امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【84】

خدافض -__-
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 【84】 141

سپاس شده توسط † αƖιєη † ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mïņ̃†êR ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
آگهی
(25-02-2014، 18:42)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پست تر ازاونی بودی که فکرمیکدمو=)

مشکل روحی روانی پیدا کرد رفت بچم رو دستم موندددددددددددددددددددددcrying
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط *Nafas*
(25-02-2014، 18:42)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـومــ... جـاسـتـیـن مـال خـودمـهAngel

احـمـت آخـریـه بـد نـبـود|:
ماله خودمه >_<
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
خب اون عکسم که گذاشتم همین مدل خامه ای بود دیه...منم میخوام تابستون شاید خامه ای بزنم ای تقلید کار
گــفـتگـوے آزاد 【84】 141
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(25-02-2014، 18:42)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـومــ... جـاسـتـیـن مـال خـودمـهAngel

احـمـت آخـریـه بـد نـبـود|:

نع من میخوآم خآمه ای کوتآه کنم ! Big Grin
گــفـتگـوے آزاد 【84】 141
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(25-02-2014، 18:42)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ب
نقل قول: شین تا بیام |:
من غلط  بکنم شور تو بشم |:
من چیز اضافی بخورم |:
منطورم جاستینه بدبخت |:
عشق خودمه خودم اول پیداش کردم >_<
قسمتهای رنگی اگه تکرار بشن اخطار میگیرید با تشکرBig Grin
ببخشید شکر خورد |:
دیه تکرار نمیشه |:

(25-02-2014، 18:43)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-02-2014، 18:42)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ب
نقل قول: شین تا بیام |:
من غلط  بکنم شور تو بشم |:
من چیز اضافی بخورم |:
منطورم جاستینه بدبخت |:
عشق خودمه خودم اول پیداش کردم >_<
قسمتهای رنگی اگه تکرار بشن اخطار میگیرید با تشکرBig Grin

خآله همین الان بهش اخطآر بده ! این آدم بشو نیس ! Big Grin
تو آدم بشو هستی بسته |:
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Mïņ̃†êR
(25-02-2014، 18:43)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-02-2014، 18:40)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-02-2014، 18:36)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-02-2014، 18:35)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-02-2014، 18:33)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیواConfused

جانم؟Big Grin

حالم گرفتع:اConfused

اوا چرا عجیجم من الان رفتم تو فاز خلوچلیم تا میتونید ازم استفاده کنید

خخخخخ گفتم امروز باحال شدی مث قبلنا :ا
مث خلا بودیع چع خوش بودع:ا

بله بله حسو حالی داریم اصلا ی وعضی

نطرتون چیه اواتارمو عوض کنم ؟
Channel
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(25-02-2014، 18:44)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب اون عکسم که گذاشتم همین مدل خامه ای بود دیه...منم میخوام تابستون شاید خامه ای بزنم ای تقلید کار

من از چن روز پیش دنبآلش بودم ! Big Grin
قبلنآ هم خآمه ای کوتآه میکردم ! Tongue
یه مدت موم خیلی بلند بود ! Big Grin
گــفـتگـوے آزاد 【84】 141
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mïņ̃†êR
(25-02-2014، 18:43)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خُـدایا مریضان این گفتگـو را شفـا بـده |:

هومممم |:

بـا مـنـهAngel
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Mïņ̃†êR
(25-02-2014، 17:27)pedram021 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رفتی با اینکه میدونستی
تو رو دوس داشتمو رو هیشکی نی اون حسی

که رو تو بود و هست ... p317
Goodbye Flashkhor...
 سپاس شده توسط † αƖιєη †

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان