28-02-2014، 15:01
(28-02-2014، 14:58)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بس کن عیزم سکوتو رعایت کن =||
=||
طلاق توافقی بگیرین از هم راحت شین=||
هـمـیـن کـارو بـایـد کـرد
(28-02-2014، 14:59)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مـن دسـت بـه هـیـچ حـرفـی نـزدم-__-
(28-02-2014، 14:57)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اصلا حرفو بندازی زمین صاحابش برمیدارع>__<
(28-02-2014، 14:56)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هـوم اوکـی!
(28-02-2014، 14:53)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-02-2014، 14:52)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مـخـشـید-________-
هووووم (((: !!!
ببین من چیزیو ببینم باور میکنم الان دارم عرفانو میبینم با توع^___^
استخفرالله!
بس میکنم بس میکنم!
لا الله الا الله|:
صـلـوات بـفـرسـتـیـن|:
من اون جلو چشمو با ملی بودمااااع-___-!!!
هاع؟؟:|
عاغا تا نیاشد چیزکی مردم نگویند چیزهاع!
بلی|:
در دروازه را مـی شـود بـسـت امـا دهـان مـردم را نـمـی شـود بـسـت|:
حـسـآم خـدافـسی^_^
توچرا ورداشتی؟؟:|
|: