امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【84】

خ من چی گغتم آیسانه بد.
گــفـتگـوے آزاد 【84】 282
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، † αƖιєη †
آگهی
 سلام دوستان خوبین من تازه واردم کی با من میحرفهBlush
[sub] بعضیا میگن عاشقیم بعد وقتی بهشون میگی عشق رو تفسیر کن Confusedاینجوری میشه [/sub]
اینم بگم دیه تمومش کنین
.
.
قلعه نوعی علت باخت مقابل الشباب را نبود ستاره اصلی تیم یعنی محسن ترکی اعلام کرد...!!!!!
خخخخ
گــفـتگـوے آزاد 【84】 282
(27-02-2014، 13:29)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من راحتم گفتم اگه شما ناراحتين برم Big GrinBig GrinBig Grin
نه بآبآ ؟!
دیگه چی؟!
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(27-02-2014، 13:31)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 13:27)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لنگی بابات ! Big Grin
من پرسپولیسم ! (:
ملینآ تو راحت بآش خجآلتم نکش ! Big Grin

اسمته (:
منم استقلالیم {:

به .....م ! Big Grin
گــفـتگـوے آزاد 【84】 282
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
(27-02-2014، 13:31)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خ من چی گغتم آیسانه بد.

چـون پـُرس پلـوییی |: !!

منکـه گُفتـم تمـوم شُـد احمـد هرکاری میخوای بُکُـن -_- !! ..

(27-02-2014، 13:30)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 13:29)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|: گفتم پا استقلال وسط باشه قاطی میکنم :|

من رفتم صابر رو بیارم تا به احمـد و حسام اخطار بـده -_- !!

چـون دارن بحث فوتبالی میکنن :| !!

صـآبـررررررررررررررررررررررر >_< !!

فقط کآفی بگی ! من میدونو تو ! Big Grin

میـرم میگم T_T

من از تو که نمیترسم که |: !! ..

برم بگم مثلـا میخوای چیکا کُنی!؟ :| ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【84】 282
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
کی با من میحرفه هااااااااااااااااااان
[sub] بعضیا میگن عاشقیم بعد وقتی بهشون میگی عشق رو تفسیر کن Confusedاینجوری میشه [/sub]
(27-02-2014، 13:30)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 13:29)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 13:25)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من چشامو بستم شما راحت باشين Tongue:cool:
|:
|:
احمق کمربندت کو من اینو کبودش کنم؟ {:
اي بابا چرا امروز همه ميخوان منو بزنن ؟Tongue
من که نمیخوام بزنمت |:
میخوام با کمربند گلوتو خفه کنم {:
تا خون به مغزت نرسه بمیری |:
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
شآید آیسان آتن بآشع ! تو کلآسم آتنی آیسآنی ! ؟ خخخخخخخخخ Big Grin
گــفـتگـوے آزاد 【84】 282
(27-02-2014، 13:33)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 13:29)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من راحتم گفتم اگه شما ناراحتين برم Big GrinBig GrinBig Grin
نه بآبآ ؟!
دیگه چی؟!
ديگه ...... نميشه اينجا گف Big Grin
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، † αƖιєη †

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان