امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد【85】

مــن بــرم بخــوابم !!

تـآرا و ستــی و امیــر !

بــآی !
|:
 سپاس شده توسط pink lady ، ✘v!☻lent girl✘ ، T A R A
آگهی
رهـا؟؟؟

ییهو واس چی محرومت کردن؟
 سپاس شده توسط pink lady ، ✘v!☻lent girl✘
(28-02-2014، 23:01)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-02-2014، 23:00)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-02-2014، 22:59)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-02-2014، 22:58).رها. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-02-2014، 22:56)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام^_^
سلامBig Grin

سلام میشع خودتون رو معرفی کنید؟

(28-02-2014، 22:58)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-02-2014، 22:57)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملی خرع^_^

خوبی؟

بــآ تشکــر از دوستــه عزیــزم !!(بابا اتــی)

خــوبم عشقی تو خــوبی ؟

ارع عخشول دارم اهنگ هایدع گوش میدم دارم اروم میگیرم و تو حس رفتم وای تو رویاهام^_^

خــآطراته شمــآل ؟؟

ارع ارع خاطرات شمال افرین زدی تو خال ارع یادش بخیر اون خاطرات ملی قربونت ^_^

(28-02-2014، 23:00)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســلام ســتی !!

خـدافض امـیر!!

سلام عزیزم حالت بهترع شدع؟

(28-02-2014، 23:01).رها. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-02-2014، 22:59)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-02-2014، 22:58).رها. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-02-2014، 22:56)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام^_^
سلامBig Grin

سلام میشع خودتون رو معرفی کنید؟

(28-02-2014، 22:58)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-02-2014، 22:57)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملی خرع^_^

خوبی؟

بــآ تشکــر از دوستــه عزیــزم !!(بابا اتــی)

خــوبم عشقی تو خــوبی ؟

ارع عخشول دارم اهنگ هایدع گوش میدم دارم اروم میگیرم و تو حس رفتم وای تو رویاهام^_^
رهام دیگع!.بعضیا بم میگن حاج آقا..بیشتریا بم میگن دیوونه
16 سالمع

اهان خوش بختم :ا
من ستارع هستم 16 سالم تموم شدع وارد 17 سالع شدم اممممم همع منو دوس دارن^_^
همچنین عزیزمHeart
منم دوشت دالم خُب ^_^
 سپاس شده توسط pink lady
(28-02-2014، 23:03)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مــن بــرم بخــوابم !!

تـآرا و ستــی و امیــر !

بــآی !

خدافظ عزیزم من هم برم بای:ا
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد【85】 114

سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، T A R A
(28-02-2014، 23:04)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رهـا؟؟؟

ییهو واس چی محرومت کردن؟
سلام عسیسم ^_^
واس تبلیغBlushUndecided
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، pink lady
آواتــارم بــَده؟! /:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد【85】 114
 سپاس شده توسط pink lady ، ✘v!☻lent girl✘
(28-02-2014، 23:10)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آواتــارم بــَده؟! /:
خوشگلعHeartUndecided
 سپاس شده توسط T A R A
(28-02-2014، 23:10)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آواتــارم بــَده؟! /:

ببینم چیزی بدی نباشع امممممم نع چیزی نی بزارش :ا
^__^

گــفـتگـوے آزاد【85】 114

سپاس شده توسط T A R A ، ✘v!☻lent girl✘
سلام مردم Big GrinBig Grin
گــفـتگـوے آزاد【85】 114
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘
(28-02-2014، 23:12)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام مردم Big GrinBig Grin
سلآم دخترمBig Grin

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان