امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【84】

(25-02-2014، 18:55)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-02-2014، 18:52)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نترس عزیزم میبرمت خارج از کشور خوب میشی خوب میشیcry girl

مامان=(crying
برو که خستم تادیدی وابسته م روزی صدبار دل منو شکستی
ننننننننننننننننننننننننننننننننهcrying

ععععععععععععععععععععععcryingcrying

دوستان گرامی لینک عکسرو بزارید نه خوده عکس رو crying
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، along boy ، † αƖιєη †
آگهی
(25-02-2014، 18:54)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گــفـتگـوے آزاد 【84】 145

4 Big Grin
احمد رضااااااااااااااااااااااا با همه شوخی با اقام شوخی؟
گــفـتگـوے آزاد 【84】 145
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، *Nafas* ، along boy ، T A R A
(25-02-2014، 18:54)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

S: خُـدافس -_-

یـه کـاری کردی در آیـنـده ی بـسـی نـزدیک گندش در میاد|:

حـسـم مـیـگـه|:
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، T A R A
(25-02-2014، 18:54)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نـــفــس !! cry girl
دلم تنگ بود واستcrying
(25-02-2014، 18:54)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-02-2014، 18:55)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نفسی^___________________^

مهراوع
نخند جو غمگینهcrying
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، Mïņ̃†êR ، T A R A
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=91519

http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=91520

http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=91521

لالالالالالا دستاتونو میبوسه نظرم بدید خوووووووو
Channel
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، T A R A
(25-02-2014، 18:56)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-02-2014، 18:53)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا کلاغه رو نیگاه 0_0
خو فاطی بوگو |:

شَـتـه که هست...روی کاهو ها...حرف آخرش رو بردار واس ش" ِ "بزاربعد کلمه ای که به دست میاد رو نـخـور|:
من تورو نمی خورم فاطی |:
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mïņ̃†êR
(25-02-2014، 18:47)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام-_-

(25-02-2014، 18:49)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-02-2014، 18:47)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی میاد تست آهنگ صدامو داری ؟ p317

ها ینی چی...
.
.
هنوز از اولشم من بودم که نباید میزاشتم رو تو دست

رو همه خوبیام چطوری بستی چشات رو ؟ p317
Goodbye Flashkhor...
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
عجب ..
 سپاس شده توسط *Nafas* ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، † αƖιєη † ، T A R A
(25-02-2014، 18:50)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام تارا و مهراوه
آخه من اگه نخوام تو هر سایت یه دونه ساعت برنده نشم کیو باید ببینم؟!!
ســلوم!! {:

آیــسان!! /:

(25-02-2014، 18:56)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام تـــــــآرآ (:

خوبــی عــشقی ؟! ^_^
گــفـتگـوے آزاد 【84】 145
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، † αƖιєη †
امآم راحل ! ؟ من پآ بوسشم ! Big Grin
گــفـتگـوے آزاد 【84】 145
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، † αƖιєη †

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان