امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد【85】

(02-03-2014، 13:16)احمد رضا 666 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ترســو بودی ،
جاده خیانت را برایت تنگ و تاریک و ترسناک کرده ام
امـــا . . .
چه شجـــاع شده ای .

جمله ای داری عاشقانه نباشه-____-
اگه داری برام بفرس واسه امضا میخوام
 سپاس شده توسط احمد رضا 666
آگهی
لطفا اگه کسی داره واسه یاهوم بفرسته
Matinbufoon@yahoo.com
(02-03-2014، 13:18)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2014، 13:15)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2014، 13:14)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2014، 13:12)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـلام ا=
هيچكسو نميشناسم -_-
ايش
سلـام!!
مــــــــن ؟؟!!p343

شما
/
احمت ((=
:|
tanks
رفتم ديدم ^__^
غزل
گــفـتگـوے آزاد【85】 180
اوع !!-_-!!
ایـن احـمد رضـا (.....) دوبارع اومد !!
منظورم احمد رضا 666 نی!!

ConfusedConfusedConfusedConfused
یه جورایی بدبخت شدم آرع ؟!Exclamation
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
غزل.....

گــفـتگـوے آزاد【85】 180
(02-03-2014، 13:18)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2014، 13:16)احمد رضا 666 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ترســو بودی ،
امـــا . . .
چه شجـــاع شده ای .

من فقط عاشقانه دارم (:

(02-03-2014، 13:19)matin.ss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Matinbufoon@yahoo.com

خودم برات ميفرستم ((:
گــفـتگـوے آزاد【85】 180
 سپاس شده توسط MONA-GH
(02-03-2014، 13:21)♥♥nafas♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غزل.....
بلــع !!؟؟((:
یکی ج من بدبخت رو بدهcrying

(02-03-2014، 13:19)matin.ss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Matinbufoon@yahoo.com

خودم برات ميفرستم ((:
[/quote]

ايول خيلي باهال گفتي (=
گــفـتگـوے آزاد【85】 180
(02-03-2014، 13:21)احمد رضا 666 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2014، 13:18)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ترســو بودی ،
امـــا . . .
چه شجـــاع شده ای .

من فقط عاشقانه دارم (:

Matinbufoon@yahoo.com

خودم برات ميفرستم ((:

ممنون فیلتر شکنت چیه؟
میشه یکم زودتر نیاز دارم ممنون

(02-03-2014، 13:23)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Matinbufoon@yahoo.com

خودم برات ميفرستم ((:

ايول خيلي باهال گفتي (=
[/quote]

چه فیلتر شکنی داری؟

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان