امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد【85】

(02-03-2014، 17:25)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2014، 17:23)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2014، 17:20)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مــهیارُ رکــسانا !! |: دعــوا نــکنین وگــرنه خودمــو عــَ ایــنجا پــرت مــیکنم! |:

هــعیی !! -_-

تآراع 0___0
این کارو نکنیا :| که منم خودمو پرت میکنم پایین -__- !! هوف :|

چـــرا هیشکی خودشو بخاطر من پرت نمیکنــه..؟عقده ای میشما .. ! cry girl

(02-03-2014، 17:20)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2014، 17:18)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سُــــــــکوت میکنم .. :|
-___-

آورین :| سکوت خوبع :| !!

والا .. ارامش .. زندگی بدون درگیری .. بنده فقد نظاره گرم .. کاری بود هسم -____-

خو تارا ننمه :| من عاشخ ننم هستم :| تو کی ای ؟؟

آرع باو .. من ک اصن آرآمش ندارمع -___- !! هر روز سَگ تر میشم :/ !!
 سپاس شده توسط T A R A ، Magical Girl
آگهی
سلام^______________________^
 سپاس شده توسط Mιѕѕ UηυѕυαL ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، † αƖιєη † ، T A R A
(02-03-2014، 17:22)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2014، 17:19)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2014، 17:10)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2014، 17:03)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2014، 16:59)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه ^_^
بچه ها منم منحرفم (:
گفتم که عرفان تنها نمونه |:

مونس تنهایی هامو پیدا کردم:|
من؟ |:
0_0
مهریــــه ام رو بدع |:

دخترست دیگر
‏.
‏.
‏.
‏.
‏.
‏.
‏.
‏.
‏.
‏.
‏.
گاهی آرزوی عرفان را دارد:|
عرفآن هست دیگر
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
گاهی میخواد خود را به رکی بندازد |:

دخترند دیگر
‏.
‏.
‏.
‏.
‏.
‏.
‏.
‏.
‏.
‏.
‏.
‏.
گاهی خودشان را گول می زنند:|
 سپاس شده توسط Mιѕѕ UηυѕυαL ، † αƖιєη †
(02-03-2014، 17:25)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2014، 17:18)SPORT BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2014، 17:15)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2014، 17:12)SPORT BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2014، 17:08)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـــاوو .. هــرکی هــَ !! |:

مــهیار؟! |: بــلی بــلی بــه یــاد دارم!! |:
هــمونی کـ ازم بــدت مــیومد؟!؟ =__=
ticke nanda dokhtar!

هـــووم!! /:
چــُپ شــوو!! >_<
تــو داری تــیکه مــیندازی !! |: مــن کــه بــات کــاری نــدارم پــسر !! ~__~
akhe ticke hat sagie j nadare lamasab
age be yad dari name ekant ghablim chi bood?
ye joor migi engar nemitoonam TICKE bendazam
shayad narahat shi vase hamin ziad nemipparoonam

عــجب !! |:
mahyar چــن تــا شــماره!! ^_^ |:
بــنداز !! |:  والــا مــا ایــنقد نــاراحت شــدیم ، ایــنا دردی نــی !! -_-
bahalito resoondi!ma chakerim!
گــفـتگـوے آزاد【85】 223" />
 سپاس شده توسط T A R A
ســ ــلآم بــکــس |:
 سپاس شده توسط Mιѕѕ UηυѕυαL ، xx_sina_xx ، T A R A
(02-03-2014، 17:26)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلاااااااااااااااااااااااااااام !!! ^__________________^

چقدر خوشحالی ؟؟ :|

سلام (:
من خوبم تو چی آرین ؟ Big Grin
The blood runs free
The rain turns red
Give me the wine
You keep the bread
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(02-03-2014، 17:27)SPORT BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2014، 17:24)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2014، 17:22)SPORT BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2014، 17:19)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2014، 17:18)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نع |:

چراع :| ب خاطر این پسره :| ؟؟
wow
maa cheghad tasir gozarim
pesare esm dare

واسم مهم نیس که اسم دارع :|
mahyar

خو ب من چه :|
 سپاس شده توسط SPORT BOY
man bashgah daram ba sepas shoma raahi misham
bye
rasti black star lotfan sepas bedeUndecidedBlush
گــفـتگـوے آزاد【85】 223" />
 سپاس شده توسط T A R A
(02-03-2014، 17:23)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2014، 17:20)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مــهیارُ رکــسانا !! |: دعــوا نــکنین وگــرنه خودمــو عــَ ایــنجا پــرت مــیکنم! |:

هــعیی !! -_-

تآراع 0___0
این کارو نکنیا :| که منم خودمو پرت میکنم پایین -__- !! هوف :|

بــاووشه!! {:

[quote='Magical Girl' pid='1619982' dateline='1393770355']

مــن پــرت مــیکنم ^_^ ولــی تــورو هــم بــا خودم مــیبرم!! |:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد【85】 223
 سپاس شده توسط Mιѕѕ UηυѕυαL ، Magical Girl

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان