امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【88】

(14-03-2014، 17:30)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 17:28)viva music نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 17:23)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 17:21)viva music نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 17:20)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها سلام.چه خبر؟دعوا که نشده؟
چیه دنبال دعوایی؟Big Grin

نه بابا گفتم اگه دعوا شده خداحافظی کنم.
آورین!Smile

آخه میدونی چیه؟من تا حالا هر وقت اومدم یه شرکتی توی گفتگو داشته باشم یه عده دعواشون میشه بعدش همه خداحافظی میکنن.
خسته مونده نباشی خو!Big Grin
گــفـتگـوے آزاد 【88】 312
Lєσ
 سپاس شده توسط صالح02
آگهی
(14-03-2014، 17:29)Andrea نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پام خواب رفت وااااااااای

ماساژ بدش.بسکه نشستی پشت کامپیوتر.
 سپاس شده توسط ×●SomeOne●×
(14-03-2014، 17:29)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـآم
تاتار ا=
تالا
تيلا
تالا
تارا ((=

تــار تــار |:
تــاری |:
تــاره عــنکبوت|:
تــوتو !! |:
و ... -_-
خوبــی؟! Angel
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 【88】 312
 سپاس شده توسط MONA-GH
(14-03-2014، 17:26)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عـــرفان؟! |:
مــیخواد زن بــگیره؟! -_-
هــــوووم!! <:

پــری مــن چــیزی نــدیدم!! ^_^

پری منو ول کرد و رفت با پسرخالش~___~ منم باید تلافی کنم@_@
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، T A R A ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ×●SomeOne●×
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: "K!nd~G!Яl"، Andrea، ChaRisMa، Directioner girl، DJ✘ Mona، ICe Angele، ، صالح02، ღSnow Princessღ، ✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥2 کاربر پنهان

|=
یه نفر از اینا با من حرف نمیزنه :|
|=
 سپاس شده توسط MONA-GH ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ×●SomeOne●×
(14-03-2014، 17:30)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 17:27)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 17:21)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 17:12)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گــفـتگـوے آزاد 【88】 312

(( :

زندگیم خـوبـ بود فقط تــو روووو کمــ داشت حتی اگه هر روز منو برنجـونه با همه ی حرفـآش ..

گــفـتگـوے آزاد 【88】 312

نـمـونـه ای از اخـتـلـالـات عـاطـفـی را بـه طـور واضـح مـشـاهـده میکنید!

ازتــون خواهش میـکنم خفـه .. تآ مثـل اون پسره سیـنا ایـن جا رو به گنـد نکشیدم ..

بزآریـن تو حـآل خودم باشم لطفـآ ....

شـیـکـر خـوردم|:اصـن من دیه حرف نمیزنم|:

(14-03-2014، 17:28)Andrea نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 17:26)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 17:25)Andrea نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 17:23)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

andrea خـوبـی ؟؟(:
مرسی بد نیستم
اسـمـت آنـدریـایه؟
نه فامیلم آندریاس خوب آره دیگه اسممه

بـریـم سـر اصـل مـطـلـب . . . ! ! !

شــوهـر نـمـیـخـوای؟:4chs:

از تو هـــم باید بخورمـ...؟!

هع..چه دوستایی دارمـ من..!
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(14-03-2014، 17:30)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 17:27)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 17:21)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 17:12)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گــفـتگـوے آزاد 【88】 312

(( :

زندگیم خـوبـ بود فقط تــو روووو کمــ داشت حتی اگه هر روز منو برنجـونه با همه ی حرفـآش ..

گــفـتگـوے آزاد 【88】 312

نـمـونـه ای از اخـتـلـالـات عـاطـفـی را بـه طـور واضـح مـشـاهـده میکنید!

ازتــون خواهش میـکنم خفـه .. تآ مثـل اون پسره سیـنا ایـن جا رو به گنـد نکشیدم ..

بزآریـن تو حـآل خودم باشم لطفـآ ....

شـیـکـر خـوردم|:اصـن من دیه حرف نمیزنم|:

(14-03-2014، 17:28)Andrea نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 17:26)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 17:25)Andrea نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 17:23)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

andrea خـوبـی ؟؟(:
مرسی بد نیستم
اسـمـت آنـدریـایه؟
نه فامیلم آندریاس خوب آره دیگه اسممه

بـریـم سـر اصـل مـطـلـب . . . ! ! !

شــوهـر نـمـیـخـوای؟:4chs:
آهان پس قضیه خواستگاریه
شوهر؟
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(14-03-2014، 17:32)pedram021 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: "K!nd~G!Яl"، Andrea، ChaRisMa، Directioner girl، DJ✘ Mona، ICe Angele، ، صالح02، ღSnow Princessღ، ✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥2 کاربر پنهان

|=
یه نفر از اینا با من حرف نمیزنه :|
|=

سلام((=
گــفـتگـوے آزاد 【88】 312
 سپاس شده توسط P e D i
(14-03-2014، 17:31)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تـــآرا حواست باشـه هـآ...|:

صبــآ....}

عمیقا و حقیقتـاً خدافس):
صبــا؟! :|

(14-03-2014، 17:31)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 17:26)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عـــرفان؟! |:
مــیخواد زن بــگیره؟! -_-
هــــوووم!! <:

پــری مــن چــیزی نــدیدم!! ^_^

پری منو ول کرد و رفت با پسرخالش~___~ منم باید تلافی کنم@_@

what?! |:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 【88】 312
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ERF@N
(14-03-2014، 17:31)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2014، 17:29)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـآم
تاتار ا=
تالا
تيلا
تالا
تارا ((=

تــار تــار |:
تــاری |:
تــاره عــنکبوت|:
تــوتو !! |:
و ... -_-
خوبــی؟! Angel
من خوبم توخوبي ا=
خانواده خوبن ا=
عمه دايي عمه همه خوبن ا=
همسايه ها خوبن ا=
گــفـتگـوے آزاد 【88】 312
 سپاس شده توسط T A R A

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان