امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【84】

(25-02-2014، 22:03)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-02-2014، 21:59)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-02-2014، 21:58)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-02-2014، 21:57)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچـه ها سـایفون شماها هم کـار نمیکنه؟! |:

اره !!! کار نمیکنی !!! من از VپN استفاده میکنم !! |:
next VپN
خوبه
تونلم خوبه=|||||

نع ! Kerio بنظر من بهتره ! Big Grin
برآی اندروید هم از مرورگر اوپرآ استفآده میکنم ! Big Grin
کریو خوبه
ولی تونل بهتره هم جدید تر از کریو هم سرعتش بیشتره از اونه
next VپN من راضیم بد نی=|
اوپرا که اره تقریبا همه اوپرا دارن !!

(25-02-2014، 22:06)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-02-2014، 22:04)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیـــــــــــــــــــــــس !!

2 دیقه ســــــــــــآکت شـــین !! |:

مــن کــه فــقد دارم ســپاس مــیزنــم!!|:
تارا تو اینجایییییییییییی>__<
بیشوررر
فردا میام به حسابت میرسم>________________<
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط T A R A ، Mr.Robot
آگهی
هیییییییییییییی I am going to study . bye all
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(25-02-2014، 22:05)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسان فردا بهم بدع ! Big Grin
o__O
احـمـت یـاد بگیر همیشه کامل صحبت کنی|:
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، Ƒαкє ѕмιƖє ، T A R A
مـن هیـدن .. -_- !! این آهنگه رو مُخـه منـه {:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【84】 167
 سپاس شده توسط T A R A ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(25-02-2014، 22:06)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا تو اینجایییییییییییی>__<
بیشوررر
فردا میام به حسابت میرسم>________________<
نــه بــابا اونــجام!! »>_<«
وایی !!Confused
گــو خوردم!!! >_< (چــیکار کــردم اصــن؟! |: )

دختره رفته رو فیسبوک جیش العدل نوشته: این سلبازای ایلانی گناه دالن خووووووو... آزادشون کنین دیگه...آفلین پسملای خوف...بوس بوس .. خدایا منو جر بده راحت شم... :| :|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 【84】 167
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd
چـون مـن هیـدنم ؛ ایـده میـدم میخـونم -_- .. !!
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، T A R A
هــومــ...(: حـس خـوبی دارم(: خـوشـحـالـم(:هــعــی[:
 سپاس شده توسط T A R A
پس ببند فکت رو بلبل نشو؛بزن بنگت رو غدغد نکن؛بتمرگ یه جا تند تند نرو؛اسکل نشو جلوم گوه نخور .. |: !!
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، T A R A
(25-02-2014، 22:17)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس ببند فکت رو بلبل نشو؛بزن بنگت رو غدغد نکن؛بتمرگ یه جا تند تند نرو؛اسکل نشو جلوم گوه نخور .. |: !!

از ایـن آهـنـگ خـوشـم اومد(:

ولی بـه هـویج زیـاد توهین کرده بود|:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(25-02-2014، 21:53)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-02-2014، 21:51)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخواسته کیریشون بیاره :||
یه سوتی داد بدبخت همه گرفتن حداقل زود ویرایش کن=||||
وارد جزئیات نشیم دگ =)))
SmileSmileSmileآرِهـ.. سَـلآم .
ما "جـمْعْ" بوבیمـْ با هـمـْ وَلـْےْ شـُבے تـُـو "مُفْرב

پَـس اَمثــْال تــُو رو بایـב جُوییْـב و "تــُـفْ" ڪرْב

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 【84】 167

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان