امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد【85】

(04-03-2014، 15:29)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2014، 14:51)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2014، 14:50)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2014، 14:45)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

fhd fhd :|

(04-03-2014، 14:45)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرســــــی |:

حداقل بگو تا کـــی طول میکشـــه؟ >_<
یعنـــی دیگع نـویــســنـده نـمـیـشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ cry girl

یادش بخیر چه قدر برا نویسنده شدن التماس می کردیم ::|
یعنی دیگع نمیشم؟ cry girl

من خودمو میگم چرا به خودت میگیری ؟ Big Grin
|:
|:
منم خودمو میگم |:
یعــــــــــــــــــــــــــــنی دیگه اصلــآ نویسنده نمیشم؟ ):
رکی میبینی من نویسندع نشدم >_<
در حــالی کــــه همـع شرایط و دارم .. !!:|
خو همه باهام مخـالفت کردن دیـه -_-!
دیروز به صـابر خصوصی دادم _-_
گفتـم چرا نمیشـم همه باهام مخـالفت دارن ولی فـلانی منو پزیرفته بود و اینا .. گف بهش بگو
از اونا بپرسه به چه علت مخالفت کردن منم به فلانی اینو گفتم -_-!
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
آگهی
رکی چه آواتار نازی گذاشتی^.^
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
(04-03-2014، 15:41)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـخـشـیـد عـاشـخ شـده؟0.0

عـاشق ** خـل|:
شوخـی موکونی.. 0.o
بوگـو بوخـودا .. !!
از مخـشید بعـیدع !!crazy
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(04-03-2014، 15:41)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عـاشق ** خـل|:

من 0__0؟؟:|
هـــآع؟
کی ؟؟
چه غیرمنتظره!
کی هس حالاع؟
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

عـاشق ** خـل|:
آرع |:
اسم پسره ســآمِ |:
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ( lιεβ )
(04-03-2014، 15:38)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2014، 15:35)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رُکی سام!
خب دوسش دآری؟ (:
خوشتیپِ ؟ (:
نــــآسه؟ {:
مبــآرک بآوشه ^_^

فک کنم با فاطی ای ؟نه؟
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
(04-03-2014، 15:43)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رکی چه آواتار نازی گذاشتی^.^
مرســـــــــــــی ^_^
ســـگ دوس دآلم {:

(04-03-2014، 15:42)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2014، 15:29)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2014، 14:51)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2014، 14:50)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2014، 14:45)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

fhd fhd :|

یادش بخیر چه قدر برا نویسنده شدن التماس می کردیم ::|
یعنی دیگع نمیشم؟ cry girl

من خودمو میگم چرا به خودت میگیری ؟ Big Grin
|:
|:
منم خودمو میگم |:
یعــــــــــــــــــــــــــــنی دیگه اصلــآ نویسنده نمیشم؟ ):
رکی میبینی من نویسندع نشدم >_<
در حــالی کــــه همـع شرایط و دارم .. !!:|
خو همه باهام مخـالفت کردن دیـه -_-!
دیروز به صـابر خصوصی دادم _-_
گفتـم چرا نمیشـم همه باهام مخـالفت دارن ولی فـلانی منو پزیرفته بود و اینا .. گف بهش بگو
از اونا بپرسه به چه علت مخالفت کردن منم به فلانی اینو گفتم -_-!

هـــــــعـــــــــــی /:
 سپاس شده توسط ( lιεβ )
هعوم
آوآتر پسرونه مد شد ^.^
گــفـتگـوے آزاد【85】 332
مهشـید0.o
ببخــشید ولـی آواتـارت .. ---_---×!!!!!!!!
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ
(04-03-2014، 15:46)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2014، 15:38)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2014، 15:35)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رُکی سام!
خب دوسش دآری؟ (:
خوشتیپِ ؟ (:
نــــآسه؟ {:
مبــآرک بآوشه ^_^

فک کنم با فاطی ای ؟نه؟
نع (:
با مخشیـــدم ^.^
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان