امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد【85】

(02-03-2014، 16:45)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2014، 16:44)SPORT BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2014، 16:41)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2014، 16:39)SPORT BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2014، 16:36)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبــی نـاشناس؟! |:

هــووم!! |:
شــما چــقد عــقلت کــار مــیکنه!! (:
الان این تیکه بود؟
اگر نبود من با اچار چكش تيكش ميكنم ا=
man ziad tarif nemikonam vali cheghad ba maze e 2
تارا جونم ترجمش ميكني ^.^

مــیگه مــوناع مــن عــاشخت شــدم!! |:
مــرتیکه بــی حــیا!! -_-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد【85】 214
 سپاس شده توسط SPORT BOY ، ★~Ѕдула~★ ، † αƖιєη †
آگهی
(02-03-2014، 16:48)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2014، 16:47)xx_sina_xx نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2014، 16:45)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2014، 16:42)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2014، 16:37)tania♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شاید نمیخان بعضیا بهشون پ.خ بدنUndecided
اخه من قبلن بخاطر همین چن وخت پنهان بودم

خیر،از دس ی تعداد مزاحم فرار میکنیم -____-

آها.....اونوقت سینا هم مزاحم داشته؟؟؟؟؟؟

تا دلت بخواد TongueTongue

وَاَوووووووووووو.....جک گفتی0_0

اره باو جدی نگیر توBig Grin
              گــفـتگـوے آزاد【85】 214

گــفـتگـوے آزاد【85】 214
 سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★
Star 
(02-03-2014، 16:48)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2014، 16:47)xx_sina_xx نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2014، 16:45)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2014، 16:42)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2014، 16:37)tania♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شاید نمیخان بعضیا بهشون پ.خ بدنUndecided
اخه من قبلن بخاطر همین چن وخت پنهان بودم

تقریبا TongueTongue
 سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★
من دیروز .. یکاری کردم ک خیلی الان پشیمونم .. هرکاریم کنم دیه درس نمیشـــه .. ))):
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط T A R A ، ★~Ѕдула~★ ، † αƖιєη † ، Blązing~Ŝtąr
(02-03-2014، 16:48)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2014، 16:40)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همون طرفدار مایلی سایرس؟ |:
آرع ^_______________^
بیلبری هم هستم |:

طرفدارای جاستین مبگن بلیبر!
اشتباه تایپی بود |:
 سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★
(02-03-2014، 16:45)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2014، 16:44)SPORT BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2014، 16:41)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2014، 16:39)SPORT BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2014، 16:36)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبــی نـاشناس؟! |:

هــووم!! |:
شــما چــقد عــقلت کــار مــیکنه!! (:
الان این تیکه بود؟
bikhial
گــفـتگـوے آزاد【85】 214" />
 سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★ ، † αƖιєη †
(02-03-2014، 16:50)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دیروز .. یکاری کردم ک خیلی الان پشیمونم .. هرکاریم کنم دیه درس نمیشـــه .. ))):

بــه مــن بــگو !! {:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد【85】 214
 سپاس شده توسط SPORT BOY ، ★~Ѕдула~★
(02-03-2014، 16:49)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان این تیکه بود؟

مــیگه مــوناع مــن عــاشخت شــدم!! |:
مــرتیکه بــی حــیا!! -_-
raas mige doostam goft barash azat khastegari konam
moarefish konam?
گــفـتگـوے آزاد【85】 214" />
 سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★ ، T A R A
(02-03-2014، 16:50)xx_sina_xx نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تقریبا TongueTongue

زبون درازی موقوف>_<
 سپاس شده توسط xx_sina_xx
لــبُ دهــن بــازی در مــیارنُ فــاز مــیدن!! {:
گــفـتگـوے آزاد【85】 214
 سپاس شده توسط SPORT BOY ، ★~Ѕдула~★ ، † αƖιєη † ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان