امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【82】

(20-02-2014، 22:24)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 22:22)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 22:16)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 22:13)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 22:08)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمد خیلی بیشوره بچه ها |:

خرش از رو پل رد بشه فراموشتون میکنه |:

نع عزیزم !
این چن روزه کلا دپرسم ! همش تو خیآبونآ ولم ! هر وقت آن نیستم بِدون تو خیآبون ! Confused

برو ... |: استغفرالله

تو تو خیابونایی به من چه که !؟ |:

میای اینجا بلد نیستی پیام بدی |:

برو دیگه برو -__-

بشکنه دستم که نمک نداره |: بشکنه |:

تو میدونی پشت سرم چقد حرفه !
من هیچ وقت به یه دختر اول پیآم نمیدم !
شمآرم که همه دارن بیشتر اونآ ازم میخوان من بهشون میدم من خودم شمآره اول بهشون نمیدم !

|: چقدر حرفه!؟ :|

اوهوم -__- . . !!

|: آفرین !!

کلن از من بدتون اومده !!

فقط احمد نع همه |:

خدافس

آیـسـان قهر نکن توروخدا الان یـه ایـل میفتن به منت کشی این نخسه هه باز دیر دیر جـلـو مـیـرع!
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
واقعاً واقعاً خدافس ! Big Grin
گــفـتگـوے آزاد 【82】 272
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
اووووف!
گیر کرد باز!
هـمـین الان میری صفه ی بعد وگرنه مهریمو به اجرا میزارم!!!
من رفتم
گــفـتگـوے آزاد 【82】 272
جون صآدق؟ :bighug:
Big GrinBig Grin
Take The Gun
&
Count To Three
(20-02-2014، 22:27)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو آیسآن بآز خودشو لوس کرد ! ولی خدایی عجب رفلکس بدنی داریآ ! خخخخخخخ Big Grin

لوس دوست دخترته !! T_T اصن لوس اون دخترس که تو خیابون دیدی !! هوممم Dodgy

کوفت درد مرض مرگ درد بی درمون برو گمشو خدافس ExclamationConfused

(20-02-2014، 22:29)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 22:24)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 22:22)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 22:16)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2014، 22:13)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نع عزیزم !
این چن روزه کلا دپرسم ! همش تو خیآبونآ ولم ! هر وقت آن نیستم بِدون تو خیآبون ! Confused

برو ... |: استغفرالله

تو تو خیابونایی به من چه که !؟ |:

میای اینجا بلد نیستی پیام بدی |:

برو دیگه برو -__-

بشکنه دستم که نمک نداره |: بشکنه |:

تو میدونی پشت سرم چقد حرفه !
من هیچ وقت به یه دختر اول پیآم نمیدم !
شمآرم که همه دارن بیشتر اونآ ازم میخوان من بهشون میدم من خودم شمآره اول بهشون نمیدم !

|: چقدر حرفه!؟ :|

اوهوم -__- . . !!

|: آفرین !!

کلن از من بدتون اومده !!

فقط احمد نع همه |:

خدافس

آیـسـان قهر نکن توروخدا الان یـه ایـل میفتن به منت کشی این نخسه هه باز دیر دیر جـلـو مـیـرع!

مسخره کن |:

. . !!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【82】 272
 سپاس شده توسط sjmmc ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
حوصلم سررف :////
اوفففف :/
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(20-02-2014، 22:30)فاطی جووووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من رفتم

کجا؟؟؟؟؟
تشریف داشتین حالا!Big Grin
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
(20-02-2014، 22:27)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='ツ سـُــــکـُــــــوت ツ' pid='1582289' dateline='1392924154']
|: مشکل این سینا هس که داره عکس لینک مستقیم میزاره |:

فاطمه میگم اهورا فک کنم عاشقت شده خخخ |:

آیی بش بگید نزارع من باهاش حرف نمیزنم

آیـسـان مـن خـیـلـی اهورا رو دوس دارم واسم خیلی مهمه جلوی همه هم اینو میگم ولی خب نه اونطور که فک میکنی مث حسی که به تو دارم!

اونم همینجوریه!

این نخسه هه عـآشخ من شدع به حرفام گوش میدع^__-

بله بله!
ارادت خاصی نسبت به فاطی دارم!
(:
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان