امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد【85】

مخ من قاتی کرده
من حالم خوبه!!!
میترا تو رو با مهسا قاطی گرفتم^_^
خوب دیگه خدافس همع
 سپاس شده توسط pink lady ، T A R A ، Mιѕѕ UηυѕυαL ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
(03-03-2014، 18:28)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام^__^
ســتی !! ^_^
خوبــی عــشقی؟! {:
(03-03-2014، 18:28)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2014، 18:23)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســلام!!! ((:
آیــسان کــجا مــیخواد بــره!! |:

سلـآم تارا میدونی کار جدید گروه چیه؟× {:..

آره مــیدونـم!! ^_^ (مـث مـآ نـمـیـشـی ) ؟! /:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد【85】 286
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، pink lady
(03-03-2014، 18:29)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ستی ^___^

سلام ممد :| !!

عخش خودم^__^

خوبی؟
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد【85】 286

سپاس شده توسط Mιѕѕ UηυѕυαL
(03-03-2014، 18:27)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2014، 18:26)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود Big Grin

هــِلــو!!! {:

هــُلـو ^ــ^
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، T A R A ، Mιѕѕ UηυѕυαL ، † αƖιєη †
کیخوآم عمس پروفآیل fb عوض کنم شک دآرم بین چندتآ عکس ! Big Grin
گــفـتگـوے آزاد【85】 286
 سپاس شده توسط Mιѕѕ UηυѕυαL ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mohammad 77 ، † αƖιєη †
پـسـره بـم پ.خ داده جـدیـد ترین مـوزیک ویـدیـو مـایـلـی سـایـرس چیه؟

مـیـگـم بـه درد سـنـت نـمـیـخـوره مستهـجـنـه!

مـیـگـه آخـه واس هـمـیـن مـیـخـوام دیـگـه

|||:

مـلـت کـم ظـرفـیـت بـی جـنـبـه|:آبـروی هـرچـی پـسـره بـرد این|:
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Mιѕѕ UηυѕυαL ، pink lady ، Mohammad 77 ، † αƖιєη †
تنها کسی که اینجا اصن بش توجه نمیشه احمت رضاست :| !!
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، pink lady ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، T A R A ، † αƖιєη †
(03-03-2014، 18:26)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2014، 18:24)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2014، 18:23)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2014، 18:22)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب خدافس من تا تابستون نمیام عید شاید یع سری زدم دافظ همع (:

نیآیش >_<
تو دیگه چرا ): !!؟

مهی^_^
درس دارم (:
باید تیزهوشان قبول بشم (:

ا موناع خوب عکستو نشونم بده بعد میرم(:

من میترام عزیزم :| مهی مهتابه :|

ایشالا قبول بشی (: برات دعا میکنم (:

(03-03-2014، 18:25)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2014، 18:23)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2014، 18:22)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب خدافس من تا تابستون نمیام عید شاید یع سری زدم دافظ همع (:

نیآیش >_<
تو دیگه چرا ): !!؟
میخترا |:
الــآن دیگه باهات موافقم |:

): رُکی تو نریا ): !!
شیکر طلـــــــــــآ ^_^
من برم احمت دق میکنع (:
خخخخخخ (:
نع نمیرم (:
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Mιѕѕ UηυѕυαL ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(03-03-2014، 18:31)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2014، 18:28)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام^__^
ســتی !! ^_^
خوبــی عــشقی؟! {:
(03-03-2014، 18:28)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2014، 18:23)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســلام!!! ((:
آیــسان کــجا مــیخواد بــره!! |:

سلـآم تارا میدونی کار جدید گروه چیه؟× {:..

آره مــیدونـم!! ^_^ (مـث مـآ نـمـیـشـی ) ؟! /:
خوبم عشخول^__^

تو خوبی؟
^__^

گــفـتگـوے آزاد【85】 286

سپاس شده توسط T A R A
(03-03-2014، 18:31)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2014، 18:29)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ستی ^___^

سلام ممد :| !!

عخش خودم^__^

خوبی؟

عشق خودمی (:

بد نیستم :| .. تو خوبیع؟؟ :|
 سپاس شده توسط pink lady

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان