امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【84】

(26-02-2014، 20:56)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهان
خوبه
عکسمو موخوای؟

{: فدات آرع چرا که نخوام عشقم !! {:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【84】 222
 سپاس شده توسط xx_sina_xx ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، *Nafas*
آگهی
آرع درآوردم حآل کنع بی استعداد نیستم ! Big Grin

نگرفتم بابا مدلش اینجوریع ! :|
نفس شوهر نمیخوآی ! ؟ خخخخخخخخ Big Grin
گــفـتگـوے آزاد 【84】 222
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، xx_sina_xx ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، *Nafas*
(26-02-2014، 20:58)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2014، 20:57)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام....-__-

سـتـی♥__♥

بمیری-__-
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 【84】 222

سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(26-02-2014، 20:58)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببینید زود برمیدارماDodgy

جیـغ >_< نفسی چیقدر جیـگری {: !

(26-02-2014، 21:00)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرع درآوردم حآل کنع بی استعداد نیستم ! Big Grin

بی ادب T_T برا من که فقط دختر بود و با صدای پشت صحنه |:

خخخ |:
 سپاس شده توسط xx_sina_xx ، *Nafas* ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(26-02-2014، 21:00)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2014، 20:58)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2014، 20:57)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام....-__-

سـتـی♥__♥

بمیری-__-
ایـشـالله
دیـه کـم مـونـده(:
چـتـه؟؟؟
با من درست رفتار کن-__-
 سپاس شده توسط xx_sina_xx ، pink lady ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(26-02-2014، 21:03)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2014، 21:00)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام....-__-

سـتـی♥__♥

بمیری-__-
ایـشـالله
دیـه کـم مـونـده(:
چـتـه؟؟؟
با من درست رفتار کن-__-
ایشا الله من بمیرم ایششش-__-

با کارام -_-
خوبی؟
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 【84】 222

سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(26-02-2014، 20:59)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

{: فدات آرع چرا که نخوام عشقم !! {:
خوشمل بودم؟Big Grin
(26-02-2014، 21:00)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نفس شوهر نمیخوآی ! ؟ خخخخخخخخ Big Grin
نهDodgy
نظر؟
(26-02-2014، 21:01)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='*Nafas*' pid='1603629' dateline='1393437495']

جیـغ >_< نفسی چیقدر جیـگری {: !

دروخ میگی؟=)
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(26-02-2014، 21:04)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوشمل بودم؟Big Grin

دروخ میگی؟=)

آرع عشقم خیلی ^_^ !!

نع به جون خودم {: !!
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، pink lady ، *Nafas* ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(26-02-2014، 21:06)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2014، 21:04)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوشمل بودم؟Big Grin

دروخ میگی؟=)

آرع عشقم خیلی ^_^ !!

خیلی خوشل بود :ا ناز بود ولی قبول نمیکنع دخترع شمارع بدع نمیدونم باید دستشو بگیرم خودم بهش شمارع بدم خخخ^_^
^__^

گــفـتگـوے آزاد 【84】 222

سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، *Nafas* ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(26-02-2014، 21:06)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوشمل بودم؟Big Grin

دروخ میگی؟=)

آرع عشقم خیلی ^_^ !!

مرسی فدات شم
بچه خواهرم:
http://usin.comule.com/up/d277964a8959.jpg
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=22881&pid=1602773#pid1602773
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان