امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【88】

(14-03-2014، 16:53)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 16:52)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 16:48)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 16:46)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 16:42)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ميرم مشاوره ادرس سايت مشاورم دارم ميخواي؟((=
بچه هآ امروز بهم گفتن به مشآوره احتیآج داری ولی من خیلی تکم ! Big Grin
ببخشن
نفهميدم ((=
نه كه به زبون حيون حرف ميزني

پدرتم زبون حیونی بلدِ نع ! ؟ Big Grin
((=
ما مس شما نيسم
دروغ نگو ! Big Grin
تو که خوب وآق وآق میکردی ! Big Grin
میدونم داری میترکی ولی خودتو کنترل میکنی ! Big Grin
گــفـتگـوے آزاد 【88】 304
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
امروز سوار تاکسی شدم ،
کنارم یکی بود که دسش مرغ و روغـن اینا بود
خلاصه بدجوری جا رو تنگ کرده بود ...
گفتم سبدِ کالاست . . .؟
گفت آره ، گفتم پس ربّش کو
گفت مگه ربم میدن !؟؟
گفتم آره بابا مگه نگرفتی؟
بدبخت پیاده شد رفت دنبال رُب ..!
.
.
.
.
.
.
.
.
خدایا منو ببخش ، منو ببخش
خودت دیدی جا خیلی کم بود
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، sharpel ، "K!nd~G!Яl"
(14-03-2014، 16:54)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 16:52)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 16:48)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفانـ تو مدیری..؟!؟؟؟؟؟؟؟؟؟!

من اشکالی نمی بینمSmile

من اصلا نمیگم زن بشینه تو خونه ظرف بشوره ! خب پاشه تو خونه ظرف بشوره !!!
) عرفان مهـــربان (

هوووووووووووفـ...توکـه اینطوری نبودی...|

اشکال نداره....مونا اخطارشو لغو کن. حوصلــه ندارمـ...

بـآی|:
نظمو بهم ريخت خودم جوابشو ميدم عزيزم ((=

(14-03-2014، 16:55)sharpel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 16:53)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 16:52)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 16:48)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 16:46)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببخشن
نفهميدم ((=

((=
ما مس شما نيسم

(14-03-2014، 16:51)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بگو بشناسیمت....!!

مونآ اخطار نمیدادی...!

چرا ؟
نشناسید بهتره چون وقتی  فلشخور درست شده بود من به صورت مهمان میومدم.

ولی ثبت نام کردم مدیر ویژه شدم رمزم یادم رفت سابر حرفمو باور نکردو مجبور شدم تا امسال ثبت نام کنم.
به من ربطي ندارع ((=
گــفـتگـوے آزاد 【88】 304
سلام بچه خوبید؟(در ضمن من دکترم)Big Grin

(14-03-2014، 16:54)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ﺁﻳﺎ ﺩﻭﺳﺖ پسرتان ﺷﻤﺎ ﺭﺍ ﭼﻨﺪﻳﻦ ﺳﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﺭﻫﺎ
ﮐﺮﺩﻩ؟
ﺁﻳﺎ ﺍﺯ ﺍﻭ ﺧﺒﺮﻱ ﻧﺪﺍﺭﻳﺪ ﻭ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﻳﺪ ﺑﺮﮔﺮﺩﺩ؟
ﺁﻳﺎ ﻫﻴﭻ ﺍﻣﻴﺪﻱ ﺑﻪ ﺑﺎﺯﮔﺸﺖ ﺍﻭ ﻧﻴﺴﺖ؟
ﺑﻴﺎﻳﺪ ﺑﺎ ﻣﻦ ﺩﻭﺳﺖ ﺑﺸﻴﺪ, ﮐﺎﻓﻴﻪ ﺍﺯ ﺷﻤﺎ ﺧﻮﺷﻢ
ﺑﻴﺎﺩ, ﮐﻤﺘﺮ ﺍﺯ ۴۸ ﺳﺎﻋﺖ ﻋﺸﻖ ﺳﺎﺑﻘﺘﻮﻥ ﺑﺮ ﻣﻴﮕﺮﺩﻩ |:
ﻭﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﻻﺍﺍﺍﺷﺎﻧﺲ ﻧﺪﺍﺭﻡ ﮐﻪ :|

عـرفـان فـرزنـدم پـاشـو بـرو سـر درس و مشـقـات!

پـاشـو پـسـرم ایـنـا واست نـون و آب نـمـیـشـه!|:
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، "K!nd~G!Яl" ، ERF@N
ولی چی این ازمایشیا برا ما شاخ شدن اینارو خدایا اسمانت چه مزه ایست من فقط زمین خورده ام
(14-03-2014، 16:51)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راس گفتن دیگه (:

این امضاهایی که میزاری دلیلشه به شخصیتت نمیادBig Grin

خودم میدونم ! Big Grin
گــفـتگـوے آزاد 【88】 304
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، First Star
(14-03-2014، 16:55)sharpel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببخشن
نفهميدم ((=

((=
ما مس شما نيسم

(14-03-2014، 16:51)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بگو بشناسیمت....!!

مونآ اخطار نمیدادی...!

چرا ؟
نشناسید بهتره چون وقتی  فلشخور درست شده بود من به صورت مهمان میومدم.

ولی ثبت نام کردم مدیر ویژه شدم رمزم یادم رفت سابر حرفمو باور نکردو مجبور شدم تا امسال ثبت نام کنم.
بعد نام کاربری قبلیتون؟
 سپاس شده توسط ERF@N
منم برم تو مدل آدمآی که خیلی حالیشونه ! Big Grin :|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 【88】 304
گــفـتگـوے آزاد 【88】 304
 سپاس شده توسط sharpel ، "K!nd~G!Яl" ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ERF@N
ووویییییییی عـکـس هـای 5sos ام بـرگـشـت^____^

لــوک^_^عـاشـقـشـم♥_♥
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، "K!nd~G!Яl"

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان