امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【88】

بای آل...منم برم...حالم افتضاحه...امروز کارم به بیمارستان میکشه...عه عه جدا از میکروب ها فکر کنم یه گربه ای چیزی روی زمین خرابکاری کرده بود....cryingcryingcrying
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ★MoRpHeUsS★
آگهی
(12-03-2014، 15:26)★MoRpHeUsS★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2014، 15:24)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2014، 15:23)★MoRpHeUsS★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ی خرخونم وقتشه ادم شم:|
تو ته خنگی منم باید خنگ شم:|
عمرمو گشتم تا که تو پیدا شی:|
هیچی نمیفهمم فقط میخوام خنگ شم:|
کمپبلcryingcrying

خعلی باحال بود(:

از کلاس 703:\
ما 702 ایمBig Grin
کپی از اثار کلاسای دیگهBig Grin

ما هم 7/2 هستیم|:
 سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★ ، ★MoRpHeUsS★
از اونجا کع تقاضا زیادع براتون تعریف میکنم!
آغا یه بار 3 تا چلقوز با کیف مدرسشون (بهشون میخورد 2 ، 3 دبیرستان باشن)افتادن دنبال ماع!
همینجوری اومدن تااااااااااااااا
از روی پل هوایی که اومدیم پایین ، اونا ازون بالا داشتن مارو نیا میکردن و هرهر و کرکر
یه دفه دیدیم از بالا پل هوایی صدا زد و خرد میاد!
دیدیم یه خانومه چادری از اون بالا اومد پایین!
حالا با من ودوستام سر و صدا که : وختی میان دنبالتون با کیفتون بزنید تو سرشون ، و کلی فوش بدبد به اون پسرا!
وختی که زنه بی خیال شد ، رفت!
اون بد بختاهم که از پل اومدن پایین میدونین چیشد ؟؟
دیگه اونا شدع بودن 3 ناقص الخلقه!
همه جاشون کبود بود!
...
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
گــفـتگـوے آزاد 【88】 36
 سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★ ، Brooklyn Baby ، ★MoRpHeUsS★
(12-03-2014، 15:27)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام عیزم!(:
U ?! :|
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(12-03-2014، 15:29)AVA JOON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آغا یه بار 3 تا چلقوز با کیف مدرسشون (بهشون میخورد 2 ، 3 دبیرستان باشن)افتادن دنبال ماع!
از روی پل هوایی که اومدیم پایین ، اونا ازون بالا داشتن مارو نیا میکردن و هرهر و کرکر
حالا با من ودوستام سر و صدا که : وختی میان دنبالتون با کیفتون بزنید تو سرشون ، و کلی فوش بدبد به اون پسرا!
همه جاشون کبود بود!
...
در زنان چادری هم قدرتی نهفته وجود دارد...|:
 سپاس شده توسط Thyme ، ★~Ѕдула~★ ، ★MoRpHeUsS★
(12-03-2014، 15:24)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2014، 15:21)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2014، 15:18)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2014، 15:15)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2014، 15:14)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شرمنـده ابجی .. ولی دخـترا به ما زل میزنن ..

Big Grin:cool::cool:Sleepy ما از تو ماشین نگاشونم نمیکنیم .. البته جز یه چند نفرو که ..

چن نفرو؟؟|:
اونا با بقیه چه فرقی میکنن نـــآقـــلـآ؟؟/:
عده ای که به ما لبخند میزننو و ازشون خوشمون میـاد .. و .

و... چی؟|:
به خاطر یه لخبند بین دخترای مردم فرخ میزاری؟/:
ن دیــگه ...

فقــط به اشـخـآص ویژه لبخـند میزنیـم .. اگـه قرار باشه به همشون لبخند بزنم که تو مدرسشون دعـوا میشه که ...

تـآ درودی دیـــگر بدرود و

بـآی اُل فـریـندز ...

اعتماد به سقفت منو کشتع!
بای
:4chs:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
گــفـتگـوے آزاد 【88】 36
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ★~Ѕдула~★
(12-03-2014، 15:30)றiSs~lØne نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2014، 15:27)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام عیزم!(:
U ?! :|

هیچی سلام کردی گفتم بی جواب نمونی ناحارت شی|:
 سپاس شده توسط ★~Ѕдула~★
(12-03-2014، 15:31)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2014، 15:29)AVA JOON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه جاشون کبود بود!
...
در زنان چادری هم قدرتی نهفته وجود دارد...|:
آرع بخدا!
منم تازع بهش پی بردم!
Unknown
گــفـتگـوے آزاد 【88】 36
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(12-03-2014، 15:31)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچی سلام کردی گفتم بی جواب نمونی ناحارت شی|:
:|||

..

کسـی از آرمیـن خبر نداره ؟! -_-
ALONE B0Y نـآقُلا چیکا میکنی|:
 سپاس شده توسط ★MoRpHeUsS★ ، Thyme

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان