امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【84】

(27-02-2014، 13:35)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 13:33)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 13:29)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من راحتم گفتم اگه شما ناراحتين برم Big GrinBig GrinBig Grin
نه بآبآ ؟!
دیگه چی؟!
ديگه ...... نميشه اينجا گف Big Grin
من راحت |:
احمق راحت |:
آیسآن راحت |:
حسام راحت |:
*** لق ناراحت |:
تو بوگو !
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
سلـــــــــــــــــــــــــآم ((:
|:
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، ★~Ѕдула~★
AngryAngryAngryAngryAngry
[sub] بعضیا میگن عاشقیم بعد وقتی بهشون میگی عشق رو تفسیر کن Confusedاینجوری میشه [/sub]
(27-02-2014، 13:38)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 13:37)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 13:35)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 13:33)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 13:31)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسمته (:
منم استقلالیم {:

به .....م ! Big Grin
تو که ندآری ! {:
احم رضا خو..... است خخخ Big Grin
.
.

من حرفی ندارم !
چون اونآی که منو دیدن میدونم چقد ریش دارم قدم هم چقد پس اون خودتی حسآم خآن ! Big Grin
مگه نع آیسان ! ؟ Tongue
ببین خوا.. باشی ..به ریش اینا نیس که طرف ریش داره ولی یه چی دیگه نداره خخخخخخخخ Big GrinConfused
گــفـتگـوے آزاد 【84】 284
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، † αƖιєη †
سلام همگی

ازانسانها غمی به دل نگیرزیرا خود نیز غمگینند!

زیرابا آنکه تنهایند ولی از خود میگریزند!

زیرابه خود و به عشق خود و به حقیقت خود شک دارند.

پسدوستشان بدار حتی اگر دوستت نداشته باشند....
(27-02-2014، 13:40)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 13:38)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببینید !! خـودتون خـواستین :| !

صـآبـر گُف باشه بهشـون اخطـار میـدم !! {: ..

به جآن مآدرم بهم اخطار بده نع من نع تو ! -__-

خو چیکـا کُنـم دیگه دیـر شُـده -_- !!

اخطـار میـده بهت {: !

میخوای چیکا کُنی مثلـا!؟ هـاع!؟ _-_
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【84】 284
سلام کیسی نیس تحویلمون بگیره هاااااان
[sub] بعضیا میگن عاشقیم بعد وقتی بهشون میگی عشق رو تفسیر کن Confusedاینجوری میشه [/sub]
(27-02-2014، 13:37)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 13:35)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 13:33)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 13:31)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 13:27)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لنگی بابات ! Big Grin
من پرسپولیسم ! (:
ملینآ تو راحت بآش خجآلتم نکش ! Big Grin

اسمته (:
منم استقلالیم {:

به .....م ! Big Grin
تو که ندآری ! {:
احم رضا خو..... است خخخ Big Grin
.
.
حسام بیا پ.خ (:
همین الان (:
آورین زودی بیا {:
کارت دارم |:

(27-02-2014، 13:38)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 13:27)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لنگی بابات ! Big Grin
من پرسپولیسم ! (:
ملینآ تو راحت بآش خجآلتم نکش ! Big Grin

اسمته (:
منم استقلالیم {:

به .....م ! Big Grin
تو که ندآری ! {:
اي بابا من نميدونم كي اينو نويسنده بخش مذهبي كرده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اصن يه وضعي ..........
بابــــــــــــــآ !!
احمت تو احکام دینی واردع {:
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
حسآم خآن در مورد چیزی که نمیدونی بهتره حرف نزدی یه دفعه غش میکنیآ ! Big Grin

آیسان از من گفتن بود ! -_-
گــفـتگـوے آزاد 【84】 284
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، † αƖιєη †
(27-02-2014، 13:40)الهام جوووووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

AngryAngryAngryAngryAngry

جیـغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغ |: .. !!

اسپَـم -__- !! ..

مـن بـرم بـه صـابـر بگـم |: ..

خخخ _-_ کـ**ی بـه کـ**ی بخـوره میـرم بـه صـآبـر میگم :| .. !!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【84】 284

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان