امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【88】

sex_sex
اينو اخطار بده بش
گــفـتگـوے آزاد 【88】 81
 سپاس شده توسط Apathetic
آگهی
(12-03-2014، 19:29)Allegro نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2014، 19:27)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2014، 19:26)Allegro نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2014، 19:25)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی دهن اینو ببنده تا جد و آبادشو جلوش به اف ندادم! :|
جی جی جی جینگگگگگگ......
و اینک.....
این دوست ما....
خشمگین می شود....
:|
کسی حق نداره به ناموس من همچین حرفی بزنه! :|
این بود نکته بهداشتی امروز:|
نه این درس غیرت بود به مردای سایت! :|
البته مثلا مرد
Take The Gun
&
Count To Three
 سپاس شده توسط Mιѕѕ UηυѕυαL ، Magical Girl ، ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd
گند زدین تو گفتگو ازاد این مدیر کجاست بیاد به این یه اخطار بده تمومش کنه دیگه
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط Mιѕѕ UηυѕυαL
عمو صابر کجاست ؟؟ :|
 سپاس شده توسط MONA-GH
(12-03-2014، 19:28)Allegro نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2014، 19:27).رها. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2014، 19:24)Allegro نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2014، 19:22).رها. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هی YOU
آرع تو...sex-sex
بات کار دارم!!!

بیا اینجا...
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/playg.php?code_game=505
1 چیز بنویس....بچه ها شماهم بیاین...دیگع اونجا فش بدی محروم نمیشی>_<
چی این خوراک مرغ مشهور شده:|
اوهوم...مشهورع!!
خُب ک چی؟!
جان؟:|
خوب می شیAngel
من تاپیک خورام مرغ زدم همه ریختن توش!
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
 سپاس شده توسط Mιѕѕ UηυѕυαL ، ✘v!☻lent girl✘
بچه ها خواهش میکنم بسه :| !!
(12-03-2014، 19:30)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2014، 19:29)Allegro نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2014، 19:27)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2014، 19:26)Allegro نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2014، 19:25)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی دهن اینو ببنده تا جد و آبادشو جلوش به اف ندادم! :|
جی جی جی جینگگگگگگ......
و اینک.....
این دوست ما....
خشمگین می شود....
:|
کسی حق نداره به ناموس من همچین حرفی بزنه! :|
این بود نکته بهداشتی امروز:|
نه این درس غیرت بود به مردای سایت! :|
البته مثلا مرد
ما که نمی دونیم چ خبره:|
ولی....
باشه:|
اصن شما ستارخان:|

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
(12-03-2014، 19:28)Allegro نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2014، 19:27).رها. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2014، 19:24)Allegro نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2014، 19:22).رها. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هی YOU
آرع تو...sex-sex
بات کار دارم!!!

بیا اینجا...
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/playg.php?code_game=505
1 چیز بنویس....بچه ها شماهم بیاین...دیگع اونجا فش بدی محروم نمیشی>_<
چی این خوراک مرغ مشهور شده:|
اوهوم...مشهورع!!
خُب ک چی؟!
جان؟:|
خوب می شیAngel
الان قاطی کردم!!!
این یکی از عوارضش بود Big Grin
(12-03-2014، 19:31)sex_sex نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مونا با چه اسمی ثبت نام کنم؟!!!؟!؟ خخخخخخخخخخخ

i'm son of a bitch
The blood runs free
The rain turns red
Give me the wine
You keep the bread
 سپاس شده توسط sjmmc
(12-03-2014، 19:30)sex_sex نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای بابا بازم باید ثبت نام کنم خخخخخخخخخخخخخخخ امروز 45 تا ثبت نام کردما خخخخخخخخ
تو یکی اخطار نیازته مث اینکه :/
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط sex_sex ، MONA-GH

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان