امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【88】

(12-03-2014، 14:56)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2014، 14:54)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2014، 14:53)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2014، 14:51)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شمال رو مردم ب گیلانش میشناسنBig Grin
باشه تو سر خودتو با اینا پر کن . به همین خیال باش |: شمال به مازندرانش همه میشناسن |: مازندران ایز آپ

ایـول ..

کجـآی مازندرانی ؟؟

بابلسر داش (:

بـابلسر . yeah

هـوا هم که اکثر روزای زمستون بارون دیـگه نع ؟؟

واسه ما شنبه تا چهار شنبه افتاب .. پنجشنبه جمعه بارون .. ضد حاله Big Grin
 سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★ ، Mr.Robot
آگهی
من بی انگیزه|:
(12-03-2014، 15:01)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2014، 14:54)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2014، 14:52)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2014، 14:50)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2014، 14:49)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

معتدل شفــتی .. صفـآ سیتی بـندری ...
از دريا بدم مياد ا:

مـا دقـیقـآ بین دریـآ و جنـگلیمــ ...

چـرا بدت میـآد ؟؟

شـب کـنار دریـا با طرفو دوسـتا و قلیونو پاسور ... خوش میگذره کع !؟!!

واس شما فرق میکنه...ما که نمیتونیم تنهایی اونم شب با دوستامون بریم دریا و جنگل...:|
خخخ .. منم پــدر و مـادرم نمیـزارن میگـن 17 سال بشتر سن نداری ..

ولـی با پسر عموم یا داییم و ایـنا میرم میزاره ..

زحمت کشیدی:|
اونجوری که بله...مگه دختری که مامان بابات اینجوری میگن؟!معمولا به دخترا اینجوری میگن0_0
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، !~IмДи~! ، ★MoRpHeUsS★
(12-03-2014، 14:59)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2014، 14:57)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2014، 14:57)★MoRpHeUsS★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2014، 14:53)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عسلی کجایی عشقم؟

همینجام(:
نه تو کوفتت نشع(:

((((:مرسی
♥چرا دیر تعطیل میشین♥
من امروز رفتم مدرسه دیدم از کلاسمون 3 نفر اومدن |: Big Grin رفتیم مدرسه دخترانه |: Big Grin کل این 5 ساعتو اونجا بودیم |: Big Grin
Dodgy

نگو که دلم خونه ...

دیروز بودم دخـتر بازی امروز کصافتا تا 2/5 بودیم مدرسه ورزش...

نزاشتن بریم که .. خدا معـآون فزوله پرورشی رو لعنت کنه .
 سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★ ، Thyme ، Mr.Robot
آوا نیمرو زدی؟|:
 سپاس شده توسط Thyme
(12-03-2014، 15:02)★MoRpHeUsS★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2014، 14:57)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2014، 14:57)★MoRpHeUsS★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2014، 14:53)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عسلی کجایی عشقم؟

همینجام(:
نه تو کوفتت نشع(:

♥چرا دیر تعطیل میشین♥

ب دلیل داشتن یک مدیر روانی:\
امروز اهنگ گذاشته بودن تو مدرسه
معلم پرورشیمون:|
بچه ها ریخته بودن تو راهرو میرقصیدن:|
دیوونه خونه بود:|
مدرسع ماهم هر چن وخت یه بار ازین فازا بر میدارع!
یه دفعه زنگ تفریحا آهنگ میذارن!
بچه ها هم همع قـــــ ـــــ ـــــــــــر میدن!
:498::492:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
گــفـتگـوے آزاد 【88】 31
 سپاس شده توسط ★MoRpHeUsS★ ، Brooklyn Baby ، ★~Ѕдула~★ ، !~IмДи~!
(12-03-2014، 15:03)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2014، 14:59)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2014، 14:57)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2014، 14:55)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2014، 14:53)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه تو سر خودتو با اینا پر کن . به همین خیال باش |: شمال به مازندرانش همه میشناسن |: مازندران ایز آپ

همه به عشق گیلان میان شمال:|
گیلانو عشق اســـــت!!!
باشه تو هم تخیلی بمون |: تا حالا مازندران اومدی ؟ |: پس شات آپ |:

نه فقط تو اونجا رو دیدی!!!:|
خودت شات آپ...:|
من یه تابستون بودم اونجا |: دیگه اونجا رو حفظ شدم جز یه باغ چایی دیگه بقیش مزخرف بود |:
تا حالا تو جنگل های وحشی مازندران رفتیو یه مار دیدی |: ؟ پس پیلیز شات اپ |:

استپ داش استپ....باشه باو من کوتاه میام...
اصن من چرا دارم از گیلانیا دفاع میکنم؟!!من که رشتی نیستم واسم مهم نی تو هرچی میخوای بگو=)
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، !~IмДи~! ، Mr.Robot
(12-03-2014، 15:02)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2014، 15:00)AVA JOON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من گشنمع!!!!!!!!!!
مامیم مهمونیع ، بابامم دانشگاه!
خو من اینا دارم هلاک میشم از گشنگی!!!!!!!
یکی شمارع یه پیتزا فروشی رو بدع!!!!!!
:ggr:

بلند شو نیمرو بزن تنبل|:

وااااااااااااا
مرضی!
بلند شم گفتگو 10 تا صفحه میره جلو!
چه برسه برم 2 ساعت نیمرو بزنم ، بخورم ، این همع راهو برگردم!؟؟؟؟؟؟
حسش نیس بخداع!
:4chs:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
گــفـتگـوے آزاد 【88】 31
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(12-03-2014، 15:04)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2014، 15:01)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2014، 14:54)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2014، 14:52)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2014، 14:50)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از دريا بدم مياد ا:

مـا دقـیقـآ بین دریـآ و جنـگلیمــ ...

چـرا بدت میـآد ؟؟

شـب کـنار دریـا با طرفو دوسـتا و قلیونو پاسور ... خوش میگذره کع !؟!!

واس شما فرق میکنه...ما که نمیتونیم تنهایی اونم شب با دوستامون بریم دریا و جنگل...:|
خخخ .. منم پــدر و مـادرم نمیـزارن میگـن 17 سال بشتر سن نداری ..

ولـی با پسر عموم یا داییم و ایـنا میرم میزاره ..

زحمت کشیدی:|
اونجوری که بله...مگه دختری که مامان بابات اینجوری میگن؟!معمولا به دخترا اینجوری میگن0_0

ارع والا دهنم سرویسه ...

انقدر باید ناز پسر عموم هامو بکشم همرام بیـان .. تا بتونم برم ...

ولی تابستون یه وقتایی که پدرم سره کار بود .. بهش زنگ میزدم بابا دارم با دایی میرم کوه میگفت برو مواظب باش ..

با دوستام با موتور میرفتیم کوه ..
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ★~Ѕдула~★
(12-03-2014، 15:01)AVA JOON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2014، 14:59)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عسلی کجایی عشقم؟

همینجام(:
نه تو کوفتت نشع(:

♥چرا دیر تعطیل میشین♥
من امروز رفتم مدرسه دیدم از کلاسمون 3 نفر اومدن |: Big Grin رفتیم مدرسه دخترانه |: Big Grin کل این 5 ساعتو اونجا بودیم |: Big Grin

اوه اوه
امروز کع برادران محترم نیروی انتظامی چن تا از دوستاتو از جلو در مدرسع ما پرت کردن اونور!
دمشون داااااااااااغ
شوما کار زندگی ندارین همش دم مدارس دخترونه این؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
والا من تا یادم میاد من تو جیب معموره بمبک انداختم !!! میخوای از یه مشت بچه ی کلاه به سر بترسم ؟ |:
 سپاس شده توسط Thyme

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان