ایول جواب خودم از بعضیا ک میگید عقده ای هستن قانع کننده تره...برید پیجه8متوجه میشییییید

|
این سوال تمام ذهنمو درگیرکرده |
||||||||||||||||||||||||||
ایول جواب خودم از بعضیا ک میگید عقده ای هستن قانع کننده تره...برید پیجه8متوجه میشییییید
![]() ![]() ![]()
21-02-2014، 17:41
(آخرین ویرایش در این ارسال: 21-02-2014، 17:42، توسط ♥♥♥ツnazgoOlツ.)
(21-02-2014، 14:12)SEL♥♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.واقعا ممنونم ازت دوست عزیز میتونم باهاتون دوست بشم ![]() (21-02-2014، 17:30)hastam نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ملاحظه کردم ![]()
خوب یکی از عواملش ماهوارس.بیشتر دخترا واسه جلب توجه این کارومیکنن.یا فکر میکنن اینجوری خوشگل ترن.به زیباییشون اهمیت میدن.دوست دارن چشم همه نامحرمها دنبالشون باشه. درحقیفت با این کارها شخصیت خودشونو نشون میدن
21-02-2014، 17:44
(آخرین ویرایش در این ارسال: 21-02-2014، 17:45، توسط ♥♥♥ツnazgoOlツ.)
(21-02-2014، 16:34)armin^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اه چند بار بگم اقای محترم من قصدم فضولییییییی نیستتتتتتتتتتت ![]() ![]() ![]() (21-02-2014، 17:44)پرنیان☻♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.کاملاااااا مــــــوافق ![]() (21-02-2014، 17:44)♥♥♥ツnazgoOlツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اگه قرار باشه هر کی با میل خودش بگرده.پس این کشور دیگه قانون میخواد چیکار؟ خدا ازت نمیپرسه 1-خداوند از تو نخواهد پرسیدچه لباسهایی در کمد داشتی؟٬بلکه خواهد پرسید به چند نفر لباس پوشاندی؟ ۲-خداوند از تو نخواهد پرسید چه تعداد دوست داشتی؟بلکه خواهد پرسید برای چند نفر دوستو رفیق بودی؟ ۳-خداوند از تو نخواهد برسید پوست تو چه رنگ بود؟ بلکه خواهد پرسید چگونه انسانی بودی؟ ۴-خداونداز تو نخواهدپرسید که چرا این مقاله را برای دوستانت نخواندی؟بلکه خواهد پرسید ایا از خواندن ان برای دیگران در وجدان خود احساس شرمندگی میکردی؟
21-02-2014، 17:52
(21-02-2014، 17:47)پرنیان☻♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عااااااالی دوست خوبم سپاس ![]() ![]() ![]() رسول خدا (صلّی الله علیه و آله و سلّم) فرمود: مىخواهيد بهترين زنان را معرفى كنم؟ گفتند آرى يا رسول اللَّه. فرمود: بهترين زنان آنست كه ... براي شوهرش زيبائي هاى خود را اظهار كند و نسبت به ديگران (از مردان) مستور و خوددار باشد. (براي شوهرش آرايش و خودنمايي کند، اما خود را از نامحرمان بپوشاند
21-02-2014، 17:54
اونا فکر می کنن با پوشیدن این نوع لباسا میتونن جلب توجه کنن
21-02-2014، 17:56
ایناروهم ببین
![]()
21-02-2014، 17:57
بیشتر واسه جلب توجست!!
21-02-2014، 18:00
از یکی شون پرسیدم گفت مافقط میخوایم یکی را تور کنیم اگه اینکارا بکنیم دیگه تمومه........
جواب کاملی بود ![]()
| ||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|