امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【88】

رها.، ALONE B0Y، amir303، avatar22، frost*، sharjsharj.1000charge.com |:
آگهی
(12-03-2014، 14:30)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2014، 14:29)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2014، 14:27)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یعنی اهنگ از این س*سی تر ندیده بودم |: انریکه پیتبال I am freak

ا:
فيلترت منو كشته
خودمم تو تعجبم |:
(12-03-2014، 14:29)AVA JOON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2014، 14:27)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگم میخوای اون یه حرفشو هم سانسور نکن!!!!!
دیه همع فهمیدن کع!
25r30

بیخیخی منم میخواستم همه بفهمن |: الان من میگفتم ***** کی میفهمید ؟ |:

همون كه بگي اريكه همه ميفهمن ا:
گــفـتگـوے آزاد 【88】 22
 سپاس شده توسط Mr.Robot
(12-03-2014، 14:30)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2014، 14:29)AVA JOON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیه همع فهمیدن کع!
25r30

لينگ دانلودشوو كي ميخواد "(:
میدی مونا لینکو؟آبجیم میخواد|:
 سپاس شده توسط Thyme
(12-03-2014، 14:27)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2014، 14:24)AVA JOON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2014، 14:20).رها. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2014، 14:17)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2014، 14:14)AVA JOON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من نمیدونم چراع امروز با من همع با اون منظور حرف میزنن آخع؟؟؟؟؟؟؟
:hlp:
فک میکنی خودت بهتر گفتی به این حرفت دقت کن

نکن دوستمو گوناه دارع خو!!!!

|:
خخخ!!!Big Grin
آواع؟! نُچ نُچ!!
درس بحرف
.
توئم منحرفی ک...Dodgy

رهااااااااااااااااع؟
من میدونم باتوع!
وایساع!
vahidrk

(12-03-2014، 14:21)sharjsharj.1000charge.com نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای بابا من بازم اومدم که TongueTongueTongueTongue
مونا مادر کسده
مونا بی ناموس
مونا مادر کسده
مونا ولد زنا
مونا حرومزاده
مونا خواهر مادرتو گاییدم خخخخخخخخخخخخخخخخ

من تا فردا صبح نام میسازم مادرتو میگام خواهر کسده TongueTongue

تا الان کع منه بد بخت!
الانم کع موناع!
موناااااااااع
بیا سر رات اینو یه کاریش بکن دیه!
هر وقت گفتم خاك انداز خودتو وسط بنداز ا:
ولش كنيد
|_
اي مردم
ايي بچه دار خونه دار
اييي چاله ميدونيا
ايييي ....ا:
مگه مرض دارين
ولش كنين مييره

مونااااااااااااااااااع
خیلی بد اخلاق شدی توع!
دیخه باهات دوس نیستم!
برو اونور اصن؟!
cry girl
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
گــفـتگـوے آزاد 【88】 22
 سپاس شده توسط MONA-GH
(12-03-2014، 14:30)AVA JOON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2014، 14:28).رها. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آوا..با من چیکآر داریع؟!
هاااااااااااع؟Big Grin
واایConfused

فهمیدم ادای کیو در آوردی!!!
Confuseds32::4chs:
ولی من کلن باید تورو ادب کنم تا جلو دیگران نو لو ندی بیژوووووووووور
vahidrk
ادای کی؟؟؟

ادبم کن..نTongue
 سپاس شده توسط Thyme
تو نمیتونی مث من باشی خیلی قشنگه |:
اشکمو در آورد -___-
خدافس (:
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(12-03-2014، 14:32)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2014، 14:30)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیه همع فهمیدن کع!
25r30

میدی مونا لینکو؟آبجیم میخواد|:
هاع
ا:
پاكش كن
گــفـتگـوے آزاد 【88】 22
(12-03-2014، 14:31)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2014، 14:30)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2014، 14:29)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ا:
فيلترت منو كشته
خودمم تو تعجبم |:

دیه همع فهمیدن کع!
25r30

بیخیخی منم میخواستم همه بفهمن |: الان من میگفتم ***** کی میفهمید ؟ |:

همون كه بگي اريكه همه ميفهمن ا:
او اره سر دسته ی همه ی منحرفا اونه |: استاد منه این انریکه |:
 سپاس شده توسط MONA-GH ، ✘v!☻lent girl✘

دیه همع فهمیدن کع!
25r30

من بده"(:
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘
وقتی مدیرت اینقد ضعیف باشه اونم روی همپین بخش مهمی همین میش دیهDodgyDodgy
 سپاس شده توسط Thyme ، Mr.Robot ، ✘v!☻lent girl✘

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان