امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد【85】

(02-03-2014، 17:02)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

((((:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://axgig.com/images/50556915886131184085.jpg

6 تشریف دارع :|
 سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، SPORT BOY
آگهی
(02-03-2014، 17:04)SPORT BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2014، 16:57)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2014، 16:53)SPORT BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2014، 16:49)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2014، 16:45)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا جونم ترجمش ميكني ^.^

مــیگه مــوناع مــن عــاشخت شــدم!! |:
مــرتیکه بــی حــیا!! -_-
raas mige doostam goft barash azat khastegari konam
moarefish konam?

اسپــُرت جــان !! |:
مــن دُخــدرمو دســه نــاموسه تــو نــمیدم!! |:
تــمام!! {:
namoose man?
dostam pedram doosesh dare bav
koli eltemas kard ino begam ba kamal ehteram amma nashod
esmam mahyare
be yad dari?

هـــاوو .. هــرکی هــَ !! |:

مــهیار؟! |: بــلی بــلی بــه یــاد دارم!! |:
هــمونی کـ ازم بــدت مــیومد؟!؟ =__=
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد【85】 218
 سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★ ، SPORT BOY
من کودک درونم الان آرومه یعنی همیشه آرومه SmileSmile
 سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★ ، Mιѕѕ UηυѕυαL
(02-03-2014، 17:02)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

((((:

3 و 4 خیلی بامزن .. من بچه هارو خیلی دوس دارم .. *^_____^*
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ★~Ѕдула~★ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
خدافض همگی!!!:|
 سپاس شده توسط Mιѕѕ UηυѕυαL ، xx_sina_xx ، Magical Girl ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، SPORT BOY
(02-03-2014، 17:07)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2014، 17:02)xx_sina_xx نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2014، 16:59)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2014، 16:55)xx_sina_xx نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2014، 16:54)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یـکیُــو ناراحـــت کردم .. ولی نمیخواسم ناراحت شه .. )):
اوففففف .. :///////

آخیییییییییییییییییی مامانم اینا TongueTongueTongue

خدا .. :|
خودت دیدی امروز چقد هــآر شده بودم .. خودت بش شعور بده تا دهنمو وا نکردم .. اخر سرم میگن طرف سگ اخلاقه !! |:
خو کرم نریزین مردمم سگ اخلاق نشن!

ن الان من با تو حرف زدم اخه ؟! :|||||
خوشم میاد خودتو خیلی بامزه فرض کردی .. :|

اگه بچه ها منظورت من نوعی نیستم پس با خودت حرف زدی پس نتیجه میگیریم خیلی داغونی امروز TongueTongue

حوصـلتو نــدارم .. :|

به درک اسفل السافلین
(02-03-2014، 17:08)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

((((:

6 تشریف دارع :|

همچنین....
راستی سلآم آجی.....
 سپاس شده توسط Mιѕѕ UηυѕυαL
عرفان :|
(02-03-2014، 17:03)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2014، 16:59)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2014، 16:56)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2014، 16:54)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2014، 16:51)SPORT BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

bikhial
خخخخخخخخ (:
اشتباه گفتی کوچولو (:
اون BILAKH می باشد (:

بعد میگن ذهن من منحرفهSad
باشه ^_^
بچه ها منم منحرفم (:
گفتم که عرفان تنها نمونه |:

مونس تنهایی هامو پیدا کردم:|

http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?action=thank&tid=22881&pid=1616521
من؟ |:
0_0
مهریــــه ام رو بدع |:
 سپاس شده توسط ERF@N

((((:

3=/
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان