امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【84】

(25-02-2014، 16:35)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-02-2014، 16:33)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-02-2014، 16:31)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-02-2014، 16:30)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بـابـا داد؛مـامـآن داد
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
منـم این وسـط جیـغ >_< !!

مُنحـرف های از راه به در شُـده -_- !

چــی داد؟O__o

میگم اینـا مُنحـرفن -_- ایـش !!

داد~~~> فـریـاد |:
مگه فاطی نگفت از  ~~~>  استف نکن |:

رشتـــــــــــــــــــــــــــــه -_-

|: کوجاش زشتـه :| ؟!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【84】 117
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، "K!nd~G!Яl" ، † αƖιєη †
آگهی
(25-02-2014، 16:38)جاستین جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-02-2014، 16:37)✘♥Sky✖Angel♥✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ناراحت نشین سپـآستون کردم{درضمن سپاس هم کردنیـ, وهم دادنیـــــ,}

سپـــــــآس رویــ, سره کردم

سپاس دادنیه یا کردنی؟0_0

از قول rF@N£ کردنیه |=
 سپاس شده توسط First Star ، "K!nd~G!Яl"
(25-02-2014، 16:38)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی آیسآن میدونید چی شدع؟ 0_0

|:؟!
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
جیییییییییغ وبـسـایت وان دی ایران4 فیلتر شده؟؟؟|: وات دِ ف**؟>_<

کثافتا-__-

عـوضـیا-__-

خـرها-__-

نـکـبت هـا-__-

گ** خـورهـآ-__-

** ** هـا-__-

احمق های مغز فندقی-__-من می میرم-_______________-
 سپاس شده توسط P e D i ، Ƒαкє ѕмιƖє ، "K!nd~G!Яl" ، † αƖιєη † ، pink lady
(25-02-2014، 16:38)جاستین جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-02-2014، 16:37)✘♥Sky✖Angel♥✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس دادنیه یا کردنی؟0_0
بیشتر دادنیــــ,.
(25-02-2014، 16:41)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کثافتا-__-

عـوضـیا-__-

خـرها-__-

نـکـبت هـا-__-

گ** خـورهـآ-__-

** ** هـا-__-

آدرس جَـدیدشـو بهت نمیـدم {: !

خخخ -_-
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، pink lady ، "K!nd~G!Яl"
(25-02-2014، 16:40)pedram021 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس دادنیه یا کردنی؟0_0

از قول rF@N£ کردنیه |=

آهـــآ|:
آدرس جـدیـد رو پیدا کردم^_^

آخییییییش^___^

(:
 سپاس شده توسط "K!nd~G!Яl" ، Ƒαкє ѕмιƖє ، pink lady ، First Star
(25-02-2014، 16:41)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کثافتا-__-

عـوضـیا-__-

خـرها-__-

نـکـبت هـا-__-

گ** خـورهـآ-__-

** ** هـا-__-

خرکجامیری؟
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(25-02-2014، 16:41)✘♥Sky✖Angel♥✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس دادنیه یا کردنی؟0_0
بیشتر دادنیــــ,.

الان هنگ کردم|=
 سپاس شده توسط "K!nd~G!Яl"

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان