امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد【85】

شماها هنوز تو کف شوهر خانواده اید؟؟?
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
(28-02-2014، 15:19)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-02-2014، 15:18)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-02-2014، 15:15)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-02-2014، 15:13)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-02-2014، 15:10)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی بهم بگو ... |:

نمی کنم ! -_^

بی ادب ‏‎Dodgy

اینجا همه ذهنا سالمه ها  اصن نباید سوتی بدین=||

گناه من چیه. تقصیره این امیره._.

ولی خو راس میگه دگ
نمیکنم ینی چی واقن O__o
به شخصیت همتون پی بردم=|

فقط یه نفر منو درک می کنه ‏‎._.‎
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، Wєιяɗ
الــان مـــیام!! -__-
تـــکون بــخورین تــرور مــیشین !! |:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد【85】 49
(28-02-2014، 15:20)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-02-2014، 15:17)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-02-2014، 15:16)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نویسنده است دیگر
‏.
‏.
‏.
‏.
‏.
‏.
‏.
‏.
‏.
‏.
‏.
گاهی فکر می کند مدیر است:|
بـیـکـار اسـت دیـگـر
.
.
.
.
.
.
.
.
قـرار بـود بـره|:

فلش است دیگر
‏.
‏.
‏.
‏.
‏.
‏.
‏.
‏.
‏.
‏.
‏.
‏.
گاهی پشیمانت می کند:|

:|
مدیر یه بخش میتونه اسپمای بخش دیگرو پاک کنه؟:|
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ERF@N
(28-02-2014، 15:18)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-02-2014، 15:16)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-02-2014، 15:11)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-02-2014، 15:10)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چـی شـده؟|:

زن من میشی دخدرم هم روژیه ... ؟ ^_^
مـن بـی خـانـواده مـجـرد و بی پـدر و مـادر هـسـتـم|:

هـمـیـنـجـوری اوکیه^_^

ینی چی ؟ |:

آخر زنم میشی یا نه ؟ ? _ ؟

هـمـیـنـجـوری مـجـردی خـوبه^_^

امـیـر رضـا دخـتـرت بدون مادره(:
(28-02-2014، 15:20)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-02-2014، 15:17)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-02-2014، 15:16)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نویسنده است دیگر
‏.
‏.
‏.
‏.
‏.
‏.
‏.
‏.
‏.
‏.
‏.
گاهی فکر می کند مدیر است:|
بـیـکـار اسـت دیـگـر
.
.
.
.
.
.
.
.
قـرار بـود بـره|:

فلش است دیگر
‏.
‏.
‏.
‏.
‏.
‏.
‏.
‏.
‏.
‏.
‏.
‏.
گاهی پشیمانت می کند:|
عـرفـان اسـت دیـگر
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
گـاهـی زیـادی شـیـکـر میـخـورد|:
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
(28-02-2014، 15:20)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-02-2014، 15:18)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-02-2014، 15:16)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-02-2014، 15:11)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-02-2014، 15:10)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چـی شـده؟|:

هـمـیـنـجـوری اوکیه^_^

ینی چی ؟ |:

نیایشو میندازم به جونتاااع D:

نه تو رو قرآن نگو بش ... اون خیلی گیر میده میگه زن نمی خوای بعد میره به مامانم میگه و بعدش پدرم در میاد ! crying 

اصلا خواهر ندیده بودیم به این بدی ... |:
Goodbye Flashkhor...
من ته بیکارم -_-
:O
=O
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ
تـــــــــــــــآرآآ !!

تــــــــــآرآآ !

تــــآرآآ!

تــآرآآ !

تارا!

... !!
|:
 سپاس شده توسط T A R A
(28-02-2014، 15:24)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-02-2014، 15:20)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـمـیـنـجـوری اوکیه^_^

ینی چی ؟ |:

نیایشو میندازم به جونتاااع D:

نه تو رو قرآن نگو بش ... اون خیلی گیر میده میگه زن نمی خوای بعد میره به مامانم میگه و بعدش پدرم در میاد ! crying 

اصلا خواهر ندیده بودیم به این بدی ... |:

خودتی!!!!
بذا نتش وصل شه :|
میگمو بیاد سیاهو کبودت کنه !!!
Big Grin
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(28-02-2014، 15:21)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-02-2014، 15:19)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-02-2014، 15:18)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-02-2014، 15:15)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote=ERF@N pid=1612118 dateline=1393589589]

بی ادب ‏‎Dodgy

اینجا همه ذهنا سالمه ها  اصن نباید سوتی بدین=||

گناه من چیه. تقصیره این امیره._.

ولی خو راس میگه دگ
نمیکنم ینی چی واقن O__o
به شخصیت همتون پی بردم=|

اون گفت کمک ... ^_^

منم گفتم نمی کنم ... »_«

منظورم این بود که کمک نمی کنم .... |:

(28-02-2014، 15:19)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-02-2014، 15:16)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-02-2014، 15:13)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote=★★★ CHRISRONALDO ★★★ pid=1612102 dateline=1393589448]

یکی بهم بگو ... |:

نمی کنم ! -_^

بی ادب ‏‎Dodgy

مگه کمک نکردن بی ادبیست ؟ @_@

تو که راست میگی:| بعدشم حتی اینهم بی ادبیست@_@
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان