امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد【85】

(02-03-2014، 17:42)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2014، 17:38)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2014، 17:26)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلاااااااااااااااااااااااااااام !!! ^__________________^
علیککککککک^________^

دخمل خاله ... ^_^

بعله پسمل خاله..^______^
              گــفـتگـوے آزاد【85】 228

گــفـتگـوے آزاد【85】 228
 سپاس شده توسط Mr.Robot
آگهی
(02-03-2014، 17:41)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2014، 17:38)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب استقبال گرمی از من شد ... |:

از من هم استقبال زیادی شد|:
ندیدمت نورا ^_^
خوبیع؟ (:
 سپاس شده توسط Mr.Robot
(02-03-2014، 17:43)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2014، 17:40)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2014، 17:37)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2014، 17:33)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2014، 17:30)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام بُوی :|
^_^ -_- |:
(02-03-2014، 17:30)xx_sina_xx نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام داش امیر SmileSmile
شــ ــما ؟ |:

الان کدوم حآلتی ؟؟
:| ؟؟
-_- ؟؟
^_^ ؟؟
این حالت ):
هو ابت یو ؟!

منم :/

چرا حالا ): ؟؟ چته ؟؟

(02-03-2014، 17:42)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2014، 17:38)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2014، 17:26)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علیککککککک^________^

دخمل خاله ... ^_^

(02-03-2014، 17:40)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2014، 17:38)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من گفتم سلام امیر |:

من که ندیدم ! |:

(02-03-2014، 17:40)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من سلام کردم خو بت :| ..

می دونم |:

فقط 1 نفر ... p336

خو همون ی نفر خیلی خوبع :| !!

قفلا 20 فر می ریخت رومون سلام می کردند ... Sleepy
Goodbye Flashkhor...
 سپاس شده توسط Mιѕѕ UηυѕυαL ، Mr.Robot
(02-03-2014، 17:41)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2014، 17:39)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2014، 17:35)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2014، 17:27)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2014، 17:25)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چـــرا هیشکی خودشو بخاطر من پرت نمیکنــه..؟عقده ای میشما .. ! cry girl

والا .. ارامش .. زندگی بدون درگیری .. بنده فقد نظاره گرم .. کاری بود هسم -____-

خو تارا ننمه :| من عاشخ ننم هستم :| تو کی ای ؟؟

آرع باو .. من ک اصن آرآمش ندارمع -___- !! هر روز سَگ تر میشم :/ !!

من فقط ی 7 روز هفته سگ میشم .. اونم مثلا امروز یکیش بود ،___،

ولی قول میدم دیه با دسام عین ادم رفتار کنم .. ^__^

راسی .. چرا انقد ب من لطف داری اخه؟!چقد بم محبت میکنی .. ممنونم ازت :||||

پرت نکنین اصن .. ب درک .. -____________________________-
منم قــــَــــــرم .. -______________________-

من الان امروز سگ بودم .. ی نفر حالمو خوف کرد (:

ایشالا تو هم خوف شی :| !!

نه :| قر نکن :| دوتامون نمیپریم :| خوبع ؟؟

اوهوم .. خوبه .. -____-
اصن میخواید چیکار پریدین؟بشینین عین ادم سرجاتون دیه .. مگه نه؟ *^____^*

آرع خوبه (:
نشستم .. !! تا حالا وایساده بودم خستم شد باو -__- !!
 سپاس شده توسط Mr.Robot
بـیـکـارم...

خــعــلــی هـم بیکارم...

هـمـچـو مردم آزاری که فـقـط به فکر کرم ریختن است!!!

هـیـچ ربـطـی هم به بیکاری نداش خودم میدونـم|:

-__-
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، ERF@N ، Mιѕѕ UηυѕυαL ، † αƖιєη †
(02-03-2014، 17:44)xx_sina_xx نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رفقا / دوستان / خوشگلا / بکس / همگی .............................. بای بای BlushBlushBlush

واقعا نمیدونم این حرف هم خجالت داشت اون شکلک رو گذاشتی؟ |:

(02-03-2014، 17:44)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2014، 17:41)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از من هم استقبال زیادی شد|:

شما کیستی ؟ O _o

هــــا |: من؟ -___-
نورام(:
آشنایی زیادی با شما ندارم-___-
 سپاس شده توسط Mr.Robot
(02-03-2014، 17:45)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2014، 17:43)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2014، 17:40)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2014، 17:37)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2014، 17:33)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

^_^ -_- |:
شــ ــما ؟ |:

الان کدوم حآلتی ؟؟
-_- ؟؟
^_^ ؟؟
این حالت ):
هو ابت یو ؟!

هیچی دوست فابریکم بعد 6 سال دوستی 4 روز پیش مرد اصن حال ندارم . ):

اوخی .. ): حق داری :|
منم یکی از دوستام سرطان دارع :| بعد عید میمیره >__< !!
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، ERF@N
(02-03-2014، 17:45)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علیککککککک^________^

دخمل خاله ... ^_^

بعله پسمل خاله..^______^

امیدوارم سر در بدنت نباشه ... ^___________-
Goodbye Flashkhor...
 سپاس شده توسط Mr.Robot
بــآی همه
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mιѕѕ UηυѕυαL ، † αƖιєη † ، ERF@N
(02-03-2014، 17:45)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

^_^ -_- |:
شــ ــما ؟ |:

الان کدوم حآلتی ؟؟
-_- ؟؟
^_^ ؟؟
این حالت ):
هو ابت یو ؟!

علیککککککک^________^

دخمل خاله ... ^_^

(02-03-2014، 17:40)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من گفتم سلام امیر |:

من که ندیدم ! |:

(02-03-2014، 17:40)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من سلام کردم خو بت :| ..

می دونم |:

فقط 1 نفر ... p336

خو همون ی نفر خیلی خوبع :| !!

قفلا 20 فر می ریخت رومون سلام می کردند ... Sleepy

اون مال قبلا بود :/ ما در حال هستیم :| !! ..

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان