امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد【85】

(04-03-2014، 14:26)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2014، 14:24)pedram021 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Directioner girl اخرین ارسال |=
ولی داخل موضوع
ღSnow Princessღ اخرین ارسال |=

اه
ول کن بابا!!!!!
گیردادیا -_-

به قول عرفان مگه گیر دادنیه؟
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
آگهی
منم آوتــآرمو بعوضم؟ |:
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
تاراعConfused
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد【85】 323

سپاس شده توسط T A R A
(04-03-2014، 14:27)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تـــــــــــــــــآرآع جوونی ^_^
میشع یه خواهش کنم ازت؟ Y_Y

بـلی بــلی !! {:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد【85】 323
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
(04-03-2014، 14:28)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم آوتــآرمو بعوضم؟ |:

هــوم(:
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
(04-03-2014، 14:28)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2014، 14:25)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تـــآرا خب بذارعوض میشـه دیگــه...حالا پیشنهاد بده ...کلن 15 16 روز مونــده سال نو شه...منـــم سال بعد عوض میشــم!Sleepy

دادم !! {: (اســتغفرالله الان رکــسانا گــیر مــیده !! |: )
چــی مــیخوای بــذاری؟!
من چــی میدم؟ |:
تو چــی دآدی؟ |:
استغفرالله :ggr:
 سپاس شده توسط T A R A
(04-03-2014، 14:28)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم آوتــآرمو بعوضم؟ |:

نع
امضاتو بعوض (:

منم آوتــآرمو بعوضم؟ |:

نع
امضاتو بعوض (:
گــفـتگـوے آزاد【85】 323

سپاس شده توسط † αƖιєη †
من آواتارم رو تازه عوض کرد|:
وگرنه منم تغییر میدادم -___-
 سپاس شده توسط F A R ! N ، † αƖιєη †
(04-03-2014، 14:28)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2014، 14:23)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2014، 14:21)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2014، 14:20)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نخسه بزنم ؟

نــه مشکلی نیست!

بد=جنس Dodgy

بزن خـــو...به درکـ....ولـــی مشکلی نداره!اینا مشکل دارنـ..عزیزمـ....}

رزی خیلی خوبــــِ  کـِ اومـــدی..!}

قربونت عزیزم Big Grin

رفتم تووی یه سایت ترسناک ... الانه خودمو خیس کنم ولی نمیدونم چرا دارم کلیپ ترسناک دانلود میکنم تو اتاق نشستم پتو رو دادم دورم :|
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ

منم آوتــآرمو بعوضم؟ |:

نع
امضاتو بعوض (:
گــفـتگـوے آزاد【85】 323

سپاس شده توسط † αƖιєη †

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان