امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【81】

(18-02-2014، 19:51)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-02-2014، 19:48)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-02-2014، 19:47)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-02-2014، 19:44)BaDbAkHt نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-02-2014، 19:40)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسمت چیه!؟ |: منظورم نام کاربریته! |:
مهم نی ایسان  .. وختی این اکانتو ساختم اکانت اصلیم بن بود  .. واسه همین اسممو بدبخت گذاشتم  .. من فروزنم  .. ومپایر  .. با اکانت خودم نمیتونم بیام واس همین با این قدیمیه و بدردنخورع اومدم  ..

منو میشناسی |: ؟!

احمد هم میشناسی !؟ |:

ولی من تورو نمیشناسم -__- !!

در این که همه منو میشنآسن شکی نیس !
ولی من ایشنو نمیشنآسم ! Big Grin

سلامت کو؟Dodgy
ببخشید من زود بیآم برم !
خدآفظ ! (:
گــفـتگـوے آزاد 【81】 246
 سپاس شده توسط pink lady ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
(18-02-2014، 19:46)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-02-2014، 19:44)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-02-2014، 19:41)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-02-2014، 19:38)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-02-2014، 19:37)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهان-__-

چراع خداع>_<

دلم واسش تنگ شدع:ا -__-

جــیــغ>__<

بیشخور-__-

طـلـاق-_-
وا نع :ا
من تورو میخوام کسی دیگع نمیخوام همع کنار بکشن فقط تو عجقم نروع خواهش میکنم
طلاق؟cry girl
نععععععععععع
خواهش میکنم به عشقت برگرد نع:ا
خـائن -_- خـیـانـت کـار-_-

حـیـف اون هـمـه سال که با هم زندگی کردیم-_-

تـازشم مهریه هم تایین نکرده بودیم یادمون رفته بود!

من از کی تاحالا خـائن شدم/؟
من خائنم ؟
ببخشید تو فقط زنیم اون رو ولکن تو عشقمی :ا
نروووووووو
مهریه رو تایین نکردیم؟
وا نعععععع
اگع برگردی همع چی درس میشع :ا

ایـن دفـعه ی آخریه که می بخشمت|:

آشتی میکنیم^_^ دوکست دارم(:

(18-02-2014، 19:48)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|: من لوسم !!

خو !!

نع جان من !!

تو که از من بدت اومده |:

صابر که از من بدش میاد |:

لوس که هستم |:

اصن وللش -__-

دنیا خودمه |: من خودمم دوست دارم همین باشم |:

دوسم ندارین به درک برام مهم نی |:
نـوچ|:

خـو|:

گفتم نه دیه|:

غـلط کردی کی من به زبونم آوردم ازت بدم اومده|:

غـلط کردع|: میرم محرومش میکنم(:

نخیر نیستی|:

باشه بیخیال|:

آفـرین من همین جوری دوست دارم(:

دفعه ی دیه از این حرفا بزنی میزنم خون به پا میکنم-_-
 سپاس شده توسط pink lady ، Ƒαкє ѕмιƖє
(18-02-2014، 19:50)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لعنتیا غیر از سپاس چیز دیگه بلدید؟؟؟

ها؟؟؟؟

>ـــ<

سلـام
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【81】 246
(18-02-2014، 19:48)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمـد خیلی حلـال زاده ایی |:

حـلـال زاده نـیس!گـودزیلـاست!!|:

(18-02-2014، 19:50)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لعنتیا غیر از سپاس چیز دیگه بلدید؟؟؟

ها؟؟؟؟

>ـــ<

نــع-__-
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(18-02-2014، 19:52)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-02-2014، 19:48)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خانوم اجـآزه اجـآزه ..

منم از شمـا بد میـآد Big Grin

کار خوبی میکنی !

(18-02-2014، 19:48)BaDbAkHt نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسان داری دیوونم میکنی  .. منو نمیشناسی ؟ هعی  .. زملنه عوض شدع  .. اخه من با تبلت لینک سختمه بزارم ببین من بهت پ خ میدم تا بگیری  ..

خخخ ^_^ شناختمت |:

واا چراع خو نمیتونی با آکانت خودت بیای!؟ /:

چون نمیخواد!
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
پریا  .. خودمم ! اره جانم !! چون قسمت کپیه تبلتم کار نمیکنه خوب یه خورده سخته وارد کردنش مخصوصن رمزم چون خیلی طولانیع  .. خو شوما خوبین ؟!
Exclamationسوارم نشو که بد جوری سواریت میدمExclamation
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ღSηow Princessღ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://upir.ir/files/88ac7a2e00b11.gif مـن عـآشق این حـرکتم یعنـی |:
 سپاس شده توسط pink lady ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(18-02-2014، 19:52)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-02-2014، 19:51)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-02-2014، 19:48)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-02-2014، 19:47)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-02-2014، 19:44)BaDbAkHt نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهم نی ایسان  .. وختی این اکانتو ساختم اکانت اصلیم بن بود  .. واسه همین اسممو بدبخت گذاشتم  .. من فروزنم  .. ومپایر  .. با اکانت خودم نمیتونم بیام واس همین با این قدیمیه و بدردنخورع اومدم  ..

منو میشناسی |: ؟!

احمد هم میشناسی !؟ |:

ولی من تورو نمیشناسم -__- !!

در این که همه منو میشنآسن شکی نیس !
ولی من ایشنو نمیشنآسم ! Big Grin

سلامت کو؟Dodgy
ببخشید من زود بیآم برم !
خدآفظ ! (:
بسلامت-__-

(18-02-2014، 19:52)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-02-2014، 19:46)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-02-2014، 19:44)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-02-2014، 19:41)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-02-2014، 19:38)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جــیــغ>__<

بیشخور-__-

طـلـاق-_-
وا نع :ا
من تورو میخوام کسی دیگع نمیخوام همع کنار بکشن فقط تو عجقم نروع خواهش میکنم
طلاق؟cry girl
نععععععععععع
خواهش میکنم به عشقت برگرد نع:ا
خـائن -_- خـیـانـت کـار-_-

حـیـف اون هـمـه سال که با هم زندگی کردیم-_-

تـازشم مهریه هم تایین نکرده بودیم یادمون رفته بود!

من از کی تاحالا خـائن شدم/؟
من خائنم ؟
ببخشید تو فقط زنیم اون رو ولکن تو عشقمی :ا
نروووووووو
مهریه رو تایین نکردیم؟
وا نعععععع
اگع برگردی همع چی درس میشع :ا

ایـن دفـعه ی آخریه که می بخشمت|:

آشتی میکنیم^_^ دوکست دارم(:

|: من لوسم !!

خو !!

نع جان من !!

تو که از من بدت اومده |:

صابر که از من بدش میاد |:

لوس که هستم |:

اصن وللش -__-

دنیا خودمه |: من خودمم دوست دارم همین باشم |:

دوسم ندارین به درک برام مهم نی |:
نـوچ|:

خـو|:

گفتم نه دیه|:

غـلط کردی کی من به زبونم آوردم ازت بدم اومده|:

غـلط کردع|: میرم محرومش میکنم(:

نخیر نیستی|:

باشه بیخیال|:

آفـرین من همین جوری دوست دارم(:

دفعه ی دیه از این حرفا بزنی میزنم خون به پا میکنم-_-

خدارو شکر عشقم ^_^
حالمو بهتر کردیع^_-
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 【81】 246

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
ایسان جان منظورم این " احمد " نبود  .. کریس رونالدو رو گفتم .. (:
Exclamationسوارم نشو که بد جوری سواریت میدمExclamation
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(18-02-2014، 19:55)BaDbAkHt نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پریا  .. خودمم ! اره جانم !! چون قسمت کپیه تبلتم کار نمیکنه خوب یه خورده سخته وارد کردنش مخصوصن رمزم چون خیلی طولانیع  .. خو شوما خوبین ؟!

|: خو از اول بگو ترسیدم |:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان