امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد【85】

(03-03-2014، 18:45)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میشه نُسخـه بـزنید بعـد من اول بشـم بعـد حالم خوب شه بعـد اینقـدر مهـربـو9و9و9و9ن میشـم /: .. !!

تـونـه ب خُـدا -_- .. !!
میشه نسخه بزنید من اول بشم ^_^
یه کاری میکنم که دیگه احمت غلط بکنه بیاد گفتگو |:
 سپاس شده توسط Mιѕѕ UηυѕυαL ، Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
(03-03-2014، 18:45)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارع >__< !!

تــآرع؟! |:
بــلی ایــن هــم اســمه قــشنگــیست !! {:
|:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد【85】 292
 سپاس شده توسط Mιѕѕ UηυѕυαL
(03-03-2014، 18:40)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2014، 18:37)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ووووییییی مـمـد مـن از ایـن سـگـایی کـه تـو امـضـاتـه عـیـن سـگ مـیـتـرسـم:S

احـمـت عـکـسـاتـو بـزار نـظـر بـدیـم

آیــســان):مـن شـادم آیـسـان...آیـسـان...دوبـاره داغ دلـمـو تـازه کـردی): شـکـلـاتcry girl

من نظرم رو اینه !
فقط عکسه کسر نیس ! ؟ Big Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://upload7.ir/imgs/2014-03/41242380702343443501.jpg

تـو اون عـکـسـایی کـه بـه مـن نـشـون دادی شـبـیـه بـز بـودی|:

ایـن یـکـی قـابـل تـحـمـل تـره!خـوبـه|:
(03-03-2014، 18:41)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2014، 18:37)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیــســان):مـن شـادم آیـسـان...آیـسـان...دوبـاره داغ دلـمـو تـازه کـردی): شـکـلـاتcry girl

سگای خودمه >ــــ<

منم قراره عکسمو بزارم اوه چـی میشه Big Grin
میـگـم چـرا انـقـد شـبـیـه خـودتـن!Big Grin
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Mιѕѕ UηυѕυαL ، Mohammad 77
کی به کیه؟
اووووو......

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(03-03-2014، 18:46)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه چشه ! ؟ Big Grin

هیچیش نی فقـد زیـاده خُشگلـه {: .. خیلی دُختـر کشـی |: ..

پـو9و9و9وف .. بیـا انـرژی + دارم بهـت میـدم {: ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد【85】 292
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(03-03-2014، 18:44)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2014، 18:42)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2014، 18:39)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2014، 18:37)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2014، 18:32)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تنها کسی که اینجا اصن بش توجه نمیشه احمت رضاست :| !!
من بیخیال همه
بیخیال احمت
بیخیال اون همه ****** خوب (:
تتلو میخونی ؟؟ :| ..
من غلط بکنم |:
چیز اضافی بخورم |:
ژیگرتو ^___-
گـــــــــــــوگــــــــــــولی ^_-
 سپاس شده توسط Mιѕѕ UηυѕυαL
(03-03-2014، 18:46)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2014، 18:41)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم قراره عکسمو بزارم اوه چـی میشه Big Grin

مُشتاقم |: ..

احمـد ×؟ |: قیـافشو -_-

مگه چشه ! ؟ Big Grin
[/quote]

داداش به این قشنگــی >ـــ<

گــفـتگـوے آزاد【85】 292
 سپاس شده توسط Mιѕѕ UηυѕυαL ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، † αƖιєη † ، T A R A
(03-03-2014، 18:47)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2014، 18:45)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارع >__< !!

تــآرع؟! |:
بــلی ایــن هــم اســمه قــشنگــیست !! {:
|:

اعصبانیم کردی نوشتم تارع :| !!
بگو کیع >__< ؟!
 سپاس شده توسط T A R A ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(03-03-2014، 18:44)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2014، 18:41)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2014، 18:38)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاختی :| چرا جوابمو ندادی ؟؟ بت گفتم چته >__< ؟؟ ..

داداشـم
.
.
.
.
.
.
.
شـکـلـاتـامـو خـورد): قـایـمـشـون کـرده بـودم):اومـدم از مـدرسـه خـونـه دیـدم کـلـی پـوسـت شـکـلـات رو زمـیـنـه):

درکت میکنم :| ولی من مامانم ب جا داداشم لواشک هامو میخورع :| .. !!
البته من تک فرزندم (: !! خخخخ (: .. !!

داداشت چن سالشه ؟؟ :|

8 سـالـشـه|:

مـگـه خـواهـر نـداری؟
 سپاس شده توسط Mιѕѕ UηυѕυαL ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(03-03-2014، 18:47)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2014، 18:40)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من نظرم رو اینه !
فقط عکسه کسر نیس ! ؟ Big Grin
http://upload7.ir/imgs/2014-03/41242380702343443501.jpg

تـو اون عـکـسـایی کـه بـه مـن نـشـون دادی شـبـیـه بـز بـودی|:

ایـن یـکـی قـابـل تـحـمـل تـره!خـوبـه|:
بز بابات ! Big Grin
سیبلم ! الهی قربونش برم ! Big Grin
گــفـتگـوے آزاد【85】 292
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان