امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد【85】

(28-02-2014، 16:57)^PARIA^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-02-2014، 16:55)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها یه دختره الآن پیام داده سلام عزیزم
:| من به این بشر چی بگم؟

اخه بشرتوچقدخودتوتحویل میگیری خوبگه عزیزم مگه گفته بیا .......کنیم هی میخوای دهن وامونده منو واکنهDodgy

به جان خودم قبلا برام اومده. دوماه پیش. الآن دوباره پیام داد کجایی:|
آگهی
مـن بـرم تـا این رژی خـون مـنـو نـریـخـتـه|:

خـدافـس|:
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
(28-02-2014، 16:57)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-02-2014، 16:52)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-02-2014، 16:50)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-02-2014، 16:44)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-02-2014، 16:41)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جکه سال گفتیBig Grin. من منظورم دوازده سیزده سالگیه دخترا بود.
هع،ببخشید،اخه اونطور که معلوم بود ،این مورد در رابطه با پسرا صدق میشه!
از نظر علمی و فیزیلوژیک بلوغ بدنی و عقلی دخترا فقط یک سال زودتر شروع میشه تا به پایان برسه و برای پسرا یک سال دیرتر به پایان میرسه.
الان از کدوم علم حرف میزنی؟
علم ما میگه دخترا از9 یا10سال،پسرا از 15 سال!

اون علم نیست دینه. شما میتونی تو اینترنت بزنی و ببینی. نمودار بلوغ برای جامعه ایران شروعش از 11 برای دخترا و 12 برای پسرا به مدت 4 سال.

بحث علمیه. کل کل نیست که
هوم...میبینم...ولی من تا به حال نشنیدم که پسرا 12 سال به بالغ میشن به مدت 4 سال!
حالا بیخیال،حرف من از لحاظ  دینی بود،تو علمی!بعد همخونی نداشت!چراع؟؟؟

(28-02-2014، 17:03)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خـدافـس|:
بای شوشولی!!!مونگولی!!بونگولی!!!
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
سلام *_^
گــفـتگـوے آزاد【85】 70
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
(28-02-2014، 17:03)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خـدافـس|:
بگیریدش>_<
در رفت¤_¤
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
سلـــــــــــآم ((:
|:
 سپاس شده توسط ✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ ، ~KiAηA~
(28-02-2014، 17:03)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-02-2014، 16:57)^PARIA^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-02-2014، 16:55)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخه بشرتوچقدخودتوتحویل میگیری خوبگه عزیزم مگه گفته بیا .......کنیم هی میخوای دهن وامونده منو واکنهDodgy

به جان خودم قبلا برام اومده. دوماه پیش. الآن دوباره پیام داد کجایی:|

اهاخوب اینجوری تصمیم میگیریم اون دخی کرمش گرفته عرفان مختوبزنه خخخخخخBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
(28-02-2014، 17:04)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام *_^
چرا فالوم نکردی؟*_*

(28-02-2014، 17:05)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـــــــــــآم ((:
های^__^
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، இFATEMEHஇ
(28-02-2014، 17:02)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-02-2014، 17:01)^PARIA^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-02-2014، 16:59)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پـری؟؟؟خـوتـی دخـی؟؟؟

اره باووخودخودمم سلام نکنی بزDodgy
مـن از کجا میدونستم خووو

یکی دیه با اکانتت میومد
اون همکلاسیم بود دهنشوسرویس کردم خخخخخBig Grin
رفتی کهDodgy
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(28-02-2014، 17:05)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-02-2014، 17:04)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام *_^
چرا فالوم نکردی؟*_*

(28-02-2014، 17:05)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـــــــــــآم ((:
های^__^
اوا یادم رفت چند دقیقا صبر کن
گــفـتگـوے آزاد【85】 70

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان