امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【88】

ااااااااااه این چ کاریع؟ویرایش کنیدDodgy
آگهی
(14-03-2014، 16:42)sharpel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 16:40)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب ازین به بعد خودتونو واسه گرفتن اخطار حاضر کنید!

شما مدیر پزشکی هستید وربطی به گفتگو ندارید

اگه مدیرای گفتگو دادن دستشون درد نکنه

عموجون...چن وقته اینجایی؟!قانونو نمیدونی نـه...؟!آخـــــِی اشکالـ نداره..اخطار که گرفتی...سابقت ترکید قوانین رو خط به خط حفظ میشی.!
 سپاس شده توسط MONA-GH ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ✘v!☻lent girl✘ ، "K!nd~G!Яl"
(14-03-2014، 16:42)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 16:41)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 16:40)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: "K!nd~G!Яl"، .رها.، Directioner girl، DJ✘ Mona، F A R ! N، sharpel، ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ، 7 کاربر پنهان، 1 مهمان
(((=
اوف

این مونآ چه خوش اخلآق شدع ! Big Grin

ميرم مشاوره ادرس سايت مشاورم دارم ميخواي؟((=
بچه هآ امروز بهم گفتن به مشآوره احتیآج داری ولی من خیلی تکم ! Big Grin
گــفـتگـوے آزاد 【88】 302
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، First Star
بعضیارو اگه با پودر ۲۴آنزیم هم بشوری بازم لکه ننگشون از زندگیت و گذشتت پاک نمیشه !
همینو بگو خواهر-_-
من 7تا8 میام..!به بچه ها اگه بودن بگو!
الان برم!عاشقتم بای:-*
THERE IS A HELL

BELIEVE ME ،I'VE SEEN IT
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ
عرفانـ تو مدیری..؟!؟؟؟؟؟؟؟؟؟!
 سپاس شده توسط MONA-GH ، ERF@N
(14-03-2014، 16:46)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 16:42)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 16:41)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 16:40)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: "K!nd~G!Яl"، .رها.، Directioner girl، DJ✘ Mona، F A R ! N، sharpel، ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ، 7 کاربر پنهان، 1 مهمان
(((=
اوف

این مونآ چه خوش اخلآق شدع ! Big Grin

ميرم مشاوره ادرس سايت مشاورم دارم ميخواي؟((=
ببخشن
نفهميدم ((=
نه كه به زبون حيون حرف ميزني
گــفـتگـوے آزاد 【88】 302
شما منو نمیشناسید اگه میشانختی زبون بریده میشد

پَ خاموش
(14-03-2014، 16:46)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـنـم گـفـتـم بـت!درست گفتم نیاز داری(:
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(14-03-2014، 16:48)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفانـ تو مدیری..؟!؟؟؟؟؟؟؟؟؟!

وللش كلا از غافله عقبه ((=
گــفـتگـوے آزاد 【88】 302
 سپاس شده توسط sharpel

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان