امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد【85】

(01-03-2014، 15:04)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2014، 15:02)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2014، 14:59)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2014، 14:58)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2014، 14:57)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ستی عاشق شد رف♥____♥

نبود مگهـــ D: ?

نرووووع مهراوهههههههههههه !!!):

این دفع فرق میکنع ♥____♥

خودیارو هم منو میخواد قصع دارع خودش خودش♥____♥

(01-03-2014، 14:58)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ستـی عاشق نبـود مگـر!؟

این دفع گفتمفرق میکنع♥____♥

داستان یه طور دیگس وای اینو از دس نمیدم کصافط چطور وای♥____♥

عجب ^___^
مُبــــآرکـــــه !!!!!!
دفعه پیش فرخ نداش فقطO__o?

نع پنج شنبع رفتم عروسی پسرع داش میرقصید لامصب چطور میرقصد از اونجا برام چشمک زد با چند تا ادا اطفال بعد من کع رفتم دستمو بشورم اومد دستمو گرف شمارع داد عجب زمونه ایی♥____♥

مهی^_^

(01-03-2014، 15:04)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2014، 15:01)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو پسر همسایع ؟

عجب-__-

.. !!

خُـدافس اینجا باشیم همه چی واسه ما عجیبه !! هع ..

(01-03-2014، 15:01)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـــــــــــــــــی آیســآن اصلــا منــو شنــآختــی ؟؟ هــــــــــووم ؟؟

نع |: .. فقـد تو خـودتی میشنـاسی :| .. !!

بلـی میشنـآسمت .. من بخـآطر تو پیام خصوصیمو نبستم !

واس یـکی دیگه که مـزاحمم نشه بستم !! ..

بتمرگ عزیزم$__$

استخفرالله!!!:|
 سپاس شده توسط pink lady ، "K!nd~G!Яl"
آگهی
(01-03-2014، 15:06)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2014، 15:04)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2014، 15:02)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2014، 14:59)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2014، 14:58)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote=pink lady pid=1615155 dateline=1393675025]
ستی عاشق شد رف♥____♥

این دفع فرق میکنع ♥____♥

(01-03-2014، 14:58)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ستـی عاشق نبـود مگـر!؟

عجب ^___^
مُبــــآرکـــــه !!!!!!

نع پنج شنبع رفتم عروسی پسرع داش میرقصید لامصب چطور میرقصد از اونجا برام چشمک زد با چند تا ادا اطفال بعد من کع رفتم دستمو بشورم اومد دستمو گرف شمارع داد عجب زمونه ایی♥____♥

مهی^_^

کاری داشی=||
وبازهم مهی اخمو شد-__-

و دلش میخواد منو بزنع*___*

گفتم اینکع بتمرگ^_^
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد【85】 122

(01-03-2014، 15:07)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصن عشق وجود ندارع همش بچه بازی و سرگرمی الان اگع مامانم ببینع پای نتم سرمو قط میکنع*__*

حرفت توضیحی واسه حرف من نبود !! ..

میتونی بری ! ..

وقتی میدونی کلتـو قـط میکنه با یـه خُـدافسی جـونتو نجـات بـده !! ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد【85】 122
 سپاس شده توسط pink lady ، "K!nd~G!Яl"
(01-03-2014، 15:07)"K!nd~G!Яl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَــــــــلـآم
برهمگان

اسمتــو عوض کــردی ؟؟ اگـه کــردی قبلــا چی بــودی ؟؟
|:
(01-03-2014، 15:07)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهی-_-
ستارع
من چی بگم به توع؟
عنـ*ـر پلاس|=
به جای اینکه تو من بگی من دارم به تو میگم-_-
شیرین و فرهاد تو قصه هاس-_-
آخه ما رو سننه|=

هاع؟*___*
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد【85】 122

اسمم زشته :ا
گــفـتگـوے آزاد【85】 122
 سپاس شده توسط pink lady
(01-03-2014، 15:08)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2014، 15:06)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این دفع فرق میکنع ♥____♥

ستـی عاشق نبـود مگـر!؟

عجب ^___^
مُبــــآرکـــــه !!!!!!

مهی^_^

کاری داشی=||
وبازهم  مهی اخمو شد-__-

و دلش میخواد منو بزنع*___*

گفتم اینکع بتمرگ^_^
آره من همیشه همینم اصن همیشه چیکارم دارین بخدا دگ خسته شدم
ستی تو دگ تنها نیسی و نبودی
همین چن روز پیش گفی این چیزا همش الکی و مسخره بازی ولی خیلی زود زدی زیر حرفت!!!
الانم سگم در حد چی ینی میتونم به صورت خیلی خوبی یکی بپیچونم بهم خداکنه کسی به پستم نخوره!!
یادش بخیر یه زمانی با اسکل بازیامون گفگو چقد فاز میده !!!
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط pink lady
خدافض ایسان منو انداخت بیرون بای-__-

کی گفتع ستی عاشق شدع هان؟ اگع هم عاشق شدع باید خودشو بکشع*___*

استغفرالله من از این کارا ؟$___$

ستی این کارا رو نمیکنع بای-__-
^__^

گــفـتگـوے آزاد【85】 122

(01-03-2014، 15:07)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2014، 15:05)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2014، 15:03)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هع!
باز اینا عاشق شدن
حس نی اصن فظ...

هـع .. ولشـون

این روزا حس چی هس!؟ ..

عشق کـودکـآنس !! ..
نمیدونم ایسان عشق ینی چی
خسته شدم دگ
نه مال سنم نیس
خسته شدم از همه چی از همه چی دقیقا!!
واقعا معنـی خاصـی نـداره !! ..

منم خسته شُـدم مهتـآب ..

من از همه چی .. از همه متنفر شُـدم ..

هعیهعیهعیهعیهعیهعیهی .. |:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد【85】 122
 سپاس شده توسط pink lady ، Wєιяɗ
(01-03-2014، 15:09)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2014، 15:07)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهی-_-
ستارع
من چی بگم به توع؟
عنـ*ـر پلاس|=
به جای اینکه تو من بگی من دارم به تو میگم-_-
شیرین و فرهاد تو قصه هاس-_-
آخه ما رو سننه|=

هاع؟*___*
همونی که گفتم-_-
باید یه کلاس عشق آموزی بریم پیش اینا||
عشخشون خار و گل میکنه-_-
گــفـتگـوے آزاد【85】 122

گــفـتگـوے آزاد【85】 122
گــفـتگـوے آزاد【85】 122
 سپاس شده توسط pink lady

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان