امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد【85】

خدافض-__-
فاطی
تارا
ایسان
رکی
میترا

و بقیع
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد【85】 291

سپاس شده توسط T A R A ، † αƖιєη † ، Mιѕѕ UηυѕυαL ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
(03-03-2014، 18:41)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2014، 18:38)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2014، 18:37)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ووووییییی مـمـد مـن از ایـن سـگـایی کـه تـو امـضـاتـه عـیـن سـگ مـیـتـرسـم:S

احـمـت عـکـسـاتـو بـزار نـظـر بـدیـم

آیــســان):مـن شـادم آیـسـان...آیـسـان...دوبـاره داغ دلـمـو تـازه کـردی): شـکـلـاتcry girl

فاختی :| چرا جوابمو ندادی ؟؟ بت گفتم چته >__< ؟؟ ..

داداشـم
.
.
.
.
.
.
.
شـکـلـاتـامـو خـورد): قـایـمـشـون کـرده بـودم):اومـدم از مـدرسـه خـونـه دیـدم کـلـی پـوسـت شـکـلـات رو زمـیـنـه):

درکت میکنم :| ولی من مامانم ب جا داداشم لواشک هامو میخورع :| .. !!
البته من تک فرزندم (: !! خخخخ (: .. !!

داداشت چن سالشه ؟؟ :|
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(03-03-2014، 18:41)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2014، 18:38)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اینطور فک نمیکنم ! Big Grin

من خودم هم میآم سلآم نمیکنم ! اصلا زورم زیآده سلآم نمیکنم مشکلیع ! ؟ Big Grin

هو9و9و9و9و |: ..

زبـون درآوردی -_-!؟ ..

سه روز نبـودماا |: .. !!

نچ نچ نچ -__- ..

آرع مُشکلیه .. تو مُشکلی داری که من الـان مُشکل دارم سوسک تـوله×؟ :| ..

بهتر ! Big Grin
گــفـتگـوے آزاد【85】 291
(03-03-2014، 18:42)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصلا تآراع خآنوم بآزم زورم زیآد خودم جآ میکنم شمآ رو هم جآ میکنم مشکلیع ! ؟ Big Grin
تــارا خــانوم؟! ؟؟ |:
بــلی اســـمه قــشنگــیست هــمینجوری مــرا صــدا کــنید!! {:
مــن جــا هــستم شــما خودتــو جــا کــن!! |:

(03-03-2014، 18:42)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2014، 18:41)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2014، 18:39)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2014، 18:36)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخــه هــنوز تــموم نــشده کــه!! |:

گُـروه پلـاک کیه×؟ |: من آشنایی ندارم خو -_-

بــه جــز فــرهــاد هــمه هــستن!! |:
آغآ ای فرهاد کیه .. ب من بگین :| ؟؟

کــَسه خــاصی نــی !! (:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد【85】 291
 سپاس شده توسط Mιѕѕ UηυѕυαL ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Mohammad 77 ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(03-03-2014، 18:42)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2014، 18:39)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2014، 18:37)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2014، 18:32)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تنها کسی که اینجا اصن بش توجه نمیشه احمت رضاست :| !!
من بیخیال همه
بیخیال احمت
بیخیال اون همه ****** خوب (:
تتلو میخونی ؟؟ :| ..
من غلط بکنم |:
چیز اضافی بخورم |:
ژیگرتو ^___-
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
(03-03-2014، 18:42)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2014، 18:40)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2014، 18:37)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه واقعاً من دارم احسآس کمبود میکنم ! -_-
بدبخت!×...|:

بابات ! Big Grin

اصلا تآراع خآنوم بآزم زورم زیآد خودم جآ میکنم شمآ رو هم جآ میکنم مشکلیع ! ؟ Big Grin
اسم دآدآشتو رو بابام نزار |:
ع**ر |:
 سپاس شده توسط Mιѕѕ UηυѕυαL ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
میشه نُسخـه بـزنید بعـد من اول بشـم بعـد حالم خوب شه بعـد اینقـدر مهـربـو9و9و9و9ن میشـم /: .. !!

تـونـه ب خُـدا -_- .. !!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد【85】 291
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Mιѕѕ UηυѕυαL ، T A R A ، † αƖιєη † ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(03-03-2014، 18:44)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تــارا خــانوم؟! ؟؟ |:
بــلی اســـمه قــشنگــیست هــمینجوری مــرا صــدا کــنید!! {:
مــن جــا هــستم شــما خودتــو جــا کــن!! |:

(03-03-2014، 18:42)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2014، 18:41)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2014، 18:39)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2014، 18:36)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخــه هــنوز تــموم نــشده کــه!! |:

گُـروه پلـاک کیه×؟ |: من آشنایی ندارم خو -_-

بــه جــز فــرهــاد هــمه هــستن!! |:
آغآ ای فرهاد کیه .. ب من بگین :| ؟؟

کــَسه خــاصی نــی !! (:

تارع >__< !!
 سپاس شده توسط T A R A
(03-03-2014، 18:41)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم قراره عکسمو بزارم اوه چـی میشه Big Grin

مُشتاقم |: ..

احمـد ×؟ |: قیـافشو -_-
[/quote]

مگه چشه ! ؟ Big Grin
گــفـتگـوے آزاد【85】 291
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، Ƒαкє ѕмιƖє ، † αƖιєη † ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(03-03-2014، 18:44)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2014، 18:41)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2014، 18:38)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اینطور فک نمیکنم ! Big Grin

من خودم هم میآم سلآم نمیکنم ! اصلا زورم زیآده سلآم نمیکنم مشکلیع ! ؟ Big Grin

هو9و9و9و9و |: ..

زبـون درآوردی -_-!؟ ..

سه روز نبـودماا |: .. !!

نچ نچ نچ -__- ..

آرع مُشکلیه .. تو مُشکلی داری که من الـان مُشکل دارم سوسک تـوله×؟ :| ..

بهتر ! Big Grin

عبضی |: ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد【85】 291
 سپاس شده توسط Mιѕѕ UηυѕυαL

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان