امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【84】

(25-02-2014، 17:57)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چـقـد مـا ضـایه ایـم|:

دسـتـه جـمـعـی ر*دیـم|:

دیگه نبینم این الفاظو حتی با سانسور بکارببرید باشه؟زشته
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط pink lady ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، † αƖιєη †
آگهی
(25-02-2014، 18:01)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-02-2014، 17:53)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-02-2014، 17:52)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعی

هـــــــــــــــوعــی |:

(25-02-2014، 17:56)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-02-2014، 17:52)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعی
شیوا قرار بود ماکان 10 دقیقه پیش اینجا باشع |:

ها نگفتم درسش داره؟
نع |:
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(25-02-2014، 18:02)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-02-2014، 17:57)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چـقـد مـا ضـایه ایـم|:

دسـتـه جـمـعـی ر*دیـم|:

دیگه نبینم این الفاظو حتی با سانسور بکارببرید باشه؟زشته

بـعـلـه|: بـبـخـشـیـد|:شـکـر خـوردم|:
 سپاس شده توسط pink lady ، Mïņ̃†êR
من که نفهمیدم چی شدDodgy
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، pink lady
نقل قول: شی شییییییییییییییییییییییییییی رو!
خوبی؟
عجیب دلم واسه قدیم تنگ شدع=/

من نمیدونم کی بتو اس بدم

راستی ج اون که گفتی از 1تا 10 من میگم یک البته بلدم چی میشه اگه شبیه همون باشه که من دیدم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط *Nafas*
(25-02-2014، 18:05)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من که نفهمیدم چی شدDodgy

من بـه اون گفتـم |: یعنی نگفتم :|

یعنی خودش فهمید |:

الان فهمیدی!؟ -_-
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【84】 133
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، *Nafas*
خطمو گرفتم!
فردا به امید خدا گوشی خودمو میگیرم=)
هووووووووووو!
اون که میدونست آیسان=)
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mïņ̃†êR
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=91519

برید حالشو ببرید
Channel
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، † αƖιєη †
سَلـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوو​وووووم^__-!!!
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(25-02-2014، 18:08)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خطمو گرفتم!
فردا به امید خدا گوشی خودمو میگیرم=)
هووووووووووو!
اون که میدونست آیسان=)

کوفت داری شوخی میکنی!؟ |:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【84】 133
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، *Nafas*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان