امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد【85】

(02-03-2014، 16:53)SPORT BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2014، 16:49)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2014، 16:45)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2014، 16:44)SPORT BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2014، 16:41)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگر نبود من با اچار چكش تيكش ميكنم ا=
man ziad tarif nemikonam vali cheghad ba maze e 2
تارا جونم ترجمش ميكني ^.^

مــیگه مــوناع مــن عــاشخت شــدم!! |:
مــرتیکه بــی حــیا!! -_-
raas mige doostam goft barash azat khastegari konam
moarefish konam?

اسپــُرت جــان !! |:
مــن دُخــدرمو دســه نــاموسه تــو نــمیدم!! |:
تــمام!! {:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد【85】 216
 سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★ ، † αƖιєη †
آگهی
(02-03-2014، 16:56)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2014، 16:55)xx_sina_xx نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2014، 16:54)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یـکیُــو ناراحـــت کردم .. ولی نمیخواسم ناراحت شه .. )):
اوففففف .. :///////

آخیییییییییییییییییی مامانم اینا TongueTongueTongue

باز این زبونشو دراورد>_<

زبونم قشنگه؟ TongueTongue
 سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★
عرفان اخطارمو چن روز زدی؟ >_<
 سپاس شده توسط ERF@N ، ★~Ѕдула~★
ووو خـودا/:

|:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dc03.arabsh.com/i/01787/mgcfubxfl7ku.gif
 سپاس شده توسط xx_sina_xx ، ★~Ѕдула~★ ، † αƖιєη † ، T A R A
(02-03-2014، 16:55)xx_sina_xx نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2014، 16:54)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدا .. :|
خودت دیدی امروز چقد هــآر شده بودم .. خودت بش شعور بده تا دهنمو وا نکردم .. اخر سرم میگن طرف سگ اخلاقه !! |:
خو کرم نریزین مردمم سگ اخلاق نشن!

ن الان من با تو حرف زدم اخه ؟! :|||||
خوشم میاد خودتو خیلی بامزه فرض کردی .. :|
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★ ، † αƖιєη † ، T A R A
(02-03-2014، 16:56)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2014، 16:54)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2014، 16:51)SPORT BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2014، 16:45)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2014، 16:44)SPORT BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

man ziad tarif nemikonam vali cheghad ba maze e 2
تارا جونم ترجمش ميكني ^.^
bikhial
خخخخخخخخ (:
اشتباه گفتی کوچولو (:
اون BILAKH می باشد (:

بعد میگن ذهن من منحرفهSad
باشه ^_^
بچه ها منم منحرفم (:
گفتم که عرفان تنها نمونه |:
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Magical Girl ، ★~Ѕдула~★ ، ERF@N
(02-03-2014، 16:58)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفان اخطارمو چن روز زدی؟ >_<

دوسال :|
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ★~Ѕдула~★ ، † αƖιєη †
(02-03-2014، 16:59)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخیییییییییییییییییی مامانم اینا :P:P:P

خودت دیدی امروز چقد هــآر شده بودم .. خودت بش شعور بده تا دهنمو وا نکردم .. اخر سرم میگن طرف سگ اخلاقه !! |:

وآلــــــــــــــــآ......اَه....
خو یکم آدم باشین دیه.....:|
 سپاس شده توسط xx_sina_xx
عیـــــد مبارک از الان :|
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mιѕѕ UηυѕυαL ، † αƖιєη † ، SPORT BOY ، T A R A
(02-03-2014، 16:59)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه بچه ها منظورت من نوعی نیستم پس با خودت حرف زدی پس نتیجه میگیریم خیلی داغونی امروز TongueTongue
 سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان