امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【88】

(12-03-2014، 15:08)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2014، 14:54)AVA JOON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوست تیزهوش من اوضاع چطورع؟
تا کی میری مدرسع نســـــــــــــــی؟

گند=/
مدیرمون گفت تا 28!!!
گفت بازرس کشور از سمپاد میادUndecided

نروع:\
معلمای ما رسما گفتن دوشنبه نیاید:|
آگهی
(12-03-2014، 15:10)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2014، 15:05)AVA JOON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2014، 15:02)★MoRpHeUsS★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2014، 14:57)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2014، 14:57)★MoRpHeUsS★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همینجام(:
نه تو کوفتت نشع(:

((((:مرسی
♥چرا دیر تعطیل میشین♥

ب دلیل داشتن یک مدیر روانی:\
امروز اهنگ گذاشته بودن تو مدرسه
معلم پرورشیمون:|
بچه ها ریخته بودن تو راهرو میرقصیدن:|
دیوونه خونه بود:|
مدرسع ماهم هر چن وخت یه بار ازین فازا بر میدارع!
یه دفعه زنگ تفریحا آهنگ میذارن!
بچه ها هم همع قـــــ ـــــ ـــــــــــر میدن!
:498::492:
حالا که صحبت اهنگ شد بزارین براتون تعریف کنم دیروز چه کردیم ..

دو زنگ اول دین وزندگی داریم دبیره ضبط میاره با سی دی قران ..

زنگ تفریح ضبطو نمیبره .... رفیقم سید فلش زد تنش اهنگ رقصی گذاشت ..

ساله 4 و 3وم هم اومدن کلاس ما همشون تکنو میزدن ... ما میخندیدم ... Big Grin

دیوونع ها!!!!!!
25r30
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
گــفـتگـوے آزاد 【88】 33
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
(12-03-2014، 15:11)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2014، 15:09)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2014، 15:06)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2014، 15:04)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2014، 15:01)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخ .. منم پــدر و مـادرم نمیـزارن میگـن 17 سال بشتر سن نداری ..

ولـی با پسر عموم یا داییم و ایـنا میرم میزاره ..

زحمت کشیدی:|
اونجوری که بله...مگه دختری که مامان بابات اینجوری میگن؟!معمولا به دخترا اینجوری میگن0_0

ارع والا دهنم سرویسه ...

انقدر باید ناز پسر عموم هامو بکشم همرام بیـان .. تا بتونم برم ...

ولی تابستون یه وقتایی که پدرم سره کار بود .. بهش زنگ میزدم بابا دارم با دایی میرم کوه میگفت برو مواظب باش ..

با دوستام با موتور میرفتیم کوه ..

عــــه......عـــجـــب!!!ما یه دیدار با پدر گرامی باید داشته باشیم...دروغ؟دروغ؟از شما بعــــید بود:|اَو.اَو...
هرچند منم ازاین کارا زیاد میکنمBig Grin

خخخخخ ..

پسر اگـع به باباش دروغ نگــه بیـرون نره با دوستاش که پسر نیست . اون دیگه دخـتره Big GrinTongue

عـــــــه0_0
ینی منم پسرم؟؟!0_0
 سپاس شده توسط ★MoRpHeUsS★ ، !~IмДи~!
حالا منو باش...
دارم میام از مدرسه خونع
با ژست و افاده|:
از شانس گَــندم
تو راه بستنی هَوَس کردم/:
یه بستنی خریدم قیافش یه ذره ناجور بود
تو راه نشد یه پسر تیکه نندازه|:
بعد با جاش انداختم آشغالی):
 سپاس شده توسط ★MoRpHeUsS★ ، Thyme ، !~IмДи~!
(12-03-2014، 15:07)AVA JOON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2014، 15:04)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2014، 14:59)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2014، 14:57)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2014، 14:57)★MoRpHeUsS★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همینجام(:
نه تو کوفتت نشع(:

♥چرا دیر تعطیل میشین♥
من امروز رفتم مدرسه دیدم از کلاسمون 3 نفر اومدن |: Big Grin رفتیم مدرسه دخترانه |: Big Grin کل این 5 ساعتو اونجا بودیم |: Big Grin
Dodgy

نگو که دلم خونه ...

دیروز بودم دخـتر بازی امروز کصافتا تا 2/5 بودیم مدرسه ورزش...

نزاشتن بریم که .. خدا معـآون فزوله پرورشی رو لعنت کنه .

خوشم میادااااااااااااااااااا!
مث این بچه گربه ها زل میزنین به دخترا!
انقدر دلم براتون میسوزه!
25r30

شرمنـده ابجی .. ولی دخـترا به ما زل میزنن ..

Big Grin:cool::cool:Sleepy ما از تو ماشین نگاشونم نمیکنیم .. البته جز یه چند نفرو که ..
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Thyme ، ★~Ѕдула~★
(12-03-2014، 15:14)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2014، 15:07)AVA JOON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2014، 15:04)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2014، 14:59)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

♥چرا دیر تعطیل میشین♥
من امروز رفتم مدرسه دیدم از کلاسمون 3 نفر اومدن |: Big Grin رفتیم مدرسه دخترانه |: Big Grin کل این 5 ساعتو اونجا بودیم |: Big Grin
Dodgy

نگو که دلم خونه ...

دیروز بودم دخـتر بازی امروز کصافتا تا 2/5 بودیم مدرسه ورزش...

نزاشتن بریم که .. خدا معـآون فزوله پرورشی رو لعنت کنه .

خوشم میادااااااااااااااااااا!
مث این بچه گربه ها زل میزنین به دخترا!
انقدر دلم براتون میسوزه!
25r30

شرمنـده ابجی .. ولی دخـترا به ما زل میزنن ..

Big Grin:cool::cool:Sleepy ما از تو ماشین نگاشونم نمیکنیم .. البته جز یه چند نفرو که ..

چن نفرو؟؟|:
اونا با بقیه چه فرقی میکنن نـــآقـــلـآ؟؟/:
 سپاس شده توسط ★MoRpHeUsS★ ، Thyme ، ★~Ѕдула~★ ، !~IмДи~!
عاقا من دارم بالا میارم:|
امروز زنگ سوم دبیر نداشتیم رفتیم تو حیات جرات حقیقت...مجبور بودم جرات انتخاب کنم...زمینو لیس زدم...حالــــــــــــم بدههههه الان:(((((((
 سپاس شده توسط ★MoRpHeUsS★ ، Brooklyn Baby ، Mr.Robot ، !~IмДи~!
(12-03-2014، 15:08)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2014، 15:06)AVA JOON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2014، 15:02)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2014، 15:00)AVA JOON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من گشنمع!!!!!!!!!!
مامیم مهمونیع ، بابامم دانشگاه!
خو من اینا دارم هلاک میشم از گشنگی!!!!!!!
یکی شمارع یه پیتزا فروشی رو بدع!!!!!!
:ggr:

بلند شو نیمرو بزن تنبل|:

وااااااااااااا
مرضی!
بلند شم گفتگو 10 تا صفحه میره جلو!
چه برسه برم 2 ساعت نیمرو بزنم ، بخورم ، این همع راهو برگردم!؟؟؟؟؟؟
حسش نیس بخداع!
:4chs:

برو من به جات حرف میزم/:
برو دختر!
من الویه خوردم خعلی خوشمزه بود(:

خیلی بیژوری!
من دارم می میرم از گشنگی تو حرف غذای خوشمزه مزینی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
گــفـتگـوے آزاد 【88】 33
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(12-03-2014، 15:12)AVA JOON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2014، 15:10)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2014، 15:05)AVA JOON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2014، 15:02)★MoRpHeUsS★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

♥چرا دیر تعطیل میشین♥

دیوونع ها!!!!!!
25r30
من با یه بدبختی ازشون فیلم گرفتم ..

چند بارم اومدن گوشیم بگیرن .. گفتم به خدا به کسی نشون نمیدیم و ....

کلی فیلم گرفتم یه 20 دقیقه ای میشه ... مدرسمون در و پنجرش دو جدارس صدا بیرون نمیره ... Big GrinTongue
 سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★ ، Thyme

همینجام(:
نه تو کوفتت نشع(:

♥چرا دیر تعطیل میشین♥

هعی منم روی صندلیه معلم دینی میخ گذاشتم بیچاره تا 1 ساعت جاش خون میومد |: Big Grin
بعد به علت خ***مالی بعضی از بچه ها لو رفتم و از مدرسه اخراج شدم |:
 سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★ ، ★MoRpHeUsS★ ، Brooklyn Baby ، !~IмДи~!

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان