امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【84】

اهم!فاطی بابام لب تابمو درس کرد!اگه گفتی چرا؟
اینقدر گیر لبتاب بابام بودم،بالاخره راضی شد!
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
(27-02-2014، 17:46)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2014، 17:44)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 【84】 329

{: خخخ نی نی هرو !! :|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 【84】 329
گــفـتگـوے آزاد 【84】 329
 سپاس شده توسط sjmmc ، Mohammad 77 ، Ƒαкє ѕмιƖє ، pink lady
گــفـتگـوے آزاد 【84】 329
The blood runs free
The rain turns red
Give me the wine
You keep the bread
(27-02-2014، 17:47)ï Ðöñ† wåññå Ðïê نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من میرم .. میدونم دلتون تنگ میشه ولی کاریش نمیشه کرد -_-
خدافظ همه

عمه نـرو |: کـدوم گوری میخوای بری عمه!؟ :|

به بابا میگم که با پسر همسایه قرار داشتی -_-

نـرو |: ..

وگرنه میگم به بـابـا بهمن |:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【84】 329
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(27-02-2014، 17:46)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من تغییر جنسیت میـدم -_-

غـلـط کردی -_-

مـن زودتر گـفـتـم-_-

(27-02-2014، 17:46)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـتـی بـزغـاله>__<
خیلی بیشعوری بات قهرم مرغ>_<
[/quote]

تـو هـم غـلـط کردی شـغـال>_<
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، pink lady
(27-02-2014، 17:47)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گــفـتگـوے آزاد 【84】 329

ایـشه /: ...

بعدش تو باید بری ب جای من ماست بخـری |: . .
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【84】 329
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Mohammad 77
منم برم !
خدآفض ! (:
گــفـتگـوے آزاد 【84】 329
 سپاس شده توسط pink lady ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ï Ðöñ'† wåññå Ðïê ، Mohammad 77 ، Ƒαкє ѕмιƖє
خداحافظ:
فاطی
ایسان
احمت
محمد
ستی
کیانا
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ~KiAηA~ ، pink lady ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ƒαкє ѕмιƖє
آرین اون چیه پسر تو هنوز 14 سالته >ـــــ<
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(27-02-2014، 17:48)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من تغییر جنسیت میـدم -_-

غـلـط کردی -_-

مـن زودتر گـفـتـم-_-

(27-02-2014، 17:46)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـتـی بـزغـاله>__<
خیلی بیشعوری بات قهرم مرغ>_<

تـو هـم غـلـط کردی شـغـال>_<
[/quote]

دارم دیووونع میشم میخوام خودمو بکشم بمیرم:ا

خروس>_<
^__^

گــفـتگـوے آزاد 【84】 329

سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان