امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد【85】

خیلی غمگین میخواما .. طرف خیلی ناراحت شه .. -____________-
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط T A R A ، Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
نالاحتم و غمگین دوست دارن با یه نفر دردودل کنم بعدش بندازمش زیر تریلی تا رازام جایی فاش نشه AtBig GrinBig Grin
گــفـتگـوے آزاد【85】 167
(01-03-2014، 20:09)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2014، 20:06)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوممم -_- .. از عشق بسی مُتِنَفِـرَم .. !! :|

چرا؟علت ؟! -___-
شکست عشقی ؟! -___-

No؛ وقتی کسی دوست نداره ولی دوسش داری |: .. سخت ترین دَردِه -_- .. !!

(01-03-2014، 20:08)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خـوو خـوشـحـال بـاش|:

بهم نمیـاد -_- .. !! |:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد【85】 167
 سپاس شده توسط T A R A ، Magical Girl ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(01-03-2014، 20:10)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2014، 20:09)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2014، 20:06)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2014، 20:03)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2014، 20:00)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چته؟! |: ..
خـوبـم^_^

نمیخوام خـوشـحـالیـت خـراب شـه عـشـقـی(:

نع خانوممم من خوشحال نیستم که -_- ..

(01-03-2014، 20:02)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2014، 19:58)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از اون جفت هایی که یا از پسره بدم بیاد یا از دختره |:

بیشتر اگه از دختره بدم بیـاد -_- .. !!

یا خیلی قربون صدقه هم برن |: جلو جمع |: ..

یا اینکه لوس حرف بزنن -_-

پسره بگه جیگلتو عخشم قلبونت بشم دختره بگه فلدات عجقم قلبونت بلم -_-

و از اینگونه واژه های مسخره ی بچه 6 ساله ای استفاده کنن |: ..

هوممم بازم بگم!؟ -__-

چ دلت پـــــُــره .. ! :|

چرا؟علت ؟! -___-
شکست عشقی ؟! -___-

(01-03-2014، 20:07)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هع!؟):

چی شده مهشید ؟ :/

نمیدونم ســــارا!
دلم قاط زده شاید!!!

توهم قاشــُــق {مجاز از عاشق} شدی؟! -____-
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(01-03-2014، 20:10)pedram021 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2014، 20:07)jangolo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2014، 20:04)pedram021 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2014، 20:02)jangolo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2014، 19:58)pedram021 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آمدم |=
jangolo اسمت چیه ؟
دیانا

باشِ
آآآم
خوبیـ؟
په نه په من مردم این الان روحمه که داره چت میکنهBig Grin
کلآس چندمی اینقد خوشالی؟|=
اول دبیرستان
فکر کنم تو سومه راهنمایی هستی
هیچوقت مغرور نشو برگ ها وقتی میریزند که فکر میکنند طلا شده اند....
این نسخه هه گیرمیکنه هی میره پیج اول Angry
گــفـتگـوے آزاد【85】 167
(01-03-2014، 20:10)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2014، 20:07)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی غمگین بود واقــعا .. مچکرم ، مچکــرم ! -_______-

خــواهش مــیکنم!! =___= شــوما واقــعا بــه مــن لــطف داری !! {:

هــوم .. -___-

×××××××
اغا جمله بدین منم برم گم شم دیه >_______<
ی عالمه بدین -__-
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط T A R A
(01-03-2014، 20:14)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2014، 20:10)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2014، 20:03)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خـوبـم^_^

نمیخوام خـوشـحـالیـت خـراب شـه عـشـقـی(:

نع خانوممم من خوشحال نیستم که -_- ..

(01-03-2014، 20:02)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چ دلت پـــــُــره .. ! :|

چرا؟علت ؟! -___-
شکست عشقی ؟! -___-

(01-03-2014، 20:07)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هع!؟):

چی شده مهشید ؟ :/

نمیدونم ســــارا!
دلم قاط زده شاید!!!

توهم قاشــُــق {مجاز از عاشق} شدی؟! -____-
نه بابا من غلط کنم!!!
مگه بیکارم؟؟
 سپاس شده توسط Magical Girl
(01-03-2014، 20:11)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا؟علت ؟! -___-
شکست عشقی ؟! -___-

No؛ وقتی کسی دوست نداره ولی دوسش داری |: .. سخت ترین دَردِه -_- .. !!

اره :/
درکت میکنم .. برام پیش اومده .. :/
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط T A R A
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/76274981672899135409.jpg

هـووم!! -_-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد【85】 167
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، jangolo ، P e D i

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان