امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【88】

(14-03-2014، 11:53)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب اگه میشه بیاید
کمک ما
ما تازع وسطاشیمcrying

موفق باشید

بدون سیب

کاشف جاذبه می شدم،

تنها اگر :

من و تو و نگاهـــــــــــــــــــــ ــــت،

قبل از نیوتن بودیـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــم

آگهی
(14-03-2014، 11:53)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 11:51)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 11:49)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 11:45)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 11:45)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

والا همیشه اینو میگی.یعنی همیشه توی خونه ای؟
نه رفته بودم امتحان. دیروزم اسکی بودم.

یعنی به غیر از این دو تا همش توی خونه ای؟
نه کلاس . کوهنوردی . شنا .پارک. بآزار. خونه دوستا و اشناهامونم میرم.توچی؟

والا ما یه خیابون داریم اسمش خیابون ملکه.توش پر دختره.ما بیشتر اونجا می پلکیم.

(14-03-2014، 11:53)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب اگه میشه بیاید
کمک ما
ما تازع وسطاشیمcrying

آدرس بده.حتما میام.
دسته شوما مرسی !!!
افسریه!ممنون میشمHeart
دست به دست هم دهیم تا خونه تکونیه ما تموم شه!

(14-03-2014، 11:56)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســلام!! ^_^

جیغغغغغغ تارا >_<

از مُسافرت برگشتی?! O_O
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【88】 250
 سپاس شده توسط T A R A
(14-03-2014، 11:56)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 11:55)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 11:53)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 11:51)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 11:49)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب اگه میشه بیاید
کمک ما
ما تازع وسطاشیمcrying

آدرس بده.حتما میام.
زحمت میکشی.

نه بابا چه زحمتی.
من برم. گودبای.
سلام B-)
 سپاس شده توسط صالح02
(14-03-2014، 11:57)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 11:56)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 11:55)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب اگه میشه بیاید
کمک ما
ما تازع وسطاشیمcrying

آدرس بده.حتما میام.
زحمت میکشی.

نه بابا چه زحمتی.
من برم. گودبای.

خداحافظ.
(14-03-2014، 11:56)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 11:52)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 11:50)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 11:46)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 11:44)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بروخونه. تارا چرا نمیاد؟

هار هار هار خندیدم ..

رفته مُسـافـرت ): ..

نمیبینی چقـد تنهـا شُـدم!؟ -_-

بشین آهنگ جدیده ی جعفر رو گوش کن شاد شی.
من که هستم چرا تنهایی‎^___^‎
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=95544
|: هومممم باحاله!؟

-_- ععع تو هم هستی !؟ :| من ندیده بودم |:

خوبی خـاله؟! _-_

آره. آهنگ مثبت تیک تاک رو هم گوش کن. من همیشه در صحنه حاضرم
Ok حتما |: ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد 【88】 250
(14-03-2014، 11:56)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 11:45)**دلارام** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه رفته بودم امتحان. دیروزم اسکی بودم.

خوب اگه میشه بیاید
کمک ما
ما تازع وسطاشیمcrying

آدرس بده.حتما میام.
دسته شوما مرسی !!!
افسریه!ممنون میشمHeart

متاسفم برات.ما اراکیم فاصله دوره.مواد شوینده برات میفرستم.
(14-03-2014، 11:56)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 11:56)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســلام!! ^_^

جیغغغغغغ تارا >_<

از مُسافرت برگشتی?! O_O

آیــــــسان!! ^_________^

آری !! <:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 【88】 250
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(14-03-2014، 11:59)undefined نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote pid=1661604 dateline=1394787392][quote pid=1661580 dateline=1394787231]

خوب اگه میشه بیاید
کمک ما
ما تازع وسطاشیمcrying

آدرس بده.حتما میام.
دسته شوما مرسی !!!
افسریه!ممنون میشمHeart
[/quote]

متاسفم برات.ما اراکیم فاصله دوره.مواد شوینده برات میفرستم.
[/quote]
داداش مواد شوینده میخوایم چیکار
به نیروی انسانی نیاز مندیم
با حقوق عالی +بیمه

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان