امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد【85】

(03-03-2014، 17:13)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخ
موناع الان من هم عکسمو میزارم
تو عکس از خودتان!
دافظ

جیدیع میگیع؟!

(03-03-2014، 17:16)Ahang jooON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره دیدم SleepyDodgyBig Grin

وقتی می خوای جواب منو بدی از اون دکمه پاس استفاده کن بقل سپاس!
راحتر حرف بزنیم قاطی نشیم!

(03-03-2014، 17:14)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2014، 17:12)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2014، 17:06)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من برم خدافظ ...|
بشــــــــــــــــــــــین |:

جـــانم 0.0

باوشـع|:

حالا پاشو
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
آگهی
و مــن فــردا امــتحانه ریــاضی دارم!! |:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد【85】 277
 سپاس شده توسط ツClas$i☪ J☯ ツ ، ~~SARA:HIVA~~ ، ✘v!☻lent girl✘ ، † αƖιєη †
(03-03-2014، 17:17)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آهنگ چطوری؟
چه خبرا؟

مرسی توخوبی اجی؟

سلامتی توچی؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ƊЄƤƦЄƧƧЄƊ

گــفـتگـوے آزاد【85】 277
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(03-03-2014، 17:13).رها. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2014، 17:12)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2014، 17:08).رها. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2014، 17:04)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2014، 17:03).رها. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گور بابای بعضیآ
سلآم عرض میکُنم به بعدی هآ >_<

منم به قبلی ها میگم خدا سعدی
هااااع؟
اهم
اهم
آفرین!!!Big Grin

جایزه بده بهم
2 دیقه صب کن من جیبامو بگردم بینم شوکولات دارم یا نع!

اگه شکولات نداشتی 50 هزارتومن بدع!

(03-03-2014، 17:13)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2014، 17:10)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2014، 17:03)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهر اور ((= فرستادم

مرسانا تویی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خخخخخ یکی تو مونده بودی تو هم عوض کردی!

(03-03-2014، 17:06)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بای!
توجهی ندارین سلامتیتون کم میشه جواب سلام ندیم
هـــــــــــع

هوی کجا میری
من سلام کردم!

سام (=

سلام اجی!
تورو گذاشت اغایه صار نام کاربریتو عوض کنی؟!
عجب...
پس چرا تارا رو نزاشته؟!
(03-03-2014، 17:11)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2014، 17:09)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2014، 17:05)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2014، 17:04)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کــــــــــــــــــــُــــــــــــمــــــَــــــــک :hlp:

چيع -__-
مــــــــــــوناع -_-
یه پسره بـــَـــــــدجور ر*د بهم cry2

هلـــن نمیدونم -_-
میخوای جریآن رو بگم؟ |:

بگو 0.0
یه پسره هستش اسمش امیر علیِ |:
تو فیسبوک عضوِ |:
منم تو فیس بوک عضوم |:
دوستمم عضو |:
امیر علی آی پی منو نداشت که بیآد اَدَم کنع |:
رفت به دوستم تو فیس بوک کلــــــــــــی خواهش التماس کرد که من برم پسره رو اَد کنم |:
منم نمی خواستم تو فیس بوک برم پسره رو اَد کنم |:
به جاش توی kik رفتم پسره رو اَد کردم |:
بعد PM دآدم که اَدش کنم اونم این شکلی گفت:

u?  رکسانام
کدوم رکسانا؟ رکی |:
آهآن ip منو از کجا آوردی؟   سرچت کردم پیدات کردم بعد ادت کردم |:
خب چیع؟ کارتو بگو؟      !!!! |: !!!!؟؟؟؟؟
کوفت زهرمار بآی!       |:

بد جور ر*د بهم |:
||||||||||||||||||||||||||||||||:
 سپاس شده توسط pink lady
(03-03-2014، 17:20)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوع تکـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــتبیر!
واقعا اجی؟!
ما هم فردا مسبقه علمی داریم ولی امروز بکوب از سات 1 و نیم نشتسم خوندم تا 5
 سپاس شده توسط T A R A
بای SleepySleepySleepySleepySleepy
ƊЄƤƦЄƧƧЄƊ

گــفـتگـوے آزاد【85】 277
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، ツClas$i☪ J☯ ツ
(03-03-2014، 17:20)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایشالاع 20 میگیری...رو هوا بزنش!!!
 سپاس شده توسط T A R A
(03-03-2014، 17:14)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2014، 17:12)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2014، 17:06)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من برم خدافظ ...|
بشــــــــــــــــــــــین |:

جـــانم 0.0

باوشـع|:

آورین پسر خوب ^_^
چقدر تو آقـــآیی |:
(03-03-2014، 17:22)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2014، 17:11)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2014، 17:09)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2014، 17:05)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2014، 17:04)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کــــــــــــــــــــُــــــــــــمــــــَــــــــک :hlp:

چيع -__-
مــــــــــــوناع -_-
یه پسره بـــَـــــــدجور ر*د بهم cry2

هلـــن نمیدونم -_-
میخوای جریآن رو بگم؟ |:

بگو 0.0
یه پسره هستش اسمش امیر علیِ |:
تو فیسبوک عضوِ |:
منم تو فیس بوک عضوم |:
دوستمم عضو |:
امیر علی آی پی منو نداشت که بیآد اَدَم کنع |:
رفت به دوستم تو فیس بوک کلــــــــــــی خواهش التماس کرد که من برم پسره رو اَد کنم |:
منم نمی خواستم تو فیس بوک برم پسره رو اَد کنم |:
به جاش توی kik رفتم پسره رو اَد کردم |:
بعد PM دآدم که اَدش کنم اونم این شکلی گفت:

u?  رکسانام
کدوم رکسانا؟ رکی |:
آهآن ip منو از کجا آوردی؟   سرچت کردم پیدات کردم بعد ادت کردم |:
خب چیع؟ کارتو بگو؟      !!!! |: !!!!؟؟؟؟؟
کوفت زهرمار بآی!       |:

بد جور ر*د بهم |:
||||||||||||||||||||||||||||||||:

تو مگه کیک داری دیوونه!×××
چرا به من نگفتی؟!
ولی طرف عجب مریضی بودعً!
بیا منو ادد کن Helenpak تو کیک
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، Mohammad 77

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان