امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد【85】

(04-03-2014، 16:31)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2014، 16:27)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2014، 16:22)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـیـخـوام یـه چـیـزی بـت بـگـم ولـی ازت خـجـالـت میـکـشـم/:

بنال دخـدرم بنال من که ترس ندارم عمو جون |: ..

بـگـم؟؟؟

چــیــز...

مـن...

ووویییی

S:

د لال نمیری بگو جون به لبم کردی |: ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد【85】 340
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
(04-03-2014، 16:34)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2014، 16:33)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2014، 16:29)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـیـچـکـارش-_-

تـو بـش چـی کـار داری؟-_-

|: مو بش هیچ کار ندارم |: ..

کـلـا رو اهـورا غـیـرت خـاصـی دارم|:

نـمـیـدونـم چـرا|:

چون.....چون.........

چونکه من میدونم$___$
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد【85】 340

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(04-03-2014، 16:31)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2014، 16:30)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسان؟هیشکی محل من نومودهههههههههههههههههههههههههههههههههههه>ــ<

عجبی!!
چ شده؟
(04-03-2014، 16:31)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی گفتع؟
تو گفتی!!!!
عخش خودم کی گفتع^___^

عاقا انصاف نی!
من هی میام سلام میکنم کسی منو بوووووووووووووووووووووووقم حساب نمیکنه>ـــــــــــــــــــــــ<
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، pink lady ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ
سلام
فک کنم این موضوع تا ۱۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ صفحه بره بعد نسخه جدیدش رو بزارن
(04-03-2014، 16:34)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2014، 16:31)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2014، 16:27)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2014، 16:22)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـیـخـوام یـه چـیـزی بـت بـگـم ولـی ازت خـجـالـت میـکـشـم/:

بنال دخـدرم بنال من که ترس ندارم عمو جون |: ..

بـگـم؟؟؟

چــیــز...

مـن...

ووویییی

S:

د لال نمیری بگو جون به لبم کردی |: ..
آیـسـان|:

مـن|:

خـیـلـی|:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
دوسـت دارم گــفـتگـوے آزاد【85】 340 
Heart
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، pink lady
کسی فیلتر شکن برای اندروید داره واسم بفرسته
(04-03-2014، 16:35)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چون.....چون.........

چونکه من میدونم$___$

نـخـیـر خـانـوم نـخـیـر!

ای بـابـا مـغـزتـون بـه صـراط راسـت نـمـیـره هسچوقت|:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، pink lady

ایـنـ هـمـهـ سـپـاس|=
عاشق اهورایی نه فاطی؟Angel
(04-03-2014، 16:33)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2014، 16:30)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غلط کرده کسی بهت محل نده >_< .. خودم بهت محل میدم عشقم {: ..

فک کردم الان یه چی شده منو اینطوری صدا کردی |: ..
اتفاق به این مهمی..=)
محل بده محل بدهcrying
(04-03-2014، 16:33)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نفس ^.^

مونا؟Big Grin
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، pink lady
(04-03-2014، 16:40)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اتفاق به این مهمی..=)
محل بده محل بدهcrying

هومممم {: ..

چشم ^_^ ..

(04-03-2014، 16:37)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیـسـان|:

مـن|:

خـیـلـی|:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
دوسـت دارم گــفـتگـوے آزاد【85】 340 
Heart

کوفت دیوونه منم خیلی دوست دارم {: ..

فقد ولی من که میدونم یه چی دیگه میخواستی بگی |: ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد【85】 340
 سپاس شده توسط pink lady ، *Nafas* ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(04-03-2014، 16:36)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2014، 16:31)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجبی!!
چ شده؟
(04-03-2014، 16:31)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی گفتع؟
تو گفتی!!!!
عخش خودم کی گفتع^___^

عاقا انصاف نی!
من هی میام سلام میکنم کسی منو بوووووووووووووووووووووووقم حساب نمیکنه>ـــــــــــــــــــــــ<
کی گفتع من ندیدم سلام کنی عخشم ^__^

اون هارا وللش دوستات مهم ترن^___^

(04-03-2014، 16:39)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2014، 16:35)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چون.....چون.........

چونکه من میدونم$___$

نـخـیـر خـانـوم نـخـیـر!

ای بـابـا مـغـزتـون بـه صـراط راسـت نـمـیـره هسچوقت|:

اخع بعضی وقتا فکرم خراب میشع :ا

نع بابا چی نخیر بیخود از حرف زدنت معلومه:vil:

(04-03-2014، 16:40)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایـنـ هـمـهـ سـپـاس|=
عاشق اهورایی نه فاطی؟Angel

غلط کرده کسی بهت محل نده >_< .. خودم بهت محل میدم عشقم {: ..

فک کردم الان یه چی شده منو اینطوری صدا کردی |: ..
اتفاق به این مهمی..=)
محل بده محل بدهcrying
(04-03-2014، 16:33)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نفس ^.^

مونا؟Big Grin
ارع بابا عاشقش شدع رف:ا
فاطی عاششق شد رف ای مردم :ا
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد【85】 340

سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، *Nafas*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان