امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد【85】

(04-03-2014، 16:27)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2014، 16:24)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2014، 16:21)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برم کـرم بریزم ایـن نیکـلاس دسـتمو گـاز بگـیرع (::vil:

خـدافـِســـــــــــی (((((((((((((:!!

بـه اهـورا بـه چـشـم بـرادری نـیـگـا می کـنـی غـزل وگـرنـه مـن میـدونـم بـا تـو-_-

هــومــ...|:

هومممم اهورا کیه غزل میشه؟! |:

تو به اهورا چیکا داری؟! |: ..

هومممم!؟ |: ..
هـیـچـکـارش-_-

تـو بـش چـی کـار داری؟-_-
 سپاس شده توسط pink lady ، Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
ایسان؟هیشکی محل من نومودهههههههههههههههههههههههههههههههههههه>ــ<
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، pink lady ، τοxικ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ƒαкє ѕмιƖє
حالم خيلي بده شرمندتونم رفقا خدافس:|
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، pink lady ، Ƒαкє ѕмιƖє
(04-03-2014، 16:29)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2014، 16:27)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2014، 16:25)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرستادم مونی!

منم میخوام مهشید ):

هوووووم :|
بـــآوش!!!:|
الان میرفستم!!:|

منم میفرستم(:
(04-03-2014، 16:30)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجبی!!
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
 سپاس شده توسط pink lady ، *Nafas*
(04-03-2014، 16:30)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی گفتع؟
تو گفتی!!!!
عخش خودم کی گفتع^___^
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد【85】 339

سپاس شده توسط *Nafas*
(04-03-2014، 16:27)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2014، 16:22)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـیـخـوام یـه چـیـزی بـت بـگـم ولـی ازت خـجـالـت میـکـشـم/:

بنال دخـدرم بنال من که ترس ندارم عمو جون |: ..

بـگـم؟؟؟

چــیــز...

مـن...

ووویییی

S:

ایـنـ هـمـهـ سـپـاس|=
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، *Nafas*

غلط کرده کسی بهت محل نده >_< .. خودم بهت محل میدم عشقم {: ..

فک کردم الان یه چی شده منو اینطوری صدا کردی |: ..

(04-03-2014، 16:29)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـیـچـکـارش-_-

|: مو بش هیچ کار ندارم |: ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد【85】 339
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، *Nafas*

نفس ^.^
گــفـتگـوے آزاد【85】 339
 سپاس شده توسط pink lady ، *Nafas*
(04-03-2014، 16:33)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2014، 16:29)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـیـچـکـارش-_-

|: مو بش هیچ کار ندارم |: ..

کـلـا رو اهـورا غـیـرت خـاصـی دارم|:

نـمـیـدونـم چـرا|:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، pink lady

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان