امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【88】

ااااااااااااااااااااااااااااااااااا چه قد شولوخه ..................... يه مدير اين وسط پيدا نميشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آگهی
(12-03-2014، 19:13)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2014، 19:12)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2014، 19:10)ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2014، 19:07)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ری** تو سایت >__< !! وخ ی مشت آدم گ* ریخته اینجاع >__< !!

یه استثنـآیی قآئل میشدی قربونت بشم |:

اوا .. عزیزم منظورم ب تو نیس :| !! بقیه هم نع .. این جدیدا رو میگم >___<
من چي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟HuhHuhHuh
باو شما ها نع :| این اشغالا رو میگم >__<
 سپاس شده توسط ~HiSssh~
(12-03-2014، 19:15)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2014، 19:03)sex_sex نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سارا جوووووووووووووووووووووووووووون چرا سوتین تنت نیست خخخخخخخخخخخخخخخخخ

اخه لیاقت نداری بات رف بزنم بدبخت .. حیف اینجا نیسی یکاری کنم عین گه بچسبی ب دیوار نتونی دیه حرف بزنی..!عوضی!

ولش کن
 من حالم خوب نیس crying تو نپرس
(12-03-2014، 19:12)باید بعضیارو آدم کرد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2014، 19:10)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2014، 19:09)باید بعضیارو آدم کرد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2014، 19:06)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجا چرا اینقدر حرف های کثیف مطرح شده چه خبره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مدیرا کوجان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟   \( •_•)_†
اول اون بیشـتعوره شروع کرد من فقط دستیار ایمانم

تو رئیس منی ...
تویی!!
بهتره اصلا کسی با این متفکر منحرف ... _ ... حرف نزنه 
گــفـتگـوے آزاد 【88】 75
(12-03-2014، 19:13)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لالا لا لا
خوشحالو شاديم
لالالالا
اواز ميخوانيم

خـخخخخخخخخ ... ای لـآو یـو گـاد می ...
محل سگ بش ندین گورشو گم میکنه نکبت عوضی:|
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
يه خوب تو يه فلش يه سري موجوداتي هستند اسم همه اونا هس كاربر لالا
اونا تو گفتگوش يك موجود دارن به نام خيلي زشت و پاپتي به نام سينا
سينا يه گربه دارع اسم گربش ايزارع كه از خودش بجندس تروع حوصله كاربر نددارع
لالالا لالال
گــفـتگـوے آزاد 【88】 75
 سپاس شده توسط Mr.Black ، First Star ، Mιѕѕ UηυѕυαL ، ✘v!☻lent girl✘ ، !~IмДи~!
من رفتم باو
خدافس
 سپاس شده توسط Mιѕѕ UηυѕυαL ، amin H ، Mᴏsᴇs
وخخ بسه دیه .. ایمان تو هم دیگه حرف نزن :|
همه دخترا هم لطفا بسه .. برا چن ساعت نیاین گفتگو آزاد :|

وخ وخ وخ .. گ* شد تو اعصابم >__<

برید دیه >__<
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘
(12-03-2014، 19:15)ارش راد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2014، 19:14).رها. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2014، 19:11)ارش راد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2014، 19:11).رها. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم ب همگی^_^

سلام کنید دیه>_<

سلام خوش امدی
مر30 ^_^

چه خبر!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بی خبری..
در ب دری
خر تو خری...

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان