18-02-2014، 20:56
اولا به قول خودت واسه جلب توجه کردن
دوما اونايى که ىه من ميمالن عقده دارن
|
این سوال تمام ذهنمو درگیرکرده |
||||||||||||||||||||||||||||||||
18-02-2014، 20:56
اولا به قول خودت واسه جلب توجه کردن
18-02-2014، 21:01
جلب توجه و شاید فکر میکنن اینجوری ارزششون بالا میره
و عقلشون به چشمشونه
18-02-2014، 21:03
فکرمیکنم به میزان ایمان نشونم بستگی داره...
یااینکه چقدر به دینمون اعتقاد دارن... جلب توجه... و میزان فرهنگ... و محیط خانواده هم هست... ایناهمه باعث بی حجابی میشه..و به نظرمن به عقاید شخصی هرفرد هم مربوط میشه
18-02-2014، 21:09
کلا پنج دلیل داره این کار:
1- الگوی غربی پذیری اکثر دخترا 2- نداشتن جنبه ی کافی 3- نداشتن ایمان و اینکه خدا ناظر کاراشونه 4- از روی مخالفت با دین و ایمان 5- که مهمترین دلیل هستش اینه که میخوان خودشون رو امروزی نشون بدن
18-02-2014، 21:15
چون عقده ایشون کردن
18-02-2014، 21:23
ببینید من قصد توهین ندارم
و نظر خودم را می دم این جور آدم ها که بد حجابند عقده ای هستتند که همه فقط به این ها توجه کنند در قر آن امده که زن باید پوشیده و کاملا با حجاب باشد ![]() درضمن هیچ ربطی به ماهواره ندارد اگر فرد چه مرد وچه زن با جنبه باشد کاری به ما هواره و... نداره به قول قدیمی ها آدم باید ادم باشه ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
18-02-2014، 21:27
حتماً ميخواستن فضول هاشونو بشمرن
![]()
18-02-2014، 21:30
(18-02-2014، 21:27)Mehrad.GG نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من از همون اول تاپیکم گفتم قصدم فضولی نیست میخوام دلیل اینکاراشونو بدونم تا حالا کنجکاو نشدی درباره یه مسئله ؟ ![]()
18-02-2014، 21:30
والاع ماهم نمیدونیمــــــــــــــــ
شوما هایی که میدونین بع ماهم بیگید لفطن! ![]()
18-02-2014، 21:53
عزیزم
اگه مردمان ما مسلمون بودن الان دولت و مردماش این شکلی نبود اگه مسلمون واقعی فقط به حجابه که کلا طرز فکرتو غلط میباشد من شخصا میگم هیچکس تو ایران مسلمون نیست حتیی خود من هیچکس چون معتغدم این دولت ماست که دینمونو گرفتن برای خودمون متاسفم بعضیا خودششونو خدا فرض میکنن این گناه نیست سربازان امام زمان که میگن همه دروغینه اینا گناه نیست ظلم به ما گناه نیست حجاب اجباری گناه نیست گننننننننننناه نیست؟؟؟ حالا گیر دادن و چسبیدن به حجاب ما
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|