امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد【85】

(03-03-2014، 19:05)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2014، 19:04)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره ميتراع
________
من فك ميكنم شبيه گوسپندم چراع ا=

اصلا همچیم فکری نکن :| !!
قافه احمتو ندیدی ؟/: اگه دیدیه بودی بعد مگفتی کی شبیه گوسپنده ^___^

میدونید چیع همیشه هر وقت یکی خوشگله بیشتر بهش گیر میدن ! Big Grin
اگه زشت بودم همه بهم میگفتید قشنگی ! خخخخخخخ Big Grin

اصلا فآطی آیسآن خیلی خآنوم هست ! Big Grin
گــفـتگـوے آزاد【85】 298
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، Ƒαкє ѕмιƖє ، † αƖιєη † ، Mιѕѕ UηυѕυαL
آگهی
(03-03-2014، 19:05)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صِفـاکتـا |: .. !!

بیشـورا -_- .. !!

دیگه باهاتون حرف نمیزنم .. |:
احمت تو رو صدا کرد |:
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
میترا قدرت خدا رو نیگاه!
گــفـتگـوے آزاد【85】 298
خودت به خودت سپاس دادی!!!!

من قهر نیستم!
شوخی بود!
گــفـتگـوے آزاد【85】 298
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Mohammad 77
(03-03-2014، 19:07)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2014، 19:05)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2014، 19:01)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2014، 18:58)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احــمد ؟! |:
قــیافت شــبیه خــره کــه پــا تــو گــو گــذاشته!! |: >_<
هــووم!! مــن چــقد انــتقاد پــذیرم!! ^_^

خــدافض !! -_-

احمد یـه سوال Big Grin

اینا عکسشون رو کــی میزارن Big Grin

واقعاً من همیشه بآ سآنسور بهشون نشون میدادم این دفعه اشتبآه کردم بهشون نشون دادم ! Big Grin

خودشون حتماً ملکه کاخ سن ژرمن هستن ! Big Grin

والا Big Grin
پسرند دیگر ...|:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
گاهی تــَــوَهــُم میزنن و آرزوی ما دخترآ رو دارن و میخوان خودشونو بع ما بندازن |:
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Mohammad 77
(03-03-2014، 19:08)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2014، 19:07)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2014، 19:05)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

در ایـن که شَکـی نی |: ..

ما ملکـه شُمـا کُلفت -__- ..

آیسان خعلی اعصبانی هستیا :| !!
هو9و9و9و9م اگه تـو گـروه کم کـاری کُنی احراجیااا |: ..

-_- خـودتـون عصبی هستین .. S:

ایش .. احمد من عصبیم!؟ |:

من عصبیم؟! S: ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد【85】 298
 سپاس شده توسط Mιѕѕ UηυѕυαL ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، T A R A ، Mohammad 77
(03-03-2014، 19:09)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2014، 19:08)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2014، 19:01)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2014، 18:58)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احــمد ؟! |:

خــدافض !! -_-

احمد یـه سوال Big Grin

مــاع(دخــترا|: ) عــسامونــو بــه هــم نــشون مــیدم!! ^_^

خستــه نباشـد جمیعـا Big Grin

ممد میترسن قیآفی زشتون پسرآ ببین دیگه طرفشون نیآن به خصوص تآراع ! Big Grin
گــفـتگـوے آزاد【85】 298
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، T A R A ، † αƖιєη † ، Mohammad 77
(03-03-2014، 19:10)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میترا قدرت خدا رو نیگاه!
گــفـتگـوے آزاد【85】 298
خودت به خودت سپاس دادی!!!!

من قهر نیستم!
شوخی بود!
عجب :| این گفتگو قاطی دارع :| وگرنه امکان ندارع خو :|

آها باخشه (: !!
(03-03-2014، 19:11)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2014، 19:07)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احــمد ؟! |:

خــدافض !! -_-

احمد یـه سوال Big Grin

واقعاً من همیشه بآ سآنسور بهشون نشون میدادم این دفعه اشتبآه کردم بهشون نشون دادم ! Big Grin

والا Big Grin
پسرند دیگر ...|:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
گاهی تــَــوَهــُم میزنن و آرزوی ما دخترآ رو دارن و میخوان خودشونو بع ما بندازن |:

دخترند دیگـر گاهی توهم انها را میگیرد Big Grin
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، † αƖιєη †
(03-03-2014، 19:11)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2014، 19:08)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2014، 19:07)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

در ایـن که شَکـی نی |: ..

ما ملکـه شُمـا کُلفت -__- ..

آیسان خعلی اعصبانی هستیا :| !!
هو9و9و9و9م اگه تـو گـروه کم کـاری کُنی احراجیااا |: ..

-_- خـودتـون عصبی هستین .. S:

ایش .. احمد من عصبیم!؟ |:

من عصبیم؟! S: ..

اصلاً تو خیلی نرمآلی ! Big Grin
این رکی دو سه تخته کم دآره ! این تآرآع مِشنگه ! Big Grin
گــفـتگـوے آزاد【85】 298
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، Ƒαкє ѕмιƖє ، † αƖιєη † ، T A R A
ميتراع عكسمو بزارم^.^؟
گــفـتگـوے آزاد【85】 298
 سپاس شده توسط Mιѕѕ UηυѕυαL

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان