امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【84】

(27-02-2014، 11:54)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 11:51)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 11:49)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا شایعس گوش نکنید -ــــــــــ-

شــآیعه نیـــس ؟؟ راستـــه ؟؟

مبــــــــــــآرکــع ((:

بچــه هــآ خودشم اعتــراف کــرد فــآطیو دوس دارع ((:

.ـــــــ.

من اعتراف کردم ؟

چیرو ؟ـــ؟

همین کــع فــآطیو دوس داری دیگــه ! خودتم گفتــی شــآیعــه نیس راستــه ((:
|:
 سپاس شده توسط Mohammad 77
آگهی
(27-02-2014، 11:53)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 11:51)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اووهووم
راس میگه
این بچه یکی دیه رو دوس دارهAngel
کی؟
اگه بگی مدیریت میکنمگــفـتگـوے آزاد 【84】 268
(27-02-2014، 11:51)ICe Angele نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

افرين سراعتقادات بمون(:
باچه
گــفـتگـوے آزاد 【84】 268
دوروز ريختتو نميبينم نكبت^__^

(:  ......  nobody  is  #perfect
 سپاس شده توسط *Nafas*
امـروز ظهـر اسمااا عـوض میشـن _-_ !!

منم باید برم دنبال اولین نام کاربری که درخواست داد |: !!

پوفففف _-_
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【84】 268
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ ، *Nafas*
من برم کلاس -ـــــــ-

یوقت دیگه ...... انشالاه
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
(27-02-2014، 11:51)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 11:49)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شــآیعه نیـــس ؟؟ راستـــه ؟؟

مبــــــــــــآرکــع ((:

بچــه هــآ خودشم اعتــراف کــرد فــآطیو دوس دارع ((:
هـاع 0.O
فـاطی ؟ مـحمد ؟

خـوشبـخت شن ^.^!!!
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ ، Mr.Robot
(27-02-2014، 11:55)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 11:53)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: مرغ مشکلی چشم لجن جزایر عربستان Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
جوجه ی لاغر شکم پر!
(27-02-2014، 11:51)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 11:49)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: بگو دیگه >ـــــ<
باشه

حدس بزنAngel
^________^

بعدشم اول تو باس ازدواج کنیTongue

احمد ؟Big Grin شوخی کردمBig Grin
امیر حسین نیست ؟ Big Grin
3 تا ایمان نیستن ؟ Big Grin
گوسالع
من با یه حاج آغاع بمیرم هم ازدواج نمیکنم
نچAngel

نکنه ازین بچه لوساس ؟؟

(27-02-2014، 11:54)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 11:53)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 11:51)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منو دعوت نمیکنی؟!
ممــــــــــد بات قهرمگــفـتگـوے آزاد 【84】 268

شایعس

مهرآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآوه .....
شومپت همه ی شایعه شد کع

اوشکول دارم میگم کع
من با یه بچه ی لوس ازدواج نمیکنمAngel
(27-02-2014، 11:56)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 11:53)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: مرغ مشکلی چشم لجن جزایر عربستان Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
جوجه ی لاغر شکم پر!
(27-02-2014، 11:51)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 11:49)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: بگو دیگه >ـــــ<
باشه

حدس بزنAngel
^________^

بعدشم اول تو باس ازدواج کنیTongue

احمد ؟Big Grin شوخی کردمBig Grin
امیر حسین نیست ؟ Big Grin
3 تا ایمان نیستن ؟ Big Grin
گوسالع
من با یه حاج آغاع بمیرم هم ازدواج نمیکنم
نچAngel
خخخخخخ من قصد ازدواج ندارم Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
آفرین
گــفـتگـوے آزاد 【84】 268
 سپاس شده توسط Mr.Robot
مهراوه انقد اصرار نکن میگم قصد ازدواج ندارم |: Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، இFATEMEHஇ
(27-02-2014، 11:57)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امـروز شهـر اسمااا عـوض میشـن _-_ !!

منم باید برم دنبال اولین نام کاربری که درخواست داد |: !!

پوفففف _-_

نام کاربریمو چجوری عوض کنم ... شرایطو دارم..؟
گــفـتگـوے آزاد 【84】 268
(27-02-2014، 11:57)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من برم کلاس -ـــــــ-

یوقت دیگه ...... انشالاه
دروغ گــــــــو -_-!!
(27-02-2014، 11:57)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من برم کلاس -ـــــــ-

یوقت دیگه ...... انشالاه

تــآزه میخــواستــیم تــآریخ عــروسیو تعیین کنــیم |:

حیف شــد !! |:
|:
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان