امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد【85】

(01-03-2014، 20:15)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اغا جمله بدین منم برم گم شم دیه >_______<
ی عالمه بدین -__-

تمام عمرمو به پات ریختم ولی آخر فقد ازت یه دوست دارم شنیدم که در ظاهر علاقه بود ولی در درونش پر از تنفر بود |: !؟

آیسان شیکستپری !! -_-
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد【85】 168
 سپاس شده توسط T A R A ، Magical Girl
آگهی
(01-03-2014، 20:14)jangolo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2014، 20:10)pedram021 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2014، 20:07)jangolo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2014، 20:04)pedram021 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2014، 20:02)jangolo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیانا

باشِ
آآآم
خوبیـ؟
په نه په من مردم این الان روحمه که داره چت میکنهBig Grin
کلآس چندمی اینقد خوشالی؟|=
اول دبیرستان
فکر کنم تو سومه راهنمایی هستی
|=
چه خبر ؟

(01-03-2014، 20:14)✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این نسخه هه گیرمیکنه هی میره پیج اول Angry

دقیقا |=
 سپاس شده توسط ✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥
تا که بودیم نبودیم کسی،

کشت ما را غم بی همنفسی

تا که رفتیم همه یار شدند،

خفته ایم و همه بیدار شدند

قدر آئینه بدانیم چو هست

نه در آن وقت که افتاد و شکست

در حیرتم از مرام این مردم پست

این طایفه ی زنده کش مرده پرست

تا هست بكشندش ز جفا تا مرد به عزت ببرندش سر دست
یک روز می رسد...یک ملافه ی سفید پایان می دهد...
به من...به شیطنت هایم...به بازیگوشی هایم...به خنده های بلندم...
روزی که همه با دیدن عکسم بغض می کنند و می گویند:
دیوانه دلمان برای مسخره بازی هایت تنگ شده...
گاهي نياز داريم بي خيال شويم
بي خيال گذشته
بي خيال آينده
بي خيال احساس، بي خيال اگرها و شايدها
گاهي لازم است بگوييم
هر چه باداباد !!
اینا خدافسی نیستن؟؟؟؟؟؟
 سپاس شده توسط Magical Girl ، ✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥
(01-03-2014، 20:16)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/76274981672899135409.jpg

هـووم!! -_-

هاع -_- !!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد【85】 168
 سپاس شده توسط T A R A
(01-03-2014، 20:10).رها. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روزگــــــار ؛ نبودنت را برایم دیکتـــه می کند ...
و نمره ی من باز می شود صفـــــــــــر ...
هَنـــــــوز ...
نبودنت را یاد نگرفته ام !!!

این واس خدافسیع؟عایا؟
خدمت شماBig Grin

نه .. یچی ب ک من برا خدافظی بدم .. من خدافظی میکنم .. ای بابا :|

ولی بازم مرسی .. ^____^
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘
(01-03-2014، 20:16)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـووم!! -_-

تو این عکس باید جای دختره با پسره عوض شه !!!

هـووم!! -_-
عکسی که گذاشتی قشنگهHeart
هیچوقت مغرور نشو برگ ها وقتی میریزند که فکر میکنند طلا شده اند....
 سپاس شده توسط T A R A
(01-03-2014، 20:15)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2014، 20:14)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2014، 20:10)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2014، 20:09)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-03-2014، 20:06)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نع خانوممم من خوشحال نیستم که -_- ..

هوممم -_- .. از عشق بسی مُتِنَفِـرَم .. !! :|

چرا؟علت ؟! -___-
شکست عشقی ؟! -___-

(01-03-2014، 20:07)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هع!؟):

چی شده مهشید ؟ :/

نمیدونم ســــارا!
دلم قاط زده شاید!!!

توهم قاشــُــق {مجاز از عاشق} شدی؟! -____-
نه بابا من غلط کنم!!!
مگه بیکارم؟؟

پ چته عنترکـــم ؟ ب من بوگو .. }:
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
(01-03-2014، 20:18)pedram021 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـووم!! -_-

تو این عکس باید جای دختره با پسره عوض شه !!!

امــروز خــواهرم انــگــُشته مــیانمو بــا شــدته تــمام گــاز گــرفته! |:
و مــن نــمیتونــم تــکونش بــدم!!! -_- |:
گــفـتگـوے آزاد【85】 168
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، jangolo
یکی بیاد بحرفیم
گــفـتگـوے آزاد【85】 168
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان