امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【84】

(25-02-2014، 18:57)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ععععععععععععععععععععععcryingcrying

من می می می می ر ر ر ر م خ خ خ وو وو ن ن ن ه م م م وون
عََََََََََََََََـــــــــــــــــــــــــههههههههههههههههههcryingcryingcryingcrying
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Mïņ̃†êR
آگهی
(25-02-2014، 18:59)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-02-2014، 18:56)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-02-2014، 18:53)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا کلاغه رو نیگاه 0_0
خو فاطی بوگو |:

شَـتـه که هست...روی کاهو ها...حرف آخرش رو بردار واس ش" ِ "بزاربعد کلمه ای که به دست میاد رو نـخـور|:
من تورو نمی خورم فاطی |:

اوه اوه جـواب این یکی دیگه خیلی بد میشه اخطار رو میگیرم:4chs:
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Mïņ̃†êR ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، † αƖιєη †
رو همه خوبیام چطوری بستی چشات رو ؟ p317
[/quote]

هیس هیجی نگو فقط ببر صداتو
گــفـتگـوے آزاد 【84】 146
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Mïņ̃†êR ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، † αƖιєη † ، ~~SARA:HIVA~~
(25-02-2014، 19:00)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امآم راحل ! ؟ من پآ بوسشم ! Big Grin

پشه مگس؟

یجمله برات ویرایش کردم چقد لایک گرفتی کوفتت بشه Confused
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(25-02-2014، 18:56)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-02-2014، 18:52)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-02-2014، 18:49)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-02-2014، 18:47)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام-_-

مـهـراوع^_-
هاع-_-
من اعصاب ندارم میزنم میکشمت ها!
سلام رکی
خو بگو بینم چی میگی فاطی؟
هـوع-_-
غـلـط کردی!
دستت رو من بلند شه له میشی|:

(25-02-2014، 18:53)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا کلاغه رو نیگاه 0_0
خو فاطی بوگو |:

شَـتـه که هست...روی کاهو ها...حرف آخرش رو بردار واس ش" ِ "بزاربعد کلمه ای که به دست میاد رو نـخـور|:
بت یاد ندادن به ارشدت احترام بزاری-_-
(25-02-2014، 18:57)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-02-2014، 18:54)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نـــفــس !! cry girl
دلم تنگ بود واستcrying
(25-02-2014، 18:54)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

S: خُـدافس -_-

(25-02-2014، 18:55)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نفسی^___________________^

مهراوع
نخند جو غمگینهcrying
من خودم اعصاب ندارم-_-
(25-02-2014، 18:59)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-02-2014، 18:47)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام-_-

(25-02-2014، 18:49)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-02-2014، 18:47)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی میاد تست آهنگ صدامو داری ؟ p317

ها ینی چی...
.
.
هنوز از اولشم من بودم که نباید میزاشتم رو تو دست

هیس هیچی نگو فقط ببر صداتو-_-

چطوری؟
گــفـتگـوے آزاد 【84】 146
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mïņ̃†êR ، † αƖιєη †
(25-02-2014، 19:00)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-02-2014، 18:57)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ععععععععععععععععععععععcryingcrying

من می می می می ر ر ر ر م خ خ خ وو وو ن ن ن ه م م م وون
عََََََََََََََََـــــــــــــــــــــــــههههههههههههههههههcryingcryingcryingcrying

برو منم الان میام ععععععععع

اواتارم چطوری است؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط *Nafas*
(25-02-2014، 19:01)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیس هیجی نگو فقط ببر صداتو
[/quote]

حداقل یه آهنگ بخونید که الان رو بورس بآشع ! Big Grin
گــفـتگـوے آزاد 【84】 146
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، Mïņ̃†êR ، ~~SARA:HIVA~~ ، † αƖιєη † ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(25-02-2014، 19:00)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-02-2014، 18:56)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام تـــــــآرآ (:

خوبــی عــشقی ؟! ^_^
تو بهتری -_-

(25-02-2014، 19:00)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوش بحالت -_-
تو خوبی -_-
ما الان باید بخندیم؟ |:

احمت چه حالی میشی وخی ضایت میکنم؟ P:
 سپاس شده توسط T A R A ، Mïņ̃†êR ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ~~SARA:HIVA~~ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(25-02-2014، 19:01)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پشه مگس؟

یجمله برات ویرایش کردم چقد لایک گرفتی کوفتت بشه Confused

کلی عکس دیگه دارم مخصوصاً از امآم رآحل ! Big Grin
گــفـتگـوے آزاد 【84】 146
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، ~~SARA:HIVA~~ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
http://sara-168.blogfa.com/
واسه اونایی که وان دایرکشنینی=)
خدافض
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط T A R A ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان