امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد【85】

ارسال منم نامرئی شد که :|||||||
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، ✘v!☻lent girl✘ ، † αƖιєη †
آگهی
(01-03-2014، 19:26)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2014، 19:25)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نگو دخدر نگو ... :97:

موش .. حوصله ندارم ..

امیر داشی تسلیت /: ..

با توی موش نبودماا -_-

ولی داداش امیر مرگ حقه ولی نمیدونم خوشبختی و شادی چرا حق نی |: ..
چرا نمیتونم خودکشی کنم |: هر جهنم دره ای برم بهتر از اینجاِ |:
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘
(01-03-2014، 19:26)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2014، 19:24).رها. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2014، 19:22)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2014، 19:16).رها. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگم آقا امیر..ببخشید دوبارع یادت میندازماع
ولی 1 موضوع باز کن واس دوستت مراسم بگیر...منم خرما و حلوا میارم..عکسشو میذارمcrying

من رو اون حساسم - اسمشو نیار که میزنم فکتو پایین میارم ... -_-

(01-03-2014، 19:16)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2014، 19:13)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخوآی تحویل بگیــــــــــــــــــــــرم؟ >_<

روکی خوبیع؟
چه طوری؟

چه خبراع؟
چی کآر میکنی؟
کم پیدایی؟
متنِ خودمو کپی کردی؟ |:

نع |:
ای بد نیستم  |:
سلــامتی رهبر |:
دارم واسه تو پاسخ میتایپم ...
من پنهانم وگرنه 24 ساعته آنم |:

نتیجه میگیرم آشتــــــــــــــــــــــــی ^_^

آشتی آشتی آشتی فردا میریم تو کشتی ^_^

(01-03-2014، 19:18)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2014، 19:16)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نام کاربریم مسخرست مگه نه ؟ -_-

می خوام به ای تغییر بدم : ツ✯☠ ᗩᗰᓮᖇ ᖇᕮᔓᗩ ☠✯ツ

چقد شبیه اسم پدرتِ ! Big Grin
پسرم ......... ! Big Grin crying

آه پدر ... ^____________^

خفه بمیر ... Big Grin
رو چی حساسی؟
اسم چیو نیارم؟
بگو تا بیشتر اسمشو بیارمBig Grin

دهنت آسفالت -_-

(01-03-2014، 19:25)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2014، 19:20)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بــــای . خب دوستم مرد دوست فابریکی که 6 سال باهاش بودم مرد . میخواستی همینو بشنوی Sad

گُـه خـوردم |: ..

الهـی خُـدا بیـامرزدش /: عـزیزم |: ..

هومممممم ..cry girl

دوست منم مُـرده

پارسال

تقصیر من بود |:

من گفتم بره ..

خدافس

قاتل زنجیری ( با تو هم آیسان ) >_<
فش بلدمااااااااااااااااااااااااعBig Grin
(01-03-2014، 19:29)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2014، 19:25)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2014، 19:22)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2014، 19:16)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ᗩᗰ!ᖇ ᖇᕮᔓᗩ
این بهترع (:

همون خودم بهتره ... :cool:
پــــــــ چرا نظر میخوای ؟ (:

وآلـــآ !! |:
|:
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
(01-03-2014، 19:29)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2014، 19:22)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ᗩᗰ!ᖇ ᖇᕮᔓᗩ
این بهترع (:

همون خودم بهتره ... :cool:
پــــــــ چرا نظر میخوای ؟ (:

چرا ؟؟؟؟

به خاطر یه راه ! ^_________^

(01-03-2014، 19:29)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2014، 19:26)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قاتل زنجیری ( با تو هم آیسان ) >_<

من جدی گفتم امیر ..

بهترین دوستم بود .. فک نمیکردم از دستش بدم

یه ماه لال شده بود از ترسش

بعدش خون ریزی کرد و مرد

من هرچی باشم قاتلش نیستم ..

خودش خواست بره ..

من فقـد گفتم که بره بهتره

خدافس ):

یـــــــــــــــــــــــــآ علی مواظب خودتون باشید ! |:

سنگر بگیرید ...

تست |:
Goodbye Flashkhor...
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، Mr.Robot
(01-03-2014، 19:27)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هــاع|||:

هـــوع  |||:

خوبیع؟ (:
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mr.Robot
غـرق در تـوجـه شـدم|:

هـع|:

خـدافـظ|:
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، ✘v!☻lent girl✘ ، Mr.Robot
(01-03-2014، 19:29)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارسال منم نامرئی شد که :|||||||
عرفان به این بزرگی رو نمیبینی ؟! |:
 سپاس شده توسط Magical Girl ، ✘v!☻lent girl✘
سلام^_^
 سپاس شده توسط Magical Girl ، இFATEMEHஇ ، Mr.Robot ، ✘v!☻lent girl✘ ، T A R A
پسرخالم میگه واسم انشا بنویس :||||||
مثلا ب صورت خواهشم نیستا .. دستور میده نکبت! >________< :|
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، Mr.Robot ، இFATEMEHஇ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان