امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد【85】

(28-02-2014، 10:02)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-02-2014، 10:00)SPORT BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-02-2014، 9:56)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-02-2014، 9:54)SPORT BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-02-2014، 9:51)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دوم شدم ! -_-

گــفـتگـوے آزاد【85】 5

خخخخخخخخخخ 25r30
2 مطمئنن اف بی داری ؟نه؟

اف بی چیست ؟

گــفـتگـوے آزاد【85】 5
این عکسارو یه فیسبوکی اصیل همیشه تو پستها میزاره
گــفـتگـوے آزاد【85】 5

نه ندارم ... ):

گــفـتگـوے آزاد【85】 5
گــفـتگـوے آزاد【85】 5
گــفـتگـوے آزاد【85】 5" />
آگهی
(28-02-2014، 10:02)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من به rihana رای دادم Big Grin

چـن تـا بخش داره!

تو قـسـمـت best fan army به وان دی رای بده-__-

بقیه ی قسمت ها به هرکی خواستی رای بده-__-

خیلی عقبیم-_-درک کنید-__-

اگـه اون تـیـلـور دهـاتـی از وان دی ببره خـون بـه پـا میکنم-__-
(28-02-2014، 10:02)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خسته نباشی|:
(28-02-2014، 10:01)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-02-2014، 9:56)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه اوه داستان کشمشی شد!Big Grin
اخه با شلوار تهدید میکنن?:|
حداقل تفنگی
چاقویی!
شلواررررررررBig Grin
اهـورا!
درک کن
خواب بودBig Grin
دسـت خـودم نـبـود!
حـالـا تـو خـواب دوساعـت به زور میخواستم شلوار رو پـام کنم!Big Grin
انقد چسب بود به زور پام شدBig Grin
هع(:
اونوقت به من میگه عاشق فلان خل:|
خودت بدتری!
حداقل من خواب دوس دخترم رو نمیبینم!Big Grin
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(28-02-2014، 10:04)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چـن تـا بخش داره!

تو قـسـمـت best fan army به وان دی رای بده-__-

بقیه ی قسمت ها به هرکی خواستی رای بده-__-

خیلی عقبیم-_-درک کنید-__-

اگـه اون تـیـلـور دهـاتـی از وان دی ببره خـون بـه پـا میکنم-__-
دهاتی خودتیو عمتو شجره نامتو 0.0
دیه نبینم ب تیلور بی احرامی شه-__-
(28-02-2014، 10:01)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی حرس نخور موهات سفید میشه!
دارم رای میدم(:

اهــورااا-__-

عـقـبـیـم-__-

خیلی هم عقبیم-__-

درکم کن-__-نـگـو جلو راه وایسادی آقا حرکت کن|:

(28-02-2014، 10:03)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باوشه^__^
ت میای؟0.0
مـرسی^_^
کـجـا؟؟؟
(28-02-2014، 10:06)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-02-2014، 10:01)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی حرس نخور موهات سفید میشه!
دارم رای میدم(:

اهــورااا-__-

عـقـبـیـم-__-

خیلی هم عقبیم-__-

درکم کن-__-نـگـو جلو راه وایسادی آقا حرکت کن|:

(28-02-2014، 10:03)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باوشه^__^
ت میای؟0.0
مـرسی^_^
کـجـا؟؟؟
بیا پ خ-__-
(28-02-2014، 10:05)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هع(:
خودت بدتری!
هـسـتـی هـسـتـی!!!

هـمـه ی عـاشق ها همینجورینBig Grin

آخـه تو باهاش از نزدیک ارتباط برقرار میکنی^_-

مـن فـقـط عکساش در دسترسم هست|:عقده ای میشم خوووو
(28-02-2014، 10:06)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هــومـــ...
چـشـم-__-
بـبـخـشـیـد|:
(28-02-2014، 10:09)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-02-2014، 10:05)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هع(:
خودت بدتری!
هـسـتـی هـسـتـی!!!

هـمـه ی عـاشق ها همینجورینBig Grin

آخـه تو باهاش از نزدیک ارتباط برقرار میکنی^_-

مـن فـقـط عکساش در دسترسم هست|:عقده ای میشم خوووو
(28-02-2014، 10:06)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هــومـــ...
چـشـم-__-
بـبـخـشـیـد|:
اورین دخدر خوب^__^
سَلـــام!!!

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان