امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد【85】

(03-03-2014، 18:30)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2014، 18:28)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2014، 18:26)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود Big Grin
ممد >_<
چتع؟ >_<
آوآتآرت که بــــُــــزه >_<
امضــآتم ســـــــــــــــــــــــــــــگ >_<
به حیوونآ علــآقه داریع؟ >_<
سلام خوبیع؟ {:

من از کودکی به حیوانات علاقه داشتمBig Grin

مرسی تو خوبی ^ـــــــــ^ ؟))
مر30 (:
تو از من بهتری {:
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Mohammad 77 ، Mιѕѕ UηυѕυαL
آگهی
کی گُف به احمد محل نمیـدن!؟ |: ..

این احمـد که اومـده من کم رنگ شُـدم -_- ..

جـآی منو گـرفته بعـد اون وخـت میگین بهش تـوجه نمیشـه×؟ |: ..

سلـآم احمـد آقا شُمـا که سلـام بلـد نیستین |: .. !؟
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد【85】 288
 سپاس شده توسط T A R A ، Mιѕѕ UηυѕυαL ، pink lady ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mohammad 77 ، † αƖιєη †
(03-03-2014، 18:35)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2014، 18:29)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ممد :| !!

سلام Smile

1 سال بعد :| !! :|
حالا هم جوابمو نمیدادی :| !!

خوبیع (: ؟؟
 سپاس شده توسط Mohammad 77
(03-03-2014، 18:33)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبم عشخول^__^

تو خوبی؟
خوبــم!! (:

(03-03-2014، 18:33)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2014، 18:31)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره مــیدونـم!! ^_^ (مـث مـآ نـمـیـشـی ) ؟! /:

|: هومممم ؛ من تاحالا نشنیدمش /: ..

کارمون چیه خو!؟ -_- هع فاطی چرا شادی×؟ |: ..
آخــه هــنوز تــموم نــشده کــه!! |:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد【85】 288
 سپاس شده توسط pink lady ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Mohammad 77
(03-03-2014، 18:34)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2014، 18:29)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2014، 18:24)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2014، 18:18)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهله بهله :|
یکی نآراحته :| یکی میگه دیگه نمیام .. :| یکی ..
وای چتونه شما دیوونه هآ :| !! //:
میخترآع |:
خوبیی عزیزم؟ |:

رُکی (:
آرع بد نیستم :| .. تو خوبیع ؟ =| !!
آرع (:

خوفه (:
دیگه واقعاً من دارم احسآس کمبود میکنم ! -_-
گــفـتگـوے آزاد【85】 288
 سپاس شده توسط T A R A ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، † αƖιєη †
ووووییییی مـمـد مـن از ایـن سـگـایی کـه تـو امـضـاتـه عـیـن سـگ مـیـتـرسـم:S

احـمـت عـکـسـاتـو بـزار نـظـر بـدیـم

آیــســان):مـن شـادم آیـسـان...آیـسـان...دوبـاره داغ دلـمـو تـازه کـردی): شـکـلـاتcry girl
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mιѕѕ UηυѕυαL ، pink lady ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، † αƖιєη †
د لعنتـی بُـرو جلـو اعصاب نـدارم .. :| ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد【85】 288
 سپاس شده توسط Mιѕѕ UηυѕυαL ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(03-03-2014، 18:35)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی گُف به احمد محل نمیـدن!؟ |: ..

این احمـد که اومـده من کم رنگ شُـدم -_- ..

جـآی منو گـرفته بعـد اون وخـت میگین بهش تـوجه نمیشـه×؟ |: ..

سلـآم احمـد آقا شُمـا که سلـام بلـد نیستین |: .. !؟

میخی بزنیمش ؟؟ :|
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(03-03-2014، 18:32)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تنها کسی که اینجا اصن بش توجه نمیشه احمت رضاست :| !!
من بیخیال همه
بیخیال احمت
بیخیال اون همه ****** خوب (:
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mιѕѕ UηυѕυαL

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان